Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 15:42

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 20 Μαρτίου 2018.

Αλλαγή φρουράς στο Κρεμλίνο . Στρατιώτες αλλάζουν φρουρά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη του Κρεμλίνου, στη Μόσχα. 
REUTERS / DAVID MDZINARISHVILI

Στρατιώτες αλλάζουν φρουρά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη του Κρεμλίνου, στη Μόσχα. 

Βουτιά σε μολυσμένα νερά. Ένα αγόρι βουτάει στα μολυσμένα νερά ενός καναλιού στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. 
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Ένα αγόρι βουτάει στα μολυσμένα νερά ενός καναλιού στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. 

Μουσική και μόδα στην Αθήνα. Στιγμιότυπο από το Fashion Music Project MadWalk στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα. 
SOOC / Lefteris Partsalis

Στιγμιότυπο από το Fashion Music Project MadWalk στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα. 

Άσκηση Ηνίοχος στην Ανδραβίδα. Στιγμιότυπο από την πολυεθνική άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας Ηνίοχος 2018 στην Ανδραβίδα. 
INTIME NEWS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στιγμιότυπο από την πολυεθνική άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας Ηνίοχος 2018 στην Ανδραβίδα. 

Ηλιοβασίλεμα στη Λευκορωσία. Ο ήλιος δύει πίσω από τα δέντρα σε δάσος κοντά στην πόλη Μπερεζίνα, στη Λευκορωσία.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Ο ήλιος δύει πίσω από τα δέντρα σε δάσος κοντά στην πόλη Μπερεζίνα, στη Λευκορωσία.

Τόκιο: Εκκεντρικές δημιουργίες στην εβδομάδα μόδας. Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του σχεδιαστή Yukihiro Teshima για τον οίκο YUKIHERO PRO-WRESTLING της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 στην εβδομάδα μόδας στο Τόκιο. 
REUTERS / ISSEI KATO

Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του σχεδιαστή Yukihiro Teshima για τον οίκο YUKIHERO PRO-WRESTLING της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 στην εβδομάδα μόδας στο Τόκιο. 

Χειμερινή Σκωτία . Ελάφι τρέχει στο χιόνι στο χειρμενινό θέρετρο Glenshee, στη Σκωτία. 
 
REUTERS / RUSSELL CHEYNE

Ελάφι τρέχει στο χιόνι στο χειρμενινό θέρετρο Glenshee, στη Σκωτία. 

 

Θρησκευτικά δρώμενα στην Ινδία. Ινδουιστές συμμετέχουν στο θρησκευτικό φεστιβάλ Kodungalloor Bharani το οποίο διοργανώνεται προς τιμήν της θεάς Κάλι (Bhadrakali= Καλή Κάλι) στην πόλη Kodungalloor, στην Ινδία. 
REUTERS / SIVARAM V

Ινδουιστές συμμετέχουν στο θρησκευτικό φεστιβάλ Kodungalloor Bharani το οποίο διοργανώνεται προς τιμήν της θεάς Κάλι (Bhadrakali= Καλή Κάλι) στην πόλη Kodungalloor, στην Ινδία. 

Έκθεση για την ελευθερία της έκφρασης στο Βερολίνο. Επισκέπτης της έκθεσης «Wandelism», στο Βερολίνο,εξετάζει ένα γιγάντιο εγκέφαλο της καλλιτεχνικής σχολής Drink and Draw Berlin. Στην έκθεση συμμετέχουν 60 δημιουργοί με πίνακες, γκράφιτι και εγκαταστάσεις με ένα ενιαίο μήνυμα, ότι η τέχνη είναι ελεύθερη και πρέπει να παραμείνει έτσι. 
EPA / FELIPE TRUEBA

Επισκέπτης της έκθεσης «Wandelism», στο Βερολίνο,εξετάζει ένα γιγάντιο εγκέφαλο της καλλιτεχνικής σχολής Drink and Draw Berlin. Στην έκθεση συμμετέχουν 60 δημιουργοί με πίνακες, γκράφιτι και εγκαταστάσεις με ένα ενιαίο μήνυμα, ότι η τέχνη είναι ελεύθερη και πρέπει να παραμείνει έτσι. 

Ισπανία: «Άναψε» το κέφι στο φεστιβάλ  Λας Φάγιας. Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ Λας Φάγιας (Las Fallas) στην Βαλένθια. Χαρακτηριστικό του φεστιβάλ, το οποίο καλωσορίζει την άνοιξη, είναι πως την τελευταία ημέρα τα άρματα παραδίδονται στην πυρά. 
REUTERS / HEINO KALIS

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ Λας Φάγιας (Las Fallas) στην Βαλένθια. Χαρακτηριστικό του φεστιβάλ, το οποίο καλωσορίζει την άνοιξη, είναι πως την τελευταία ημέρα τα άρματα παραδίδονται στην πυρά.