Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 18:18

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018.

Σεισμός 7,5 Ρίχτερ στο Μεξικό. Σεισμός 7,5 Ρίχτερ σημειώθηκε την Παρασκευή το Μεξικό. Από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζηµίες ήσσονος σηµασίας σε κτήρια στην νότια πολιτεία Οαχάκα, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.
REUTERS / EDGARD GARRIDO

Σεισμός 7,5 Ρίχτερ σημειώθηκε την Παρασκευή το Μεξικό. Από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζηµίες ήσσονος σηµασίας σε κτήρια στην νότια πολιτεία Οαχάκα, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Παιχνίδια με το χιόνι. Ένα πάντα που ακούει στο όνομα Lumi, παίζει με το χιόνι στον ζωολογικό κήπο του Ahtari, στην Φινλανδία.
REUTERS / LEHTIKUVA

Ένα πάντα που ακούει στο όνομα Lumi, παίζει με το χιόνι στον ζωολογικό κήπο του Ahtari, στην Φινλανδία.

Πορεία διαμαρτυρίας στο Κίεβο. Υποστηρικτές εθνικιστικών κομμάτων της Ουκρανίας καίνε μια ρωσική σημαία κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Κίεβο.
REUTERS / VALENTYN OGIRENKO

Υποστηρικτές εθνικιστικών κομμάτων της Ουκρανίας καίνε μια ρωσική σημαία κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Κίεβο.

Μπάσκετ: Κυπελλούχος Ελλάδας η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι η Κυπελλούχος Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Στον τελικό της διοργάνωσης, στο Ηράκλειο της Κρήτης, η Ένωση νίκησε τον Ολυμπιακό με 88-83 και κατάκτησε το τέταρτο Κύπελλο στην Ιστορία της, 17 χρόνια μετά την τελευταία φορά (2001) κι ενώ είχαν προηγηθεί οι τίτλοι το 1981 και το 2000.
INTIME SPORTS / ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η ΑΕΚ είναι η Κυπελλούχος Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Στον τελικό της διοργάνωσης, στο Ηράκλειο της Κρήτης, η Ένωση νίκησε τον Ολυμπιακό με 88-83 και κατάκτησε το τέταρτο Κύπελλο στην Ιστορία της, 17 χρόνια μετά την τελευταία φορά (2001) κι ενώ είχαν προηγηθεί οι τίτλοι το 1981 και το 2000.

Τα χρώματα της φύσης. Λουλούδια ανθίζουν στην πόλη του Ναυπλίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Λουλούδια ανθίζουν στην πόλη του Ναυπλίου.

Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο. Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του Matty Bovan στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.
EPA / NEIL HALL

Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του Matty Bovan στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Εορταστικές εκδηλώσεις στη Λευκορωσία. Ένας άντρας σκαρφαλώνει σε μια ξύλινη κολώνα για να πιάσει ένα βραβείο κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων κοντά στο χωριό Aziarco της Λευκορωσίας.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Ένας άντρας σκαρφαλώνει σε μια ξύλινη κολώνα για να πιάσει ένα βραβείο κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων κοντά στο χωριό Aziarco της Λευκορωσίας.

Η Κίνα γιορτάζει τη χρονιά του σκύλου . Ένας άντρας συμμετέχει σε εορτασικές εκδηλώσεις για την άφιξη της χρονιάς του σκύλου, στο Πεκίνο.
REUTERS / THOMAS PETER

Ένας άντρας συμμετέχει σε εορτασικές εκδηλώσεις για την άφιξη της χρονιάς του σκύλου, στο Πεκίνο.

Αυξημένη κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά. Αυξημένη είναι η κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά από καταναλωτές που ετοιμάζουν το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.
INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αυξημένη είναι η κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά από καταναλωτές που ετοιμάζουν το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Συγκρούσεις στη Δυτική Όχθη. Ένας Παλαιστίνιος διαδηλωτής κλωτσάει ένα φλεγόμενο λάστιχο κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις ισραηλινές δυνάμεις, κοντά στα σύνορα της Παλαιστίνης με το Ισραήλ.
REUTERS / MUSSA ISSA QAWASMA

Ένας Παλαιστίνιος διαδηλωτής κλωτσάει ένα φλεγόμενο λάστιχο κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις ισραηλινές δυνάμεις, κοντά στα σύνορα της Παλαιστίνης με το Ισραήλ.

Στιγμές χαλάρωσης. Ένας άντρας παίζει με το κινητό του σε βουδιστικό ναό στο πάρκο Badachu, στο Πεκίνο.  
REUTERS / THOMAS PETER

Ένας άντρας παίζει με το κινητό του σε βουδιστικό ναό στο πάρκο Badachu, στο Πεκίνο.