Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 17:48

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 17 Μαρτίου 2018.

Βραζιλία: Οργή για τη δολοφονία της Μαριέλε Φράνκο . Ένας διαδηλωτής γράφει σε τοίχο «Μαριέλε ζει» κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας με αφορμή την άγρια δολοφονία της δημοφιλούς ακτιβίστριας Μαριέλε Φράνκο και του οδηγού της, οι οποίοι εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από δύο άντρες. Η Μαριέλε Φράνκο ήταν εξαιρετικά δημοφιλής καθώς θεωρείτο προσπάτης των φτωχών και κοινωνικά αποκλεισμένων συμπατριωτών της. Είχε μάλιστα κερδίσει την πέμπτη θέση σε ψήφους, όταν εξελέγη μέλος του δημοτικού συμβουλίου το 2016.
REUTERS / RICARDO MORAES

Ένας διαδηλωτής γράφει σε τοίχο «Μαριέλε ζει» κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας με αφορμή την άγρια δολοφονία της δημοφιλούς ακτιβίστριας Μαριέλε Φράνκο και του οδηγού της, οι οποίοι εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από δύο άντρες. Η Μαριέλε Φράνκο ήταν εξαιρετικά δημοφιλής καθώς θεωρείτο προσπάτης των φτωχών και κοινωνικά αποκλεισμένων συμπατριωτών της. Είχε μάλιστα κερδίσει την πέμπτη θέση σε ψήφους, όταν εξελέγη μέλος του δημοτικού συμβουλίου το 2016.

Φεστιβάλ αφιερωμένο στις γάτες. Η Jelly, μια γάτα Περσίας, κάθεται στον χώρο αναμονής, λίγο πριν συμμετάσχει στον διαγωνισμό CFA International Asia Cat Show 2018 στην Μπανγκόκ.
EPA / NARONG SANGNAK

Η Jelly, μια γάτα Περσίας, κάθεται στον χώρο αναμονής, λίγο πριν συμμετάσχει στον διαγωνισμό CFA International Asia Cat Show 2018 στην Μπανγκόκ.

Το Φεστιβάλ των Φωτών. Στιγμιότυπο από το Φεστιβάλ των Φωτών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.
REUTERS / ANTONIO BRONIC

Στιγμιότυπο από το Φεστιβάλ των Φωτών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Γεννητούρια στον ζωολογικό κήπο Άρτις. Μια νεογέννητη μαϊμού του είδους black spider στον ζωολογικό κήπο Άρτις, στην Ολλανδία.
EPA / KOEN VAN WEEL

Μια νεογέννητη μαϊμού του είδους black spider στον ζωολογικό κήπο Άρτις, στην Ολλανδία.

«Η ομορφιά του σύμπαντος». Ένας φωτογράφος απαθανατίζει στιγμιότυπα από την έκθεση «Η ομορφιά του σύμπαντος» στο μουσείο CosmoCaixa, στην Βαρκελώνη.
EPA / Enric Fontcuberta

Ένας φωτογράφος απαθανατίζει στιγμιότυπα από την έκθεση «Η ομορφιά του σύμπαντος» στο μουσείο CosmoCaixa, στην Βαρκελώνη.

Εν αναμονή του ντέρμπι. Ένας φίλαθλος της Φενερμπαχτσέ περιμένει να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του ενάντια στην Γαλατασαράι, στην Τουρκία.
REUTERS / MURAD SEZER

Ένας φίλαθλος της Φενερμπαχτσέ περιμένει να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του ενάντια στην Γαλατασαράι, στην Τουρκία.

Ανοιξιάτικο σκηνικό στο Ναύπλιο. Τουλίπες έχουν ανθίσει στα Δίδυμα Αργολίδος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Τουλίπες έχουν ανθίσει στα Δίδυμα Αργολίδος.

Συλλαλητήριο κατά φασισμού και ρατσισμού στη Θεσσαλονίκη. Κούρδοι πολιτικοί πρόσφυγες που ζούνε στην Ελλάδα διαδηλώνουν κατά της Τουρκικής εισβολής στην πόλη Αφρίν κατά την διάρκεια αντιρατσιστικού συλλαλητήριου με αφορμή της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων στη Θεσσαλονίκη.
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Κούρδοι πολιτικοί πρόσφυγες που ζούνε στην Ελλάδα διαδηλώνουν κατά της Τουρκικής εισβολής στην πόλη Αφρίν κατά την διάρκεια αντιρατσιστικού συλλαλητήριου με αφορμή της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων στη Θεσσαλονίκη.

Ετήσια εκδήλωση για τους φαν των μάνγκα . Στιγμιότυπο από το Leipzig Book Fair, μια ετήσια εκδήλωση για τους φαν των μάνγκα, στην Λειψία της Γερμανίας. 
EPA / FILIP SINGER

Στιγμιότυπο από το Leipzig Book Fair, μια ετήσια εκδήλωση για τους φαν των μάνγκα, στην Λειψία της Γερμανίας. 

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Παρέλαση με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, στο Δουβλίνο.
REUTERS / CLODAGH KILCOYNE

Παρέλαση με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, στο Δουβλίνο.