Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 16:04

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018.

Συλλήψεις στη Δυτική Όχθη. Ισραηλινοί στρατιώτες συλλαμβάνουν ένα Παλαιστίνιο κατά τη διάρκεια συγκρούσεων σε διαδήλωση στη Δυτική Όχθη. 
REUTERS / MUSSA ISSA QAWASMA

Ισραηλινοί στρατιώτες συλλαμβάνουν ένα Παλαιστίνιο κατά τη διάρκεια συγκρούσεων σε διαδήλωση στη Δυτική Όχθη. 

Γκριμάτσες στην Πιοντσάνγκ. Η αθλήτρια Loena Hendrickx αγωνίζεται στο καλλιτεχνικό πατινάζ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιοντσάνγκ, στη Νότια Κορέα. 
 
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Η αθλήτρια Loena Hendrickx αγωνίζεται στο καλλιτεχνικό πατινάζ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιοντσάνγκ, στη Νότια Κορέα. 

 

Βόρειο Σέλας: Η φύση κάνει τα μαγικά της. Φαντασμαγορικό θέαμα στον ουρανό του χωριού Strand, στη Νορβηγία, όπου το Βόρειο Σέλας (ή αλλιώς Aurora borealis) έκανε την εμφάνισή του. 
EPA / MARTIAL TREZZINI

Φαντασμαγορικό θέαμα στον ουρανό του χωριού Strand, στη Νορβηγία, όπου το Βόρειο Σέλας (ή αλλιώς Aurora borealis) έκανε την εμφάνισή του. 

Ένταση στην Βαρκελώνη. Μέλη της καταλανικής αστυνομίας (Mossos d
EPA / Quique Garcνa

Μέλη της καταλανικής αστυνομίας (Mossos d'Esquadra) στη Βαρκελώνη συλλαμβάνουν δεκάδες διαδηλωτές οι οποίοι συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες μπροστά από το Καταλανικό Ανώτατο Δικαστήριο (TSJC) για την διαχείριση της πολιτικής κρίσης από τη δικαιοσύνη και αιτήθηκαν την απελευθέρωση των υπό κράτηση πολιτικών. 

Χειμωνιάτικη λίμνη Πλαστήρα. Χιονισμένο τοπίο στην λίμνη Πλαστήρα. 
Eurokinissi / EUROKINISSI

Χιονισμένο τοπίο στην λίμνη Πλαστήρα. 

Prada: Ξεκούραση μετά το σόου. Μοντέλα με δημιουργίες του οίκου Prada απομακρύνονται από την πασαρέλα μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης της νέας κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019/19 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι... να βγάλουν τις γόβες τους. 
EPA / MATTEO BAZZI

Μοντέλα με δημιουργίες του οίκου Prada απομακρύνονται από την πασαρέλα μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης της νέας κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019/19 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι... να βγάλουν τις γόβες τους. 

Τσεκ απ στην Κένυα. Γυναίκες της φυλής Τουρκάνα περιμένουν για να λάβουν ιατρική περίθαλψη σε κλινική στον οικισμό Lokichar, στην επαρχία Τουρκάνα της Κένυας. 
REUTERS / BAZ RATNER

Γυναίκες της φυλής Τουρκάνα περιμένουν για να λάβουν ιατρική περίθαλψη σε κλινική στον οικισμό Lokichar, στην επαρχία Τουρκάνα της Κένυας. 

Παραστατικές τέχνες στο Ελ Σαβαδόρ. Χορευτές της σχολής Humanum Tempore παρουσιάζουν την τέχνη τους στο φεστιβάλ παραστατικών τεχνών Nomada στην πόλη Σαν Σαλβαδόρ, στο Ελ Σαβαδόρ. 
REUTERS / JOSE CABEZAS

Χορευτές της σχολής Humanum Tempore παρουσιάζουν την τέχνη τους στο φεστιβάλ παραστατικών τεχνών Nomada στην πόλη Σαν Σαλβαδόρ, στο Ελ Σαβαδόρ. 

Συρία: Αναζητώντας «ελπίδα» στα χαλάσματα. Διασώστες και εθελοντές αναζητούν επιζώντες ανάμεσα στα χαλάσματα κατεστραμμένων κτιρίων έπειτα από νέους βομβαρδισμούς του συριακού στρατού εναντίον της πόλης Ντούμα της ανατολικής Γούτα, στη Συρία.  Από την Κυριακή ο συριακός στρατός διεξάγει εκστρατεία σφοδρών βομβαρδισμών εναντίον του ελεγχόμενου από τους αντάρτες θύλακα, τον οποίο πολιορκεί από το 2013. Τουλάχιστον 335 άμαχοι έχουν σκοτωθεί, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.
EPA / MOHAMMED BADRA

Διασώστες και εθελοντές αναζητούν επιζώντες ανάμεσα στα χαλάσματα κατεστραμμένων κτιρίων έπειτα από νέους βομβαρδισμούς του συριακού στρατού εναντίον της πόλης Ντούμα της ανατολικής Γούτα, στη Συρία.  Από την Κυριακή ο συριακός στρατός διεξάγει εκστρατεία σφοδρών βομβαρδισμών εναντίον του ελεγχόμενου από τους αντάρτες θύλακα, τον οποίο πολιορκεί από το 2013. Τουλάχιστον 335 άμαχοι έχουν σκοτωθεί, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.

Φεστιβάλ φωτός στις Βρυξέλλες. Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ φωτός Bright στην πόλη των Βρυξελλών. 
 
REUTERS / YVES HERMAN

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ φωτός Bright στην πόλη των Βρυξελλών.