Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 16:38

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018.

Στα παρασκήνια του Drag Race Thailand. Μια διαγωνιζόμενη του «Drag Race Thailand» στο στούντιο της εκπομπής, στην Μπανγκόκ.
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Μια διαγωνιζόμενη του «Drag Race Thailand» στο στούντιο της εκπομπής, στην Μπανγκόκ.

Χειμωνιάτικο σκηνικό στη Γιακούπιτσα. Ένα πουλί κάθεται στα χιονισμένα κλαδιά δέντρου στη Γιακούπιτσα της ΠΓΔΜ.
EPA / GEORGI LICOVSKI

Ένα πουλί κάθεται στα χιονισμένα κλαδιά δέντρου στη Γιακούπιτσα της ΠΓΔΜ.

Παιχνίδια στα μολυσμένα νερά του Γιαμούνα. Ένα παιδί παίζει με τον αφρό που σκεπάζει τα μολυσμένα νερά του ποταμού Γιαμούνα, στην Ινδία.
REUTERS / ADNAN ABIDI

Ένα παιδί παίζει με τον αφρό που σκεπάζει τα μολυσμένα νερά του ποταμού Γιαμούνα, στην Ινδία.

Τόκιο: Βαρκάδα με φόντο τις ανθισμένες κερασιές. Βαρκάδα στο Chidorigafuchi του Τόκιο, με φόντο τις ανθισμένες κερασιές. 
REUTERS / ISSEI KATO

Βαρκάδα στο Chidorigafuchi του Τόκιο, με φόντο τις ανθισμένες κερασιές. 

Θρησκευτικό Φεστιβάλ στην Ινδία. Ένα μικρό κορίτσι, ντυμένο ως Kumari, συμμετέχει στο θρησκευτικό φεστιβάλ Navratri, στον ναό Adyapeath, λίγο έξω από την Καλκούτα.
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Ένα μικρό κορίτσι, ντυμένο ως Kumari, συμμετέχει στο θρησκευτικό φεστιβάλ Navratri, στον ναό Adyapeath, λίγο έξω από την Καλκούτα.

Ηλιοβασίλεμα στο Ταϊπέι. Παιδιά παίζουν σε παιδική χαρά του Ταϊπέι.
REUTERS / TYRONE SIU

Παιδιά παίζουν σε παιδική χαρά του Ταϊπέι.

Καταλονία: Συγκρούσεις μετά τη σύλληψη του Πουτζντεμόν στη Γερμανία. Χιλιάδες Καταλανοί υπέρμαχοι της αυτονομίας της επαρχίας τους συγκρούστηκαν την Κυριακή με δυνάμεις της αστυνομίας μετά τη σύλληψη στη Γερμανία του πρώην προέδρου της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν.
EPA / Quique Garcia

Χιλιάδες Καταλανοί υπέρμαχοι της αυτονομίας της επαρχίας τους συγκρούστηκαν την Κυριακή με δυνάμεις της αστυνομίας μετά τη σύλληψη στη Γερμανία του πρώην προέδρου της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν.

Σιβηρία: Δεκάδες νεκροί μετά από πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο. Σε εγκληματική αμέλεια αποδίδεται η πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή σε εμπορικό κέντρο με χώρους ψυχαγωγίας στην περιοχή Κεμέροβο της Σιβηρίας από την οποία βρήκαν τραγικό θάνατο τουλάχιστον 64 άνθρωποι -εκ των οποίων έως και 41 παιδιά-, 44 τραυματίστηκαν και από αυτούς δέκα νοσηλεύονται, ενώ σύμφωνα με τις αρχές, περισσότερα από δέκα παιδιά αγνοούνται.
EPA / ALEXANDER PATRIN/A42.RU

Σε εγκληματική αμέλεια αποδίδεται η πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή σε εμπορικό κέντρο με χώρους ψυχαγωγίας στην περιοχή Κεμέροβο της Σιβηρίας από την οποία βρήκαν τραγικό θάνατο τουλάχιστον 64 άνθρωποι -εκ των οποίων έως και 41 παιδιά-, 44 τραυματίστηκαν και από αυτούς δέκα νοσηλεύονται, ενώ σύμφωνα με τις αρχές, περισσότερα από δέκα παιδιά αγνοούνται.

Εβδομάδα Μόδας στο Πεκίνο. Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του Mao Geping στην Εβδομάδα Μόδας στο Πεκίνο.
REUTERS / JASON LEE

Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του Mao Geping στην Εβδομάδα Μόδας στο Πεκίνο.

Αλπακά στον ζωολογικό κήπο Βιλχέλμα  . Ένα αλπακά ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, στον ζωολογικό κήπο Βιλχέλμα, στη Στουτγάρδη.
EPA / RONALD WITTEK

Ένα αλπακά ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, στον ζωολογικό κήπο Βιλχέλμα, στη Στουτγάρδη.