Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 15:44

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 6 Μαρτίου 2018.

Το βασίλειο των Lego στη Δανία . Στιγμιότυπο από το μουσείο Lego House στο Μπιλούντ της Δανίας. 
REUTERS / SCANPIX DENMARK

Στιγμιότυπο από το μουσείο Lego House στο Μπιλούντ της Δανίας. 

Στον κήπο του Chanel . Μοντέλα παρουσιάζουν τις δημιουργίες του Karl Lagerfeld για τον οίκο Chanel στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 
EPA / IAN LANGSDON

Μοντέλα παρουσιάζουν τις δημιουργίες του Karl Lagerfeld για τον οίκο Chanel στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 

Ένταση στην πορεία των οδηγών ταξί. Στιγμιότυπο από την πορεία των οδηγών ταξί προς το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα. Συμμετέχοντες στην κινητοποίηση προπηλάκισαν οδηγό Ι.Χ. αυτοκινήτου, ενώ σταμάτησαν οδηγούς διερχόμενων ταξί, που δεν συμμετείχαν στη σημερινή στάση εργασίας και είχαν λεκτικές αντιπαραθέσεις μαζί τους.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την πορεία των οδηγών ταξί προς το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα. Συμμετέχοντες στην κινητοποίηση προπηλάκισαν οδηγό Ι.Χ. αυτοκινήτου, ενώ σταμάτησαν οδηγούς διερχόμενων ταξί, που δεν συμμετείχαν στη σημερινή στάση εργασίας και είχαν λεκτικές αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Ηφαιστειογενής δραστηριότητα στην Ιαπωνία. Αεροφωτογραφία από έκρηξη του ηφαιστείου Shinmoedake στη νοτιοδυτική Ιαπωνία. 
REUTERS / KYODO

Αεροφωτογραφία από έκρηξη του ηφαιστείου Shinmoedake στη νοτιοδυτική Ιαπωνία. 

Βενεζουέλα: Πορεία προς τιμήν του Τσάβες . Μία γυναίκα συμμετέχει σε πορεία στο Καράκας προς τιμήν του πρώην προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες κρατώντας μία κούκλα- ομοίωμά του. Ο Ούγκο Τσάβες, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην πολιτική σκηνή της Βενεζουέλας για περισσότερα από 14 χρόνια, έφυγε από τη ζωή στις 5 Μαρτίου 2013. 
EPA / MIGUEL GUTIERREZ

Μία γυναίκα συμμετέχει σε πορεία στο Καράκας προς τιμήν του πρώην προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες κρατώντας μία κούκλα- ομοίωμά του. Ο Ούγκο Τσάβες, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην πολιτική σκηνή της Βενεζουέλας για περισσότερα από 14 χρόνια, έφυγε από τη ζωή στις 5 Μαρτίου 2013. 

Συρία: Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ανατολική Γούτα. Μικροί Σύριοι παρακολουθούν την αυτοκινητοπομπή που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια καθώς φτάνει στην Ντούμα, στην Ανατολική Γούτα της Συρίας. Η οχηματοπομπή είναι η πρώτη που καταφέρνει να εισέλθει στον αντάρτικο θύλακα, μετά την έναρξη, στις 18 Φεβρουαρίου, της στρατιωτικής επιχείρησης του καθεστώτος,το οποίο, ωστόσο, κατέσχεσε σημαντικό μέρος από το ιατροφαρμακευτικό υλικό της αποστολής. 
EPA / Mohammed Badra

Μικροί Σύριοι παρακολουθούν την αυτοκινητοπομπή που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια καθώς φτάνει στην Ντούμα, στην Ανατολική Γούτα της Συρίας. Η οχηματοπομπή είναι η πρώτη που καταφέρνει να εισέλθει στον αντάρτικο θύλακα, μετά την έναρξη, στις 18 Φεβρουαρίου, της στρατιωτικής επιχείρησης του καθεστώτος,το οποίο, ωστόσο, κατέσχεσε σημαντικό μέρος από το ιατροφαρμακευτικό υλικό της αποστολής. 

Ζευγάρωμα στη Γερμανία . Λευκοί πελαργοί (Λευκοπελαργοί) στο Λουίζενπαρκ στην πόλη Μάνχαϊμ της Γερμανίας ερωτοτροπούν, καθώς αρχές Μαρτίου είθισται να ξεκινάει το ζευγάρωμα των πελαργών. 
EPA / RONALD WITTEK

Λευκοί πελαργοί (Λευκοπελαργοί) στο Λουίζενπαρκ στην πόλη Μάνχαϊμ της Γερμανίας ερωτοτροπούν, καθώς αρχές Μαρτίου είθισται να ξεκινάει το ζευγάρωμα των πελαργών. 

Καθημερινότητα στο Πακιστάν. Δύο άντρες ταΐζουν κοράκια στις όχθες της λίμνης Ραβάλ (Rawal) στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν. 
REUTERS / FAISAL MAHMOOD

Δύο άντρες ταΐζουν κοράκια στις όχθες της λίμνης Ραβάλ (Rawal) στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν. 

Φωτιά στην Ονδούρα. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε οικόπεδο της αστυνομίας της Ονδούρας στην Τεγουσιγάλπα όπου φύλασσε κατασχεμένα οχήματα. 
REUTERS / JORGE CABRERA

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε οικόπεδο της αστυνομίας της Ονδούρας στην Τεγουσιγάλπα όπου φύλασσε κατασχεμένα οχήματα. 

Επαφές Βόρειας- Νότιας Κορέας. Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν με αντιπροσωπεία της κυβέρνησης της Νότιας Κορέας στην Πιονγιάνγκ της Βόρειας Κορέας. Στη 10μελή αντιπροσωπεία της Νότιας Κορέας συμμετέχει ο Τσανγκ Λι Ουνγκ, κορυφαίος σύμβουλος του νοτιοκορεάτη προέδρου Μουν Τζε-ιν για θέματα εθνικής ασφάλειας.
EPA / KCNA

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν με αντιπροσωπεία της κυβέρνησης της Νότιας Κορέας στην Πιονγιάνγκ της Βόρειας Κορέας. Στη 10μελή αντιπροσωπεία της Νότιας Κορέας συμμετέχει ο Τσανγκ Λι Ουνγκ, κορυφαίος σύμβουλος του νοτιοκορεάτη προέδρου Μουν Τζε-ιν για θέματα εθνικής ασφάλειας.