Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 16:38

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 13 Μαρτίου 2018.

Βόλτα στη Μαρίνα Αλίμου. Στιγμιότυπο από τη Μαρίνα Αλίμου.
INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στιγμιότυπο από τη Μαρίνα Αλίμου.

Όλα τα φλας στη Μέγκαν Μαρκλ. Δημοσιογράφοι απαθανατίζουν τη Μέγκαν Μαρκλ καθώς αποχωρεί από θρησκευτική τελετή στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, στο Λονδίνο. Η αρραβωνιαστικία του πρίγκιπα Χάρι παρεβρέθη για πρώτη φορά στην επιμνημόσυνη τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ. 
REUTERS / POOL

Δημοσιογράφοι απαθανατίζουν τη Μέγκαν Μαρκλ καθώς αποχωρεί από θρησκευτική τελετή στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, στο Λονδίνο. Η αρραβωνιαστικία του πρίγκιπα Χάρι παρεβρέθη για πρώτη φορά στην επιμνημόσυνη τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Μπουφές για ελέφαντες στην Ταϊλάνδη. Μαθητής ταΐζει με φρούτα και φυτά ελέφαντες κατά την εθνική ημέρα ελέφαντα σε καταυλισμό ελεφάντων στην περιοχή Ayutthaya της Ταϊλάνδης. Στις 13 Μαρτίου γιορτάζεται στη χώρα η ημέρα του ελέφαντα. 
EPA / RUNGROJ YONGRIT

Μαθητής ταΐζει με φρούτα και φυτά ελέφαντες κατά την εθνική ημέρα ελέφαντα σε καταυλισμό ελεφάντων στην περιοχή Ayutthaya της Ταϊλάνδης. Στις 13 Μαρτίου γιορτάζεται στη χώρα η ημέρα του ελέφαντα. 

Η φανέλα νούμερο... Τραμπ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ποζάρει με τον Τζος Ρέντικ της ομάδας μπέιζμπολ Χιούστον Άστρος κρατώντας μία φανέλα με το όνομά του, την οποία του δώρισε η ομάδα κατά την επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο. 
REUTERS / LEAH MILLIS

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ποζάρει με τον Τζος Ρέντικ της ομάδας μπέιζμπολ Χιούστον Άστρος κρατώντας μία φανέλα με το όνομά του, την οποία του δώρισε η ομάδα κατά την επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο. 

Βόλτα στο κρύο της Λετονίας. Κόσμος απολαμβάνει τη βόλτα του παρέα με κύκνους και πάπιες στον ποταμό Νταουγκάβα της Ρίγας. 
EPA / TOMS KALNINS

Κόσμος απολαμβάνει τη βόλτα του παρέα με κύκνους και πάπιες στον ποταμό Νταουγκάβα της Ρίγας. 

Θρήνος στο Νεπάλ. Μία γυναίκα θρηνεί το χαμό μέλους της οικογένειάς της στη συντριβή αεροσκάφους κοντά στο αεροδρόμιο του Κατμαντού, στο Νεπάλ. Το αεροπορικό δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε σαράντα εννέα ανθρώπους. 
EPA / NARENDRA SHRESTHA

Μία γυναίκα θρηνεί το χαμό μέλους της οικογένειάς της στη συντριβή αεροσκάφους κοντά στο αεροδρόμιο του Κατμαντού, στο Νεπάλ. Το αεροπορικό δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε σαράντα εννέα ανθρώπους. 

Διαδήλωση στο Τόκιο. Στιγμιότυπο από διαδήλωση έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε στο Τόκιο. Ο Άμπε, και συνολικά η κυβέρνηση της χώρας, εμπλέκονται σε σκάνδαλο για παραποίηση των εγγράφων. 
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Στιγμιότυπο από διαδήλωση έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε στο Τόκιο. Ο Άμπε, και συνολικά η κυβέρνηση της χώρας, εμπλέκονται σε σκάνδαλο για παραποίηση των εγγράφων. 

Σέλφι στην εβδομάδα μόδας της Ρωσίας. Μοντέλα βγάζουν σέλφι μπροστά σε εξάγωνο καθρέφτη στα backstage στην εβδομάδα μόδας Mercedes-Benz στη Μόσχα. 
EPA / MAXIM SHIPENKOV

Μοντέλα βγάζουν σέλφι μπροστά σε εξάγωνο καθρέφτη στα backstage στην εβδομάδα μόδας Mercedes-Benz στη Μόσχα. 

Στους ρυθμούς της ομάδας «Φωτιά στην Ανατολία». Μέλη της τούρκικης χορευτικής ομάδας «Φωτιά στην Ανατολία» παρουσιάζουν το πρόγραμμά του σε σόου στα Σκόπια. Η ομάδα συνδυάζει το παραδοσιακό οριεντάλ με το μοντέρνο χορό και το μπαλέτο. 
EPA / GEORGI LICOVSKI

Μέλη της τούρκικης χορευτικής ομάδας «Φωτιά στην Ανατολία» παρουσιάζουν το πρόγραμμά του σε σόου στα Σκόπια. Η ομάδα συνδυάζει το παραδοσιακό οριεντάλ με το μοντέρνο χορό και το μπαλέτο. 

Παιδιά φυγαδεύονται από την Ανατ. Γούτα. Παιδιά κοιτάζουν έξω από το παράθυρο του λεωφορείου που τα απομακρύνει από την υπό πολιορκία πόλη της Ντούμα, στην Ανατολική Γούτα της Συρίας. 
REUTERS / BASSAM KHABIEH

Παιδιά κοιτάζουν έξω από το παράθυρο του λεωφορείου που τα απομακρύνει από την υπό πολιορκία πόλη της Ντούμα, στην Ανατολική Γούτα της Συρίας. 

Παίζοντας με καθρέφτες στο Τέιτ Μόντερν. Περφόρμερς παίρνουν μέρος στο πρότζεκτ «Κομμάτι από καθρέφτη II» (Mirror Piece II) στην έκθεση της Τζοάν Τζόνας στην Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης Τέιτ(Τέιτ Μόντερν) στο Λονδίνο. 
REUTERS / STAFF

Περφόρμερς παίρνουν μέρος στο πρότζεκτ «Κομμάτι από καθρέφτη II» (Mirror Piece II) στην έκθεση της Τζοάν Τζόνας στην Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης Τέιτ(Τέιτ Μόντερν) στο Λονδίνο.