Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 16:33

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.

Μαϊάμι: Κατάρρευση πεζογέφυρας. Μία πεζογέφυρα κατέρρευσε, σε αυτοκινητόδρομο της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ, κοντά στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, αφήνοντας τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς. Εννέα ακόμη άνθρωποι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, ενώ διασώστες συνεχίζουν να αναζητούν επιζώντες.
 
EPA / CRISTOBAL HERRERA

Μία πεζογέφυρα κατέρρευσε, σε αυτοκινητόδρομο της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ, κοντά στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, αφήνοντας τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς. Εννέα ακόμη άνθρωποι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, ενώ διασώστες συνεχίζουν να αναζητούν επιζώντες.

 

Φωτογραφικός «απροσδόκητος επίλογος» στη Βαρκελώνη. Επισκέπτρια βγάζει φωτογραφίες από την έκθεση- αφιέρωμα στον Καταλανό φωτογράφο Xavier Miserachs «Απροσδόκητος επίλογος» (Unexpected Epilogue) στο ίδρυμα La Pedrera στη Βαρκελώνη. 
EPA / MARTA PEREZ

Επισκέπτρια βγάζει φωτογραφίες από την έκθεση- αφιέρωμα στον Καταλανό φωτογράφο Xavier Miserachs «Απροσδόκητος επίλογος» (Unexpected Epilogue) στο ίδρυμα La Pedrera στη Βαρκελώνη. 

Φεστιβάλ χορού στο Γιοχάνεσμπουργκ . Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ χορού Dance Umbrella στο Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική.
EPA / JOHN HOGG / HANDOUT

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ χορού Dance Umbrella στο Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική.

Βραζιλία: Στους δρόμους για τη δολοφονία ακτιβίστριας. Κοπέλα συμμετέχει στις διαδηλώσεις για τη δολοφονία της ακτιβίστριας Μαριέλε Φράνκο και του οδηγού της στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν στη Βραζιλία σοκαρισμένοι από την εν ψυχρώ δολοφονία, ζητώντας δικαίωση για τον θάνατο της.
REUTERS / RICARDO MORAES

Κοπέλα συμμετέχει στις διαδηλώσεις για τη δολοφονία της ακτιβίστριας Μαριέλε Φράνκο και του οδηγού της στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν στη Βραζιλία σοκαρισμένοι από την εν ψυχρώ δολοφονία, ζητώντας δικαίωση για τον θάνατο της.

Απαθανατίζοντας τη Μόσχα. Μία γυναίκα φωτογραφίζει την Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα. 
REUTERS / DAVID MDZINARISHVILI

Μία γυναίκα φωτογραφίζει την Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα. 

Νέο έργο από τον Banksy στη Νέα Υόρκη. Η νέα δουλειά του Banksy αφιερωμένη στην υπό κράτηση Τουρκάλα δημοσιογράφο και ζωγράφο Ζεχρά Ντογάν σε τοίχο του Μανχάταν. Ο Banksy επέστρεψε μετά από χρόνια στη Νέα Υόρκη. 
REUTERS / ASHLEE ESPINAL

Η νέα δουλειά του Banksy αφιερωμένη στην υπό κράτηση Τουρκάλα δημοσιογράφο και ζωγράφο Ζεχρά Ντογάν σε τοίχο του Μανχάταν. Ο Banksy επέστρεψε μετά από χρόνια στη Νέα Υόρκη. 

Διασκέδαση στις Φιλιππίνες. Ένα ζευγάρι τραβάει σέλφι σε πάρκο ψυχαγωγίας στην πόλη Κεζόν, στις Φιλιππίνες. 
REUTERS / DONDI TAWATAO

Ένα ζευγάρι τραβάει σέλφι σε πάρκο ψυχαγωγίας στην πόλη Κεζόν, στις Φιλιππίνες. 

Στένσιλ γκράφιτι για τη δηλητηρίαση Σκριπάλ . Χιουμοριστικό στένσιλ γκράφιτι σε δρόμο κοντά στην πρεσβεία της Ρωσίας στο Λονδίνο. Το στένσιλ αναφέρεται στην δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στη Μ. Βρετανία . 
REUTERS / HANNAH MCKAY

Χιουμοριστικό στένσιλ γκράφιτι σε δρόμο κοντά στην πρεσβεία της Ρωσίας στο Λονδίνο. Το στένσιλ αναφέρεται στην δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στη Μ. Βρετανία . 

Η Όντρεϊ Χέπμπορν στην Ισπανία. Ξύλινο άρμα της Όντρεϊ Χέπμπορν  προετοιμάζεται για να πάρει μέρος στο φεστιβάλ Λας Φάγιας (Las Fallas) στη Βαλένθια της Ισπανίας. Το φεστιβάλ, χαρακτηριστικό του οποίου είναι πως την τελευταία ημέρα τα άρματα παραδίδονται στην πυρά, θα λαμβάνει χώρα 15-19 Μαρτίου. 
EPA / KAI FOERSTERLING

Ξύλινο άρμα της Όντρεϊ Χέπμπορν  προετοιμάζεται για να πάρει μέρος στο φεστιβάλ Λας Φάγιας (Las Fallas) στη Βαλένθια της Ισπανίας. Το φεστιβάλ, χαρακτηριστικό του οποίου είναι πως την τελευταία ημέρα τα άρματα παραδίδονται στην πυρά, θα λαμβάνει χώρα 15-19 Μαρτίου. 

Αγώνας δρόμου στις λάσπες. Στιγμιότυπο από τον αγώνα δρόμου στη λάσπη (el Aviv Mud Run race) που διοργανώθηκε στο πάρκο Γιαρκόν στο Τελ Αβίβ. Πάνω από 6000 κόσμου πήρε μέρος στους αγώνες 2-10  χιλιομέτρων έχοντας να αντιμετωπίσουν στο δρόμο τους διάφορα τεχνητά εμπόδια, το νερό και τις λάσπες. 
EPA / ABIR SULTAN

Στιγμιότυπο από τον αγώνα δρόμου στη λάσπη (el Aviv Mud Run race) που διοργανώθηκε στο πάρκο Γιαρκόν στο Τελ Αβίβ. Πάνω από 6000 κόσμου πήρε μέρος στους αγώνες 2-10  χιλιομέτρων έχοντας να αντιμετωπίσουν στο δρόμο τους διάφορα τεχνητά εμπόδια, το νερό και τις λάσπες.