Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 20:21

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 10 Μαρτίου 2018.

Εβδομάδα Μόδας στη Λισαβόνα. Στιγμιότυπο από την επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Morecco στην πρώτη ημέρα διεξαγωγής της Εβδομάδας Μόδας στη Λισαβόνα.
EPA / JOSΙ SENA GOULΓO

Στιγμιότυπο από την επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Morecco στην πρώτη ημέρα διεξαγωγής της Εβδομάδας Μόδας στη Λισαβόνα.

Πορεία κατά του ρατσισμού στην Ιταλία. Ένας άνδρας συμμετέχει στην πορεία κατά του ρατσισμού στη Φλωρεντία με αφορμή τη δολοφονία του Σενεγαλέζου μικροπωλητή Idy Diene μερικές μέρες νωρίτερα. Στο ποστ-ιτ που έχει κολλήσει ο διαδηλωτής στο πρόσωπό του αναγράφεται η φράση «Το αίμα έχει μόνο ένα χρώμα». 
REUTERS / ALESSANDRO BIANCHI

Ένας άνδρας συμμετέχει στην πορεία κατά του ρατσισμού στη Φλωρεντία με αφορμή τη δολοφονία του Σενεγαλέζου μικροπωλητή Idy Diene μερικές μέρες νωρίτερα. Στο ποστ-ιτ που έχει κολλήσει ο διαδηλωτής στο πρόσωπό του αναγράφεται η φράση «Το αίμα έχει μόνο ένα χρώμα». 

Συνέδριο για τατουάζ στο Παρίσι. Ο δάσκαλος και μοντέλο Sylvain ποζάρει στο πλαίσιο του «Le Mondial du Tatouage», ενός συνεδρίου για τατουάζ στο Παρίσι. 
REUTERS / BENOIT TESSIER

Ο δάσκαλος και μοντέλο Sylvain ποζάρει στο πλαίσιο του «Le Mondial du Tatouage», ενός συνεδρίου για τατουάζ στο Παρίσι. 

Βρετανία: Έρευνες για τη δολοφονική απόπειρα κατά του Ρώσου πρώην πράκτορα. Στιγμιότυπο από την έρευνα των βρετανικών αρχών στο νεκροταφείο του Σάλσμπερι όπου είναι θαμμένη η σύζυγος του Σεργκέι Σκρίπαλ προκειμένου να ανιχνεύσουν τις κινήσεις του πρώην κατασκόπου πριν από τη δολοφονική απόπειρα σε βάρος του. Ο Σεργκέι Σκρίπαλ, πρώην συνταγματάρχης της στρατιωτικής υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας, και η κόρη του κατέρρευσαν το απόγευμα της Κυριακής μετά από έκθεσή τους σε νευροτοξικό παράγοντα και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Σάλσμπερι.
EPA / NEIL HALL

Στιγμιότυπο από την έρευνα των βρετανικών αρχών στο νεκροταφείο του Σάλσμπερι όπου είναι θαμμένη η σύζυγος του Σεργκέι Σκρίπαλ προκειμένου να ανιχνεύσουν τις κινήσεις του πρώην κατασκόπου πριν από τη δολοφονική απόπειρα σε βάρος του. Ο Σεργκέι Σκρίπαλ, πρώην συνταγματάρχης της στρατιωτικής υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας, και η κόρη του κατέρρευσαν το απόγευμα της Κυριακής μετά από έκθεσή τους σε νευροτοξικό παράγοντα και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Σάλσμπερι.

«Θολό» τοπίο στην Τουρκία. Κόσμος περπατάει σε ομιχλώδες σκηνικό στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. 
EPA / ERDEM SAHIN

Κόσμος περπατάει σε ομιχλώδες σκηνικό στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. 

Διαμαρτυρία κατά των ταυρομαχιών στην Ισπανία. Ακτιβιστές της ομάδας «AnimalNaturalis»  παίρνουν μέρος σε διαμαρτυρία κατά της οργάνωσης ταυρομαχιών έξω από το δημαρχείο της Βαλένθια, στην Ισπανία. 
EPA / JUAN CARLOS CARDENAS

Ακτιβιστές της ομάδας «AnimalNaturalis»  παίρνουν μέρος σε διαμαρτυρία κατά της οργάνωσης ταυρομαχιών έξω από το δημαρχείο της Βαλένθια, στην Ισπανία. 

Πυρκαγιά στο Μεξικό. Πυροσβέστες στην πολη του Μεξικού εργάζονται στο εσωτερικό της αγοράς Miguel Hidalg έπειτα από πυρκαγιά που προκλήθηκε στο κτίριο. 
REUTERS / CARLOS JASSO

Πυροσβέστες στην πολη του Μεξικού εργάζονται στο εσωτερικό της αγοράς Miguel Hidalg έπειτα από πυρκαγιά που προκλήθηκε στο κτίριο. 

Πορεία αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη. Στιγμιότυπο από την Πανβαλκανική διεθνιστική πορεία αλληλεγγύης αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από την Πανβαλκανική διεθνιστική πορεία αλληλεγγύης αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Καλλιστεία για τρανσέξουαλ στην Ταϊλάνδη. Περφόρμερ ετοιμάζεται στα παρασκήνια για να συμμετάσχει στην επίσημη παρέλαση για τα καλλιστεία τρανσέξουαλ Miss International Queen 2018 που λαμβάνουν χώρα στην πόλη Πατάγια, στην Ταϊλάνδη.
 
REUTERS / SOE ZEYA TUN

Περφόρμερ ετοιμάζεται στα παρασκήνια για να συμμετάσχει στην επίσημη παρέλαση για τα καλλιστεία τρανσέξουαλ Miss International Queen 2018 που λαμβάνουν χώρα στην πόλη Πατάγια, στην Ταϊλάνδη.

 

Χασμουρητά στο Βέλγιο. Ένα ασιατικό λιοντάρι χασμουριέται στο ζωολογικό κήπο Planckendael στην πόλη Μέχελεν, στο Βέλγιο. 
 
REUTERS / YVES HERMAN

Ένα ασιατικό λιοντάρι χασμουριέται στο ζωολογικό κήπο Planckendael στην πόλη Μέχελεν, στο Βέλγιο.