Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 15:47

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 3 Απριλίου 2018.

Εκπαίδευση στην Ινδία. Ένας άνδρας προσπαθεί να εκπαιδεύσει το άλογό του σε ανοιχτό χώρο σε προάστιο της πόλης Αχμενταμπάντ, στην Ινδία. 
REUTERS / AMIT DAVE

Ένας άνδρας προσπαθεί να εκπαιδεύσει το άλογό του σε ανοιχτό χώρο σε προάστιο της πόλης Αχμενταμπάντ, στην Ινδία. 

Μάθημα ζωγραφικής στο Λονδίνο. Το μοντέλο Rosy Pendlebury ποζάρει για μάθημα ζωγραφικής (Neon Naked Life Drawing) στο Λονδίνο. 
REUTERS / HENRY NICHOLLS

Το μοντέλο Rosy Pendlebury ποζάρει για μάθημα ζωγραφικής (Neon Naked Life Drawing) στο Λονδίνο. 

Πασχαλινός Ντόναλντ Τραμπ. Η μασκότ πασχαλινό κουνέλι στέκεται πίσω από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στους κήπους της Νότιας Πτέρυγας του Λευκού Οίκου, όπου έλαβε χώρα το Κυνήγι των Αυγών του Πάσχα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση που διεξάγεται στον Λευκό Οίκο, όπου το προεδρικό ζεύγος υποδέχεται χιλιάδες πολίτες οι οποίοι επιλέγονται με κλήρωση. 
REUTERS / CARLOS BARRIA

Η μασκότ πασχαλινό κουνέλι στέκεται πίσω από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στους κήπους της Νότιας Πτέρυγας του Λευκού Οίκου, όπου έλαβε χώρα το Κυνήγι των Αυγών του Πάσχα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση που διεξάγεται στον Λευκό Οίκο, όπου το προεδρικό ζεύγος υποδέχεται χιλιάδες πολίτες οι οποίοι επιλέγονται με κλήρωση. 

Κάντο όπως ο Μητσοτάκης . Στιγμιότυπο από τον φιλικό αγώνα μελών της Νέας Δημοκρατίας με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάν Πασσέ (Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά) στο δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου.Στον αγώνα έλαβε μέρος ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα για την ομάδα του, ενώ το σκορ του αγώνα έληξε με 6-4 υπέρ της ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. 
ΑΠΕ ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤ

Στιγμιότυπο από τον φιλικό αγώνα μελών της Νέας Δημοκρατίας με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάν Πασσέ (Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά) στο δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου.Στον αγώνα έλαβε μέρος ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα για την ομάδα του, ενώ το σκορ του αγώνα έληξε με 6-4 υπέρ της ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. 

Τιμώντας τη Γουίνι Μαντέλα. Στιγμιότυπο από τις συγκεντρώσεις έξω από το σπιτί της Γουίνι Μαντέλα στο Σοβέτο της Νότιας Αφρικής. Η πρώην σύζυγος του Νοτιοαφρικανού ηγέτη Νέλσον Μαντέλα έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. 
EPA / STR

Στιγμιότυπο από τις συγκεντρώσεις έξω από το σπιτί της Γουίνι Μαντέλα στο Σοβέτο της Νότιας Αφρικής. Η πρώην σύζυγος του Νοτιοαφρικανού ηγέτη Νέλσον Μαντέλα έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. 

Υπαίθρια αγορά στη Μιανμάρ. Στιγμιότυπο από υπαίθρια αγορά στην πόλη Σίτβε της Μιανμάρ. 
EPA / NYUNT WIN

Στιγμιότυπο από υπαίθρια αγορά στην πόλη Σίτβε της Μιανμάρ. 

Αιγύπτιοι στη Γερμανία. Αιγυπτιακές χήνες (επιστημονική ονομασία Alopochen aegyptiaca) κάνει βόλτα σε λιβάδι της πόλης Schwetzingen, στη Γερμανία. 
EPA / RONALD WITTEK

Αιγυπτιακές χήνες (επιστημονική ονομασία Alopochen aegyptiaca) κάνει βόλτα σε λιβάδι της πόλης Schwetzingen, στη Γερμανία. 

Ταλαιπωρία στη Γαλλία. Επιβάτης περιμένει στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, στη Γαλλία. Η χώρα σήμερα βιώνει τη «μαύρη Τρίτη», όπως την αποκαλούν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, καθώς η απεργία της Air France, με βασικό αίτημα μισθολογικές αυξήσεις 6%, συμπίπτει με την απεργία των σιδηροδρομικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο μεταρρύθμισης της δημόσιας επιχείρησης σιδηροδρόμων SNCF.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Επιβάτης περιμένει στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, στη Γαλλία. Η χώρα σήμερα βιώνει τη «μαύρη Τρίτη», όπως την αποκαλούν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, καθώς η απεργία της Air France, με βασικό αίτημα μισθολογικές αυξήσεις 6%, συμπίπτει με την απεργία των σιδηροδρομικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο μεταρρύθμισης της δημόσιας επιχείρησης σιδηροδρόμων SNCF.

Άνοιξη στην Τσεχία. Μία αγροικία διακρίνεται μέσα από θαμπωμένο γυαλί παραθύρου στο χωριό Sudislav Nad Orlici της Τσεχίας. 
EPA / FILIP SINGER

Μία αγροικία διακρίνεται μέσα από θαμπωμένο γυαλί παραθύρου στο χωριό Sudislav Nad Orlici της Τσεχίας. 

Χορός στις όχθες του Γάγγη. Μαθητές καλλιτεχνικού σχολείου παίρνουν μέρος στη βιντεοσκόπηση ενός χορού στις όχθες του ποταμού Γάγγη στην Καλκούτα της Ινδίας. 
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Μαθητές καλλιτεχνικού σχολείου παίρνουν μέρος στη βιντεοσκόπηση ενός χορού στις όχθες του ποταμού Γάγγη στην Καλκούτα της Ινδίας.