Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 16:04

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 4 Απριλίου 2018.

Ξεκινούν οι Αγώνες της Κοινοπολιτείας. Στιγμιότυπο από την τελετή έναρξης των Αγώνων της Κοινοπολιτείας στο στάδιο Carrara  στην πόλη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας. Η διεθνής αθλητική διοργάνωση διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια σε διαφορετική χώρα, στο ενδιάμεσο των Ολυμπιακών Αγώνων. 
REUTERS / DAVID GRAY

Στιγμιότυπο από την τελετή έναρξης των Αγώνων της Κοινοπολιτείας στο στάδιο Carrara  στην πόλη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας. Η διεθνής αθλητική διοργάνωση διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια σε διαφορετική χώρα, στο ενδιάμεσο των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Έκθεση Fidae στη Χιλή . Ακροβατικό αεροπορικό σμήνος επιδείξεων ακριβείας της Πολεμικής Αεροπορίας της Χιλής συμμετέχει σε επίδειξη στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης αεροδιαστημικής και άμυνας Fidae στο Σαντιάγο. 
EPA / MARIO RUIZ

Ακροβατικό αεροπορικό σμήνος επιδείξεων ακριβείας της Πολεμικής Αεροπορίας της Χιλής συμμετέχει σε επίδειξη στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης αεροδιαστημικής και άμυνας Fidae στο Σαντιάγο. 

50 χρόνια από τη δολοφονία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Κόσμος περνάει μπροστά από τoίχο ζωγραφισμένο προς τιμήν του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στο Μέμφις του Τενεσί. Σήμερα συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη δολοφονία του Κινγκ στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου Λορέν, το οποίο βρίσκεται λίγο παραπέρα από τον ζωγραφισμένο τοίχο. Ο Κινγκ είχε βρεθεί στο Μέμφις για τις απεργίες των εργατών καθαριότητας με αιτήματα την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και αύξηση στις απολαβές τους. Στον τοίχο αναγράφεται η φράση I am a Man, το οποίο ήταν το σλόγκαν που φώναζαν στις κινητοποιήσεις τους οι εργάτες καθαριότητας. 
EPA / RICK MUSACCHIO

Κόσμος περνάει μπροστά από τoίχο ζωγραφισμένο προς τιμήν του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στο Μέμφις του Τενεσί. Σήμερα συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη δολοφονία του Κινγκ στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου Λορέν, το οποίο βρίσκεται λίγο παραπέρα από τον ζωγραφισμένο τοίχο. Ο Κινγκ είχε βρεθεί στο Μέμφις για τις απεργίες των εργατών καθαριότητας με αιτήματα την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και αύξηση στις απολαβές τους. Στον τοίχο αναγράφεται η φράση I am a Man, το οποίο ήταν το σλόγκαν που φώναζαν στις κινητοποιήσεις τους οι εργάτες καθαριότητας. 

Προπόνηση στην Ινδονησία. Κολυμβητές προπονούνται στο Κέντρο Υγρού Στίβου, στο στάδιο Gelora Bung Karno της Τζακάρτας, για το τουρνουά πολλαπλών διοργανώσεων Asian Games 2018. 
EPA / MAST IRHAM

Κολυμβητές προπονούνται στο Κέντρο Υγρού Στίβου, στο στάδιο Gelora Bung Karno της Τζακάρτας, για το τουρνουά πολλαπλών διοργανώσεων Asian Games 2018. 

Περιστατικό με πυροβολισμούς στα κεντρικά του YouTube. Αστυνομικός παραδίδει σε εργαζόμενο του YouTube το σκύλο του ο οποίος χάθηκε έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Σαν Μπρούνο της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ. Τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στο περιστατικό, ενώ εντός των εγκαταστάσεων βρέθηκε νεκρή η γυναίκα η οποία άνοιξε πυρ και εν συνεχεία αυτοκτόνησε. 
EPA / JOHN G. MABANGLO

Αστυνομικός παραδίδει σε εργαζόμενο του YouTube το σκύλο του ο οποίος χάθηκε έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Σαν Μπρούνο της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ. Τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στο περιστατικό, ενώ εντός των εγκαταστάσεων βρέθηκε νεκρή η γυναίκα η οποία άνοιξε πυρ και εν συνεχεία αυτοκτόνησε. 

Οικοδομικές εργασίες στο Κονγκό. Οικοδόμοι εργάζονται για την κατασκευή κτιρίου στην πόλη  Γκόμα, της ανατολικής Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. 
REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Οικοδόμοι εργάζονται για την κατασκευή κτιρίου στην πόλη  Γκόμα, της ανατολικής Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. 

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στη Γάζα. Παλαιστίνιοι μαζεύουν λάστιχα αυτοκινήτων για τα κάψουν κατά τις διαδηλώσεις τους στα σύνορα μεταξύ Γάζας και Ισραήλ. Την Παρασκευή ξεκίνησε η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής», όπως αποκαλούν οι Παλαιστίνοι τις κινητοποιήσεις τους, με τις οποίες απαιτούν την επιστροφή τους σε εδάφη που πλέον ανήκουν στο Ισραήλ.Η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής» θα κορυφωθεί στις 15 Μαΐου. 
REUTERS / IBRAHEEM ABU MUSTAFA

Παλαιστίνιοι μαζεύουν λάστιχα αυτοκινήτων για τα κάψουν κατά τις διαδηλώσεις τους στα σύνορα μεταξύ Γάζας και Ισραήλ. Την Παρασκευή ξεκίνησε η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής», όπως αποκαλούν οι Παλαιστίνοι τις κινητοποιήσεις τους, με τις οποίες απαιτούν την επιστροφή τους σε εδάφη που πλέον ανήκουν στο Ισραήλ.Η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής» θα κορυφωθεί στις 15 Μαΐου. 

Φτωχογειτονιά στις Φιλιππίνες . Στιγμιότυπο από φτωχογειτονιά της πόλης Μπακούρ, στις Φιλιππίνες.
EPA / FRANCIS R. MALASIG

Στιγμιότυπο από φτωχογειτονιά της πόλης Μπακούρ, στις Φιλιππίνες.

Καθημερινότητα στην Κωνσταντινούπολη. Γλάρος πετάει στον ουρανό της Κωνσταντινούπολης αφήνοντας πίσω του το τζαμί Σουλεϊμανιγιέ. 
EPA / SEDAT SUNA

Γλάρος πετάει στον ουρανό της Κωνσταντινούπολης αφήνοντας πίσω του το τζαμί Σουλεϊμανιγιέ. 

«Επικίνδυνα παιχνίδια» στη Βουδαπέστη. Μέλη της ιρλανδικής καλλιτεχνικής ομάδας Lord of the Dance παρουσιάζουν την τελευταία τους παράσταση Dangerous Games στο στάδιο Λάζλο Παπ Αρένα της Βουδαπέστης. 
 
EPA / Zoltan Balogh

Μέλη της ιρλανδικής καλλιτεχνικής ομάδας Lord of the Dance παρουσιάζουν την τελευταία τους παράσταση Dangerous Games στο στάδιο Λάζλο Παπ Αρένα της Βουδαπέστης.