Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 16:31

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018.

Χιόνι στο Αμβούργο. Στιγμιότυπο από χαμηλή λήψη στο χιονισμένο Αμβούργο. Στο βάθος διακρίνεται η Φιλαρμονία του Έλβ, αίθουσα συναυλιών πάνω στο νησί Γκράσμπροοκ, στον ποταμό Έλβα.
REUTERS / FABIAN BIMMER

Στιγμιότυπο από χαμηλή λήψη στο χιονισμένο Αμβούργο. Στο βάθος διακρίνεται η Φιλαρμονία του Έλβ, αίθουσα συναυλιών πάνω στο νησί Γκράσμπροοκ, στον ποταμό Έλβα.

Αφρικανική ομορφιά . Ένα κορίτσι της αφρικανικής φυλής Fulani σε δρόμο στο Ντάπσι της Νιγηρίας. Την περιοχή έχει αναστατώσει η εξαφάνιση 110 μαθητριών σχολείου θηλέων μία εβδομάδα νωρίτερα από επίθεση φερόμενων ως μελών της τζιχαντιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ. 
 
REUTERS / AFOLABI SOTUNDE

Ένα κορίτσι της αφρικανικής φυλής Fulani σε δρόμο στο Ντάπσι της Νιγηρίας. Την περιοχή έχει αναστατώσει η εξαφάνιση 110 μαθητριών σχολείου θηλέων μία εβδομάδα νωρίτερα από επίθεση φερόμενων ως μελών της τζιχαντιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ. 

 

Σκόπια: Διαδήλωση κατά των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα. Στιγμιότυπο από την πορεία στα Σκόπια κατά της αλλαγής ονομασίας της χώρας. Περίπου 5.000 Σκοπιανοί συμμετείχαν σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο των Σκοπίων ζητώντας την άμεση διακοπή των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του θέματος του ονόματος. 
EPA / GEORGI LICOVSKI

Στιγμιότυπο από την πορεία στα Σκόπια κατά της αλλαγής ονομασίας της χώρας. Περίπου 5.000 Σκοπιανοί συμμετείχαν σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο των Σκοπίων ζητώντας την άμεση διακοπή των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του θέματος του ονόματος. 

Σκοτεινές λήψεις στην Εβδομάδα Μόδας. Η Adut Akech, πρόσφυγας από το Σουδάν στην Αυστραλία, παρουσιάζει μία δημιουργία του σχεδιαστή Anthony Vaccarello για λογαριασμού του οίκου Yves Saint Laurent στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 
 
EPA / ETIENNE LAURENT

Η Adut Akech, πρόσφυγας από το Σουδάν στην Αυστραλία, παρουσιάζει μία δημιουργία του σχεδιαστή Anthony Vaccarello για λογαριασμού του οίκου Yves Saint Laurent στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 

 

Ανατολή ηλίου στην Ελβετία . Ο ήλιος ανατέλλει πίσω από τον καθεδρικό ναό του Μύνστερ ένα κρύο πρωινό στην Βέρνη της Ελβετίας. 
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Ο ήλιος ανατέλλει πίσω από τον καθεδρικό ναό του Μύνστερ ένα κρύο πρωινό στην Βέρνη της Ελβετίας. 

Συρία: Αεροπορικές επιδρομές στην ανατολική Γούτα. Καπνός τυλίγει τα κτίρια στον ανταρτοκρατούμενο θύλακα της Ανατολικής Γούτα στη Συρία. Την Τρίτη πραγματοποιήθηκαν αεροπορικές επιδρομές του καθεστώτος στην περιοχή, καθώς και ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τον θύλακα κοντά στη Δαμασκό, παρότι τέθηκε σε ισχύ η καθημερινή, πεντάωρη ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός που αποφάσισε η Μόσχα. 
REUTERS / BASSAM KHABIEH

Καπνός τυλίγει τα κτίρια στον ανταρτοκρατούμενο θύλακα της Ανατολικής Γούτα στη Συρία. Την Τρίτη πραγματοποιήθηκαν αεροπορικές επιδρομές του καθεστώτος στην περιοχή, καθώς και ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τον θύλακα κοντά στη Δαμασκό, παρότι τέθηκε σε ισχύ η καθημερινή, πεντάωρη ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός που αποφάσισε η Μόσχα. 

Ινδία: Γιορτάζοντας το χρώμα. Γυναίκα καλυμμένη με χρώματα συμμετέχει στο Ινδουιστικό θρησκευτιικό φεστιβάλ Χόλι στην πόλη Βρινταβάν της Ινδίας. Κατά τους εορτασμούς του φεστιβάλ, γνωστό και ως η γιορτή των χρωμάτων, οι πιστοί ρίχνουν χρωματιστή σκόνη και χρωματισμένο νερό ο ένας στον άλλον. Η γιορτή λαμβάνει χώρα σε διάφορες περιοχές, και κυρίως σε περιοχές όπου συσχετίζονται με την Ινδουιστική Θεότητα Κρίσνα. 
REUTERS / ADNAN ABIDI

Γυναίκα καλυμμένη με χρώματα συμμετέχει στο Ινδουιστικό θρησκευτιικό φεστιβάλ Χόλι στην πόλη Βρινταβάν της Ινδίας. Κατά τους εορτασμούς του φεστιβάλ, γνωστό και ως η γιορτή των χρωμάτων, οι πιστοί ρίχνουν χρωματιστή σκόνη και χρωματισμένο νερό ο ένας στον άλλον. Η γιορτή λαμβάνει χώρα σε διάφορες περιοχές, και κυρίως σε περιοχές όπου συσχετίζονται με την Ινδουιστική Θεότητα Κρίσνα. 

Ισραήλ: Άνοιξε ο Ναός της Αναστάσεως. Μία καλόγρια τσεκάρει το κινητό της στο Ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ. Ο Ναός παρέμεινε κλειστός για τρεις μέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των ισραηλινών φορολογικών μέτρων.
REUTERS / AMMAR AWAD

Μία καλόγρια τσεκάρει το κινητό της στο Ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ. Ο Ναός παρέμεινε κλειστός για τρεις μέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των ισραηλινών φορολογικών μέτρων.

Έπιασαν χιόνι οι γόνδολες της Βενετίας. Ένας γονδολιέρης σε κανάλι κοντά στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία προσπαθεί να καθαρίσει τη γόνδολά του που έχει καλυφθεί με χιόνι.  
REUTERS / MANUEL SILVESTRI

Ένας γονδολιέρης σε κανάλι κοντά στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία προσπαθεί να καθαρίσει τη γόνδολά του που έχει καλυφθεί με χιόνι.  

Ένταση και χημικά σε συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο. Ένταση προκλήθηκε στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Καποδιστρίου, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών.
SOOC / Nick Paleologos

Ένταση προκλήθηκε στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Καποδιστρίου, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών.