Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 20:00

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 11 Μαρτίου 2018.

Αθλητική αφίσα στο Βατικανό. Αφίσα που εικονίζει Ιταλό αθλητή που αγωνίστηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ είναι κρεμασμένη σε τοίχο έξω από την πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, όπου ο πάπας Φραγκίσκος θα ηγηθεί της προσευχής του Angelus. 
REUTERS / MAX ROSSI

Αφίσα που εικονίζει Ιταλό αθλητή που αγωνίστηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ είναι κρεμασμένη σε τοίχο έξω από την πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, όπου ο πάπας Φραγκίσκος θα ηγηθεί της προσευχής του Angelus. 

Γερμανία: Φωτιά σε τζαμί. Απομεινάρια από βιβλία διακρίνονται σε τζαμί στο Βερολίνο. Το τζαμί καταστράφηκε έπειτα από εμπρησμό. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, το 2017 σημειώθηκαν στη Γερμανία 950 επιθέσεις εναντίον μουσουλμάνων και χώρων που έχουν σχέση με τη μουσουλμανική κοινότητα και τραυματίστηκαν 32 άνθρωποι.
REUTERS / AXEL SCHMIDT

Απομεινάρια από βιβλία διακρίνονται σε τζαμί στο Βερολίνο. Το τζαμί καταστράφηκε έπειτα από εμπρησμό. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, το 2017 σημειώθηκαν στη Γερμανία 950 επιθέσεις εναντίον μουσουλμάνων και χώρων που έχουν σχέση με τη μουσουλμανική κοινότητα και τραυματίστηκαν 32 άνθρωποι.

Ηλιοβασίλεμα στο Καβούρι. Κόσμος απολαμβάνει τη δύση ηλίου στο Καβούρι Αττικής.
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κόσμος απολαμβάνει τη δύση ηλίου στο Καβούρι Αττικής.

Ιαπωνία: Επτά χρόνια από τον πυρηνικό εφιάλτη. Κόσμος σε πάρκο στο Τόκιο συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα του σεισμού των 9 βαθμών και των σεισμικών παλιρροϊκών κυμάτων που σάρωσαν την Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2011. Ο σεισμός προκάλεσε τσουνάμι σε πολλές περιοχές της χώρας που ξεκίνησε να διαδίδεται στον Ειρηνικό ωκεανό προς όλες τις κατευθύνσεις, προκαλώντας το χειρότερο δυστύχημα σε πυρηνικό ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό μετά το 1986 και την καταστροφή στο Τσερνόμπιλ.
REUTERS / TORU HANAI

Κόσμος σε πάρκο στο Τόκιο συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα του σεισμού των 9 βαθμών και των σεισμικών παλιρροϊκών κυμάτων που σάρωσαν την Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2011. Ο σεισμός προκάλεσε τσουνάμι σε πολλές περιοχές της χώρας που ξεκίνησε να διαδίδεται στον Ειρηνικό ωκεανό προς όλες τις κατευθύνσεις, προκαλώντας το χειρότερο δυστύχημα σε πυρηνικό ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό μετά το 1986 και την καταστροφή στο Τσερνόμπιλ.

Διασκέδαση στην Τσεχία. Κόσμος διασκεδάζει στη ρόδα του παραδοσιακού λούνα παρκ St. Matthew στην Πράγα της Τσεχίας. 
REUTERS / DAVID W CERNY

Κόσμος διασκεδάζει στη ρόδα του παραδοσιακού λούνα παρκ St. Matthew στην Πράγα της Τσεχίας. 

Εκλογές στην Κούβα. Ένα κλασσικό αυτοκίνητο που κινείται σε δρόμο της Αβάνας περνάει μπροστά από ενημερωτική πινακίδα για τις εκλογές στην Κούβα οι οποίες πραγματοπουούνται σήμερα, 11 Μαρτίου, για την ανάδειξη των βουλευτών της Εθνοσυνέλευσης. 
EPA / ALEJANDRO ERNESTO

Ένα κλασσικό αυτοκίνητο που κινείται σε δρόμο της Αβάνας περνάει μπροστά από ενημερωτική πινακίδα για τις εκλογές στην Κούβα οι οποίες πραγματοπουούνται σήμερα, 11 Μαρτίου, για την ανάδειξη των βουλευτών της Εθνοσυνέλευσης. 

Διαγωνισμός για drag queens στη Νέα Υόρκη . Περφόρμερ κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού MR(S) BK για drag queens στο Μπρούκλιν της Νέας Υορκης. 
REUTERS / STEPHANIE KEITH

Περφόρμερ κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού MR(S) BK για drag queens στο Μπρούκλιν της Νέας Υορκης. 

Διαμαρτυρία για το Πεδίον του Άρεως. Στιγμιότυπο από τη διαμαρτυρία στο Πεδίον του Άρεως, στην Αθήνα, το οποίο,σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής που έλαβαν μέρος στη διαμαρτυρία, έχει μετατραπεί σε κέντρο ανομίας και παραβατικότητας. 
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στιγμιότυπο από τη διαμαρτυρία στο Πεδίον του Άρεως, στην Αθήνα, το οποίο,σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής που έλαβαν μέρος στη διαμαρτυρία, έχει μετατραπεί σε κέντρο ανομίας και παραβατικότητας. 

Κίνα: Νέες ελευθερίες για τον πρόεδρο . Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίγκ κατά τη διάρκεια της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης στο Πεκίνο, όπου αποφασίστηκε η κατάργηση του ορίου των δύο πενταετών θητειών για τον πρόεδρο, πράγμα που δίνει τη δυνατότητα στον τη δυνατότητα στον Σι Τζινπίγκ να παραμείνει επικεφαλής του κράτους μετά την προβλεπόμενη λήξη της θητείας του το 2023.
EPA / HOW HWEE YOUNG

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίγκ κατά τη διάρκεια της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης στο Πεκίνο, όπου αποφασίστηκε η κατάργηση του ορίου των δύο πενταετών θητειών για τον πρόεδρο, πράγμα που δίνει τη δυνατότητα στον τη δυνατότητα στον Σι Τζινπίγκ να παραμείνει επικεφαλής του κράτους μετά την προβλεπόμενη λήξη της θητείας του το 2023.

Πλημμύρες στην Αυστραλία. Ένα σπίτι «έχει βυθιστεί» σε πλημμυρισμένα νερά στην πόλη Ίνγχαμ της Αυστραλίας. 
REUTERS / STRINGER

Ένα σπίτι «έχει βυθιστεί» σε πλημμυρισμένα νερά στην πόλη Ίνγχαμ της Αυστραλίας.