Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 15:51

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 2 Απριλίου 2018.

Wet Monday στην Ουγγαρία . Νεαροί άνδρες ντυμένοι με παραδοσιακές στολές βρέχουν με νερό μία κοπέλα στο χωριό Ciko της Ουγγαρίας. Σύμφωνα με την παράδοση της Δευτέρας του Πάσχα, οι νεαρές κοπέλες οφείλουν να ανταποδώσουν το μπουγέλωμα προσφέροντας βαμμένα αυγά στους νεαρούς. 
EPA / TAMAS SOKI

Νεαροί άνδρες ντυμένοι με παραδοσιακές στολές βρέχουν με νερό μία κοπέλα στο χωριό Ciko της Ουγγαρίας. Σύμφωνα με την παράδοση της Δευτέρας του Πάσχα, οι νεαρές κοπέλες οφείλουν να ανταποδώσουν το μπουγέλωμα προσφέροντας βαμμένα αυγά στους νεαρούς. 

Street art για τα θύματα του Λονδίνου. Μία γυναίκα περνάει μπροστά από τοίχο ζωγραφισμένο από τον καλλιτέχνη James Cochran προς τιμήν των θυμάτων της επίθεσης στη Γέφυρα του Λονδίνου πριν από ένα χρόνο. Στις 3 Ιουνίου 2017 τρεις δράστες επιτέθηκαν με φορτηγάκι εναντίον πεζών στη Γέφυρα του Λονδίνου, προτού επιτεθούν με μαχαίρι σε περαστικούς στη συνοικία Μπόροου Μάρκετ. Ο απολογισμός της επίθεσης ήταν οκτώ νεκροί και σχεδόν 50 τραυματίες. 
REUTERS / HANNAH MCKAY

Μία γυναίκα περνάει μπροστά από τοίχο ζωγραφισμένο από τον καλλιτέχνη James Cochran προς τιμήν των θυμάτων της επίθεσης στη Γέφυρα του Λονδίνου πριν από ένα χρόνο. Στις 3 Ιουνίου 2017 τρεις δράστες επιτέθηκαν με φορτηγάκι εναντίον πεζών στη Γέφυρα του Λονδίνου, προτού επιτεθούν με μαχαίρι σε περαστικούς στη συνοικία Μπόροου Μάρκετ. Ο απολογισμός της επίθεσης ήταν οκτώ νεκροί και σχεδόν 50 τραυματίες. 

Εργασίες συντήρησης στο Λαύριο. Ψαράς συντηρεί τα δίχτυα του σε καΐκι στο λιμάνι του Λαυρίου. 
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ψαράς συντηρεί τα δίχτυα του σε καΐκι στο λιμάνι του Λαυρίου. 

Προσευχή στη Γάζα. Παλαιστίνες προσεύχονται σε περιοχή κοντά στα σύνορα Ισραήλ-Γάζας κατά τη διάρκεια νυχτερινής διαμαρτυρίας Παλαιστίνιων απαιτώντας την επιστροφή τους σε εδάφη που πλέον ανήκουν στο Ισραήλ. Η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής», όπως αποκαλούν οι Παλαιστίνοι την κινητοποίηση, ξεκίνησε την Παρασκευή και θα κορυφωθεί στις 15 Μαΐου. 
REUTERS / MOHAMMED SALEM

Παλαιστίνες προσεύχονται σε περιοχή κοντά στα σύνορα Ισραήλ-Γάζας κατά τη διάρκεια νυχτερινής διαμαρτυρίας Παλαιστίνιων απαιτώντας την επιστροφή τους σε εδάφη που πλέον ανήκουν στο Ισραήλ. Η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής», όπως αποκαλούν οι Παλαιστίνοι την κινητοποίηση, ξεκίνησε την Παρασκευή και θα κορυφωθεί στις 15 Μαΐου. 

Άνοιξη στο Τόκιο. Κόσμος απολαμβάνει την ανθοφορία των κερασιών σε πάρκο στο Τόκιο της Ιαπωνίας. 
REUTERS / TORU HANAI

Κόσμος απολαμβάνει την ανθοφορία των κερασιών σε πάρκο στο Τόκιο της Ιαπωνίας. 

Θεατρικό φεστιβάλ στην Κολομβία. Στιγμιότυπο από την τελετή λήξης του ιβηροαμερικάνικου θεατρικού φεστιβάλ στη Μπογκοτά της Κολομβίας. 
EPA / LEONARDO MUNOZ

Στιγμιότυπο από την τελετή λήξης του ιβηροαμερικάνικου θεατρικού φεστιβάλ στη Μπογκοτά της Κολομβίας. 

Ένταση μεταξύ μελών της ΠΟΕΔΗΝ και αστυνομίας έξω από το Μαξίμου. Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα. 
INTIME NEWS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα. 

Εκλογές στην Κόστα Ρίκα. Ακτιβίστριες ντυμένες με ενδυμασία που παραπέμπει στη σειρά «The Handmaid
REUTERS / JUAN CARLOS ULATE

Ακτιβίστριες ντυμένες με ενδυμασία που παραπέμπει στη σειρά «The Handmaid's Tale» προσέρχονται σε εκλογικό κέντρο του Σαν Χοσέ, στην Κόστα Ρίκα, για να ασκήσουν το εκλογικό του δικαίωμα. Νικητής των εκλογών αναδείχθηκε ο κεντροαριστερός υποψήφιος για την προεδρία Κάρλος Αλβαράδο Κεσάδα. 

Πλημμύρισαν δρόμοι στο Λονδίνο. Κύκνοι κολυμπούν δίπλα από ένα αυτοκίνητο σε πλημμυρισμένο δρόμο του δυτικού Λονδίνου έπειτα από έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή. 
REUTERS / TOBY MELVILLE

Κύκνοι κολυμπούν δίπλα από ένα αυτοκίνητο σε πλημμυρισμένο δρόμο του δυτικού Λονδίνου έπειτα από έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή. 

Πασχαλινή παρέλαση στη Νέα Υόρκη. Στιγμιότυπο από την πασχαλινή παρέλαση στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. 
REUTERS / GAIA SQUARCI

Στιγμιότυπο από την πασχαλινή παρέλαση στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.