Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 16:41

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018.

Στιγμές χαλάρωσης στην Ιαπωνία. Μακάκοι της Ιαπωνίας, ή αλλιώς γνωστοί ως πίθηκοι του χιονιού, χαλαρώνουν μέσα σε μια θερμή πηγή, στην κοιλάδα στα περίχωρα της πόλης Γιαμανούτσι, στην επαρχία Ναγκάνο, στην Ιαπωνία.
EPA / KIMIMASA MAYAMA

Μακάκοι της Ιαπωνίας, ή αλλιώς γνωστοί ως πίθηκοι του χιονιού, χαλαρώνουν μέσα σε μια θερμή πηγή, στην κοιλάδα στα περίχωρα της πόλης Γιαμανούτσι, στην επαρχία Ναγκάνο, στην Ιαπωνία.

Δίνοντας χρώμα στις φτωχογειτονιές της Τζακάρτα. Ένας υπάλληλος της κυβέρνητης της Ινδονησίας βάφει τους τοίχους των σπιτιών στη Sunter Jaya, της Τζακάρτα.
REUTERS / BEAWIHARTA

Ένας υπάλληλος της κυβέρνητης της Ινδονησίας βάφει τους τοίχους των σπιτιών στη Sunter Jaya, της Τζακάρτα.

Χιονόπτωση στην Ουάσινγκτον. Πυκνή χιονόπτωση στο κέντρο της Ουάσινγκτον.
EPA / MICHAEL REYNOLDS

Πυκνή χιονόπτωση στο κέντρο της Ουάσινγκτον.

Εορτασμοί για την έλευση του νέου έτους για τους Κούρδους. Μια γυναίκα συμμετέχει σε εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή το Nowruz, την έλευση του νέου έτους για τους Κούρδους, στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας.
EPA / SEDAT SUNA

Μια γυναίκα συμμετέχει σε εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή το Nowruz, την έλευση του νέου έτους για τους Κούρδους, στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας.

Δίνοντας «μάχη» με τον πάγο. Στιγμιότυπο από καλλιέργεια στο Flaesch, στο καντόνι του Γκριζόν, στην Ελβετία, όπου πραγματοποιούνται δοκιμές προκειμένου να λιώσουν οι πάγοι από τις καλλιέργειες με τη χρήση ειδικών κεριών, γνωστών ως «frost candles».
EPA / GIAN EHRENZELLER

Στιγμιότυπο από καλλιέργεια στο Flaesch, στο καντόνι του Γκριζόν, στην Ελβετία, όπου πραγματοποιούνται δοκιμές προκειμένου να λιώσουν οι πάγοι από τις καλλιέργειες με τη χρήση ειδικών κεριών, γνωστών ως «frost candles».

Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ. Η Carolina Kostner από την Ιταλία διαγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ που διεξάγεται στο Assago της Ιταλίας.
EPA / ROBERTO BREGANI

Η Carolina Kostner από την Ιταλία διαγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ που διεξάγεται στο Assago της Ιταλίας.

Διαμαρτυρία για το περιβάλλον. Ένας ακτιβιστής της Greenpeace συμμετέχει σε διαμαρτυρία για το περιβάλλον, αναπαριστώντας τον θάνατο ενός ποταμού, στην Μπραζίλια.
REUTERS / ADRIANO MACHADO

Ένας ακτιβιστής της Greenpeace συμμετέχει σε διαμαρτυρία για το περιβάλλον, αναπαριστώντας τον θάνατο ενός ποταμού, στην Μπραζίλια.

Καλαμοκανάς στο Ναύπλιο. Καλαμοκανάς ψάχνει για τροφή, στον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Καλαμοκανάς ψάχνει για τροφή, στον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου.

Κάνοντας μπάνιο στην Τσενάι. Δύο άντρες πλένονται στην Τσενάι της Ινδίας.
REUTERS / P.RAVIKUMAR

Δύο άντρες πλένονται στην Τσενάι της Ινδίας.

Τα χρώματα του χειμώνα. Αεροφωτογραφία από χιονισμένο δρόμο, έξω από το Κρασνογιάρσκ, στη Ρωσία.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Αεροφωτογραφία από χιονισμένο δρόμο, έξω από το Κρασνογιάρσκ, στη Ρωσία.