Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 15:24

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018.

Έκθεση βιβλίων κόμικ της DC στο Λονδίνο. Στιγμιότυπο από την έκθεση βιβλίων κόμικ της DC «Η αυγή των σούπερ ηρώων» στο στάδιο O2 Arena στο Γκρίνουιτς, στο Λονδίνο. 
 
EPA / WILL OLIVER

Στιγμιότυπο από την έκθεση βιβλίων κόμικ της DC «Η αυγή των σούπερ ηρώων» στο στάδιο O2 Arena στο Γκρίνουιτς, στο Λονδίνο. 

 

Βελιγράδι: Πολύχρωμα φώτα στο ναό του Αγίου Σάββα . Ένας ιερέας διακρίνεται ανάμεσα στα φώτα του ναού του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι κατά την επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στο ναό. 
REUTERS / DJORDJE KOJADINOVIC

Ένας ιερέας διακρίνεται ανάμεσα στα φώτα του ναού του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι κατά την επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στο ναό. 

«Όμορφα βουνά» στην Ελβετία. Επισκέπτης της έκθεσης «Όμορφα βουνά: Μια οπτική γωνία» στο μουσείο Alpine στη Βέρνη της Ελβετίας εξετάζει τον πίνακα Aufstieg und Absturz (Ανάβαση και πτώση) του Ελβετού ζωγράφου Ferdinand Hodler. 
EPA / ANTHONY ANEX

Επισκέπτης της έκθεσης «Όμορφα βουνά: Μια οπτική γωνία» στο μουσείο Alpine στη Βέρνη της Ελβετίας εξετάζει τον πίνακα Aufstieg und Absturz (Ανάβαση και πτώση) του Ελβετού ζωγράφου Ferdinand Hodler. 

Ακροβατικά στην Ουάσινγκτον. Κορίτσια προσπαθούν να κάνουν ακροβατικά σε χώρο πρασίνου μπροστά από το Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσινγκτον. 
REUTERS / KEVIN LAMARQUE

Κορίτσια προσπαθούν να κάνουν ακροβατικά σε χώρο πρασίνου μπροστά από το Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσινγκτον. 

Συγκίνηση για το Black Panther. Μαθητές του σχολείου Ron Clark Academy συγκινημένοι παρακολουθούν την ταινία Black Panther σε σινεμά της Ατλάντα, στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.
REUTERS / CHRISTOPHER ALUKA BERRY

Μαθητές του σχολείου Ron Clark Academy συγκινημένοι παρακολουθούν την ταινία Black Panther σε σινεμά της Ατλάντα, στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Καρτ ποστάλ από την Μπανγκόκ. Ο ήλιος δύει πάνω από το Μεγάλο Παλάτι (Grand Palace) στην Μπανγκόκ της Ταϋλάνδης. 
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Ο ήλιος δύει πάνω από το Μεγάλο Παλάτι (Grand Palace) στην Μπανγκόκ της Ταϋλάνδης. 

Μπαλέτο στην Ισπανία. Χορεύτριες του Antonio Gades παρουσιάζουν το μπαλέτο «Κάρμεν» στη Βαλένθια της Ισπανίας. 
EPA / Kai Foersterling

Χορεύτριες του Antonio Gades παρουσιάζουν το μπαλέτο «Κάρμεν» στη Βαλένθια της Ισπανίας. 

Διαδήλωση γυναικών στην Ινδία. Μία μουσουλμάνα Ινδή παίρνει μέρος στις διαδηλώσεις γυναικών σε προάστιο στο Μουμπάι κατά του νομοσχεδίου για το Τριπλό τάλακ (διαζύγιο). Το τάλακ, είναι μια λέξη η οποία εάν ειπωθεί τρεις φορές στη σειρά ισοδυναμεί -κατά την ισλαμική παράδοση- με διαζύγιο. Αλλά αυτό είναι κάτι που ισχύει μόνο για τους άνδρες.
EPA / DIVYAKANT SOLANKI

Μία μουσουλμάνα Ινδή παίρνει μέρος στις διαδηλώσεις γυναικών σε προάστιο στο Μουμπάι κατά του νομοσχεδίου για το Τριπλό τάλακ (διαζύγιο). Το τάλακ, είναι μια λέξη η οποία εάν ειπωθεί τρεις φορές στη σειρά ισοδυναμεί -κατά την ισλαμική παράδοση- με διαζύγιο. Αλλά αυτό είναι κάτι που ισχύει μόνο για τους άνδρες.

Υπόθεση Novartis: Προανακριτική και για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα. Στιγμιότυπο από την τετ α τετ αντιπαράθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής για την υπόθεση Novartis. Έπειτα από μια μαραθώνια διαδικασία, η οποία διήρκησε 21 ώρες, η Βουλή αποφάσισε τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης και για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονταν στη δικογραφία για την υπόθεση. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την τετ α τετ αντιπαράθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής για την υπόθεση Novartis. Έπειτα από μια μαραθώνια διαδικασία, η οποία διήρκησε 21 ώρες, η Βουλή αποφάσισε τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης και για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονταν στη δικογραφία για την υπόθεση. 

Πασαρέλα με επιρροές από τα στρουμφάκια. Στιγμιότυπο από την επίδειξη μόδας του οίκου Moschino για την κολεξιόν Φθνόπωρο/Χειμώνας 2018 στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. 
REUTERS / ALESSANDRO GAROFALO

Στιγμιότυπο από την επίδειξη μόδας του οίκου Moschino για την κολεξιόν Φθνόπωρο/Χειμώνας 2018 στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο.