Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 15:47

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018.

Η Μέι στο εργοτάξιο. Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζας Μέι σε εργοτάξιο στο ανατολικό Λονδίνο.
EPA / NEIL HALL / POOL

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζας Μέι σε εργοτάξιο στο ανατολικό Λονδίνο.

Βαλένθια: Προετοιμασίες για το φεστιβάλ Λας Φάγιας. Η τιμώμενη κυρία του φεστιβάλ Λας Φάγιας ποζάρει δίπλα από ένα πολύχρωμο γλυπτό στην Βαλένθια. Το φεστιβάλ, χαρακτηριστικό του οποίου είναι πως την τελευταία ημέρα τα άρματα παραδίδονται στην πυρά, θα λάβει χώρα 15-19 Μαρτίου. 
 
EPA / Manuel Bruque

Η τιμώμενη κυρία του φεστιβάλ Λας Φάγιας ποζάρει δίπλα από ένα πολύχρωμο γλυπτό στην Βαλένθια. Το φεστιβάλ, χαρακτηριστικό του οποίου είναι πως την τελευταία ημέρα τα άρματα παραδίδονται στην πυρά, θα λάβει χώρα 15-19 Μαρτίου. 

 

Ο «Μπερλουσκόνι» στο Κολοσσαίο . Ένας ακτιβιστής στον απόηχο των ιταλικών βουλευτικών εκλογών ποζάρει στο Κολοσσαίο της Ρώμης φορώντας μάσκα του ηγέτη της Forza Italia Σίλβιο Μπερλουσκόνι. 
REUTERS / MAX ROSSI

Ένας ακτιβιστής στον απόηχο των ιταλικών βουλευτικών εκλογών ποζάρει στο Κολοσσαίο της Ρώμης φορώντας μάσκα του ηγέτη της Forza Italia Σίλβιο Μπερλουσκόνι. 

Βουτιές για γερά νεύρα. Ο 58χρονος χειμερινός κολυμβητής Petr Voboril στην περιοχή Γιάμπλονετς ναντ Νισόου της Τσεχίας ανοίγει τρύπα σε παγωμένα νερά για να βουτήξει. 
EPA / MARTIN DIVISEK

Ο 58χρονος χειμερινός κολυμβητής Petr Voboril στην περιοχή Γιάμπλονετς ναντ Νισόου της Τσεχίας ανοίγει τρύπα σε παγωμένα νερά για να βουτήξει. 

3D εγκατάσταση στο Ντουμπάι. Μία κοπέλα περνά δίπλα από 3D εγκατάσταση στο καλλιτεχνικό φεστιβάλ Dubai Canvas στο Ντουμπάι. 
REUTERS / AHMED JADALLAH

Μία κοπέλα περνά δίπλα από 3D εγκατάσταση στο καλλιτεχνικό φεστιβάλ Dubai Canvas στο Ντουμπάι. 

Παριζιάνικη μόδα. Στιγμιότυπο από την παρουσιάση της κολεξιόν «Women Ready to Wear» του Αμερικανού σχεδιαστή Thom Browne στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 
EPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON

Στιγμιότυπο από την παρουσιάση της κολεξιόν «Women Ready to Wear» του Αμερικανού σχεδιαστή Thom Browne στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 

Βαρκάδα στο Αφγανιστάν . Ένας άνδρας κάνει βαρκάδα σε λίμνη στην Καμπούλ του Αφγανιστάν. 
REUTERS / MOHAMMAD ISMAIL

Ένας άνδρας κάνει βαρκάδα σε λίμνη στην Καμπούλ του Αφγανιστάν. 

Κίνα: Συνεδριάζει το Εθνικό Κογκρέσο του Λαού . Δύο Κινέζοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές κατευθύνονται προς την πλατεία Τιενανμέν, στο Πεκίνο, ώστε να συμετάσχουν στις προετοιμασίες για το πρώτο μέρος της συνεδρίασης του Εθνικού Κογκρέσου του Λαού (NPC) στο Μέγαρο του Λαού. 
EPA / HOW HWEE YOUNG

Δύο Κινέζοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές κατευθύνονται προς την πλατεία Τιενανμέν, στο Πεκίνο, ώστε να συμετάσχουν στις προετοιμασίες για το πρώτο μέρος της συνεδρίασης του Εθνικού Κογκρέσου του Λαού (NPC) στο Μέγαρο του Λαού. 

Χιονισμένο τοπίο στην Ιρλανδία. Ένα άλογο διακρίνεται σε χιονισμένο και ομιχλώδες τοπίο στο χωριό Straffan της Ιρλανδίας. 
REUTERS / CLODAGH KILCOYNE

Ένα άλογο διακρίνεται σε χιονισμένο και ομιχλώδες τοπίο στο χωριό Straffan της Ιρλανδίας. 

Το Όσκαρ Α
REUTERS / LUCAS JACKSON

Η Μέριλ Στριπ συγχαίρει τη Φράνσις ΜακΝτόρμαντ για το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, το οποίο απέσπασε η ΜακΝτόρμαντ για την ερμηνεία της στην ταινία «Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι». Η ηθοποιός κατά την παραλαβή του βραβείου κάλεσε όλες τις γυναίκες που ήταν υποψήφιες απόψε, σε κάθε κατηγορία, να σηκωθούν. «Μη μας μιλάτε μόνο απόψε στο πάρτι, καλέστε μας στα γραφεία σας να μιλήσουμε για τη δουλειά μας», δήλωσε.