Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 16:38

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 27 Μαρτίου 2018.

Βάρνα: Βήμα συνέχισης του διαλόγου, αλλά χωρίς απτή πρόοδο. Xωρίς να υπάρξει «χειροπιαστή» πρόοδος ολοκληρώθηκε στη Βάρνα της Βουλγαρίας η Σύνοδος Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας. Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επεδίωκε την επανεκκίνηση της διαδικασίας ένταξης της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ οι Ευρωπαίοι αξίωναν απαντήσεις σε μία σειρά θεμάτων που τους προκαλούν ανησυχία.
EPA / VASSIL DONEV

Xωρίς να υπάρξει «χειροπιαστή» πρόοδος ολοκληρώθηκε στη Βάρνα της Βουλγαρίας η Σύνοδος Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας. Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επεδίωκε την επανεκκίνηση της διαδικασίας ένταξης της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ οι Ευρωπαίοι αξίωναν απαντήσεις σε μία σειρά θεμάτων που τους προκαλούν ανησυχία.

Σούρουπο στην Καλιφόρνια. Γλάροι στην παραλία Solana, στην Καλιφόρνια.
REUTERS / MIKE BLAKE

Γλάροι στην παραλία Solana, στην Καλιφόρνια.

Θρησκευτικές παραδόσεις τη Μεγάλη Εβδομάδα των Καθολικών. Μετανοούντες της αδελφότητας Cautivo λαμβάνουν μέρος σε πομπή κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στο Arriate, κοντά στη Μάλαγα, στη νότια Ισπανία.
REUTERS / JON NAZCA

Μετανοούντες της αδελφότητας Cautivo λαμβάνουν μέρος σε πομπή κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στο Arriate, κοντά στη Μάλαγα, στη νότια Ισπανία.

Αγροτικές εργασίες στην Ινδονησία. Αγρότης σε καλλιέργειες στο βουνό Cereme, στην επαρχία Majalengka της Ινδονησίας.
REUTERS / ANTARA FOTO

Αγρότης σε καλλιέργειες στο βουνό Cereme, στην επαρχία Majalengka της Ινδονησίας.

Καθημερινή ζωή στην Καλκούτα. Στιγμιότυπο από αγορά λαχανικών σε δρόμο της Καλκούτα, στην Ινδία. 
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Στιγμιότυπο από αγορά λαχανικών σε δρόμο της Καλκούτα, στην Ινδία. 

Έκθεση ρολογιών και κοσμημάτων στην Βασιλεία. Στιγμιότυπο από την έκθεση ρολογιών και κοσμημάτων Baselworld στην Βασιλεία της Ελβετίας.
EPA / GEORGIOS KEFALAS

Στιγμιότυπο από την έκθεση ρολογιών και κοσμημάτων Baselworld στην Βασιλεία της Ελβετίας.

Ορυζώνες στις Φιλιππίνες . Ένας αγρότης εργάζεται στους ορυζώνες του Pinamalayan, στις Φιλιππίνες.
REUTERS / ERIK DE CASTRO

Ένας αγρότης εργάζεται στους ορυζώνες του Pinamalayan, στις Φιλιππίνες.

Συρία: 6.749 άμαχοι και αντάρτες εγκατέλειψαν τη νύχτα την Αν. Γούτα. Η μεγαλύτερη αυτοκινητοπομπή λεωφορείων με τα οποία απομακρύνονται αντάρτες και άμαχοι από την Ανατολική Γούτα εγκατέλειψε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη τον θύλακα, μεταδίδει το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.
EPA / YOUSSEF BADAWI

Η μεγαλύτερη αυτοκινητοπομπή λεωφορείων με τα οποία απομακρύνονται αντάρτες και άμαχοι από την Ανατολική Γούτα εγκατέλειψε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη τον θύλακα, μεταδίδει το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Εκδρομή στο Πήλιο. Η μεταλλική γέφυρα στην παραλία στην Μηλίνα Πηλίου. Η Μηλίνα αποτελεί ένα παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο των δυτικών ακτών του Πηλίου. Είναι ένα μικρό χωριουδάκι δημοφιλές στους κύκλους των ιστιοπλόων για το απάνεμο αραξοβόλι του. Το τοπωνύμιο προέρχεται από τη σλαβική λέξη «μλιν» που σημαίνει νερόμυλος.
Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Η μεταλλική γέφυρα στην παραλία στην Μηλίνα Πηλίου. Η Μηλίνα αποτελεί ένα παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο των δυτικών ακτών του Πηλίου. Είναι ένα μικρό χωριουδάκι δημοφιλές στους κύκλους των ιστιοπλόων για το απάνεμο αραξοβόλι του. Το τοπωνύμιο προέρχεται από τη σλαβική λέξη «μλιν» που σημαίνει νερόμυλος.

Ώρα για φαγητό. Ένας ουρακοτάγκος τρώει μάτζο, ένα είδος παραδοσιακής πίτας, στον ζωολογικό κήπο Ramat Gan Safari, στο Ισραήλ.
REUTERS / AMIR COHEN

Ένας ουρακοτάγκος τρώει μάτζο, ένα είδος παραδοσιακής πίτας, στον ζωολογικό κήπο Ramat Gan Safari, στο Ισραήλ.