Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 16:28

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018.

Διακόπηκε οριστικά το ντέρμπι της Τούμπας. Στιγμιότυπο λίγο μετά την οριστική τελικά διακοπή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο 90΄, μετά την απόφαση του διαιτητή Κομίνη, να ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα. Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελα διαμαρτυριών από την πλευρά των γηπεδούχων. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο εκτός εαυτού και με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του καλούσε τους παίκτες της ομάδας του να αποχωρήσουν από το γήπεδο.
INTIME SPORTS

Στιγμιότυπο λίγο μετά την οριστική τελικά διακοπή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο 90΄, μετά την απόφαση του διαιτητή Κομίνη, να ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα. Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελα διαμαρτυριών από την πλευρά των γηπεδούχων. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο εκτός εαυτού και με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του καλούσε τους παίκτες της ομάδας του να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Επικίνδυνα κόλπα στην Ταμπούκ. Ένας άντρας βγάζει σέλφι τη στιγμή που πίσω του επιχειρείται ένα ακροβατικό με αυτοκίνητο στην Ταμπούκ της Σαουδικής Αραβίας. 
REUTERS / MOHAMED AL HWAITY

Ένας άντρας βγάζει σέλφι τη στιγμή που πίσω του επιχειρείται ένα ακροβατικό με αυτοκίνητο στην Ταμπούκ της Σαουδικής Αραβίας. 

Η «προσγείωση» του Αγίου Πατρικίου στην Ιρλανδία . Μια κουκουβάγια που ονομάζεται «Cracker» κατά τη διάρκεια αναπαράστασης της προσγείωσης του Αγίου Πατρικίου στην Ιρλανδία, στο Inch Abbey της Βόρειας Ιρλανδίας.
REUTERS / CLODAGH KILCOYNE

Μια κουκουβάγια που ονομάζεται «Cracker» κατά τη διάρκεια αναπαράστασης της προσγείωσης του Αγίου Πατρικίου στην Ιρλανδία, στο Inch Abbey της Βόρειας Ιρλανδίας.

Ψάρεμα στην Κωνσταντινούπολη. Κόσμος ψαρεύει στον Βόσπορο.
EPA / SEDAT SUNA

Κόσμος ψαρεύει στον Βόσπορο.

ΕΛΑΣ: Επιχείρηση εκκένωσης χώρων υπό κατάληψη σε Εξάρχεια, Κουκάκι. Σε εξέλιξη είναι, από τις πρωινές ώρες σήμερα, μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στις περιοχές των Εξαρχείων και του Κουκακίου, για την εκκένωση τριών χώρων που τελούσαν υπό κατάληψη. Η επιχείρηση αφορά σε καταλήψεις κτιρίων που βρίσκονται στις οδούς Καλλιδρομίου, Ζαΐμη και Ματρόζου.
SOOC / George Vitsaras

Σε εξέλιξη είναι, από τις πρωινές ώρες σήμερα, μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στις περιοχές των Εξαρχείων και του Κουκακίου, για την εκκένωση τριών χώρων που τελούσαν υπό κατάληψη. Η επιχείρηση αφορά σε καταλήψεις κτιρίων που βρίσκονται στις οδούς Καλλιδρομίου, Ζαΐμη και Ματρόζου.

«Κόλαση επί γης» για τα παιδιά η Ανατολική Γούτα. Παιδιά προσπαθούν να προστευτούν σε καταφύγιο στην Ανατολική Γούτα της Συρίας. 
REUTERS / BASSAM KHABIEH

Παιδιά προσπαθούν να προστευτούν σε καταφύγιο στην Ανατολική Γούτα της Συρίας. 

Διαμαρτυρία αγροτών στη Μουμπάι. Αγρότες συμμετέχουν σε διαμαρτυρία στη Μουμπάι της Ινδίας.
EPA / DIVYAKANT SOLANKI

Αγρότες συμμετέχουν σε διαμαρτυρία στη Μουμπάι της Ινδίας.

Δεκάδες νεκροί μετά από συντριβή αεροσκάφους στο Κατμαντού . Αεροπλάνο των μπανγκλαντεσιανών αερογραμμών US-Bangla βγήκε από τον διάδρομο στη διάρκεια προσγείωσής του και συνετρίβη στο διεθνές αεροδρόμιο του Κατμαντού, στο Νεπάλ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 27 άνθρωποι.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Αεροπλάνο των μπανγκλαντεσιανών αερογραμμών US-Bangla βγήκε από τον διάδρομο στη διάρκεια προσγείωσής του και συνετρίβη στο διεθνές αεροδρόμιο του Κατμαντού, στο Νεπάλ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 27 άνθρωποι.

Συγκρούσεις στη Ραμάλα. Ένας Ισραηλινός αστυνομικός σημαδεύει με το όπλο του έναν άντρα που παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες Παλαιστίνιους, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στη Ραμάλα, στη Δυτική Όχθη.
REUTERS / MOHAMAD TOROKMAN

Ένας Ισραηλινός αστυνομικός σημαδεύει με το όπλο του έναν άντρα που παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες Παλαιστίνιους, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στη Ραμάλα, στη Δυτική Όχθη.

Εργασίες συντήρησης στο Χεμεντεμουζέουμ. Το προσωπικού του μουσείου Χεμεντεμουζέουμ στη Χάγη, αντικαθιστά το πλαίσιο στον πίνακα «Victory Boogie Woogie» του Πητ Μοντριάν.
EPA / OLAF KRAAK

Το προσωπικού του μουσείου Χεμεντεμουζέουμ στη Χάγη, αντικαθιστά το πλαίσιο στον πίνακα «Victory Boogie Woogie» του Πητ Μοντριάν.