Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 16:49

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018.

Διαδραστική έκθεση με...μέλισσες στη Βαρκελώνη. Επσικέπτης της έκθεσης «Beehave» επεξεργάζεται τις εγκαστάσεις της. Η έκθεση συνδυάζει τον κόσμο της μέλισσας με τη σύγχρονη τέχνη και φιλοξενείται στο μουσείο Χουάν Μιρό στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. 
EPA / Enric Fontcuberta

Επσικέπτης της έκθεσης «Beehave» επεξεργάζεται τις εγκαστάσεις της. Η έκθεση συνδυάζει τον κόσμο της μέλισσας με τη σύγχρονη τέχνη και φιλοξενείται στο μουσείο Χουάν Μιρό στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. 

Παιχνίδι στο Βερολίνο. Ένα κορίτσι εκμεταλλεύομενο τον καλό καιρό του Βερολίνου έχει βγει έξω και παίζει με φούσκες κοντά στην πύλη του Βρανδεμβούργου. 
EPA / HAYOUNG JEON

Ένα κορίτσι εκμεταλλεύομενο τον καλό καιρό του Βερολίνου έχει βγει έξω και παίζει με φούσκες κοντά στην πύλη του Βρανδεμβούργου. 

Μικροπωλητής στην Ινδία. Ανήλικος μικροπωλητής στο Μουμπάι της Ινδίας απομακρύνεται από ένα ζευγάρι αφού προσπάθησε να του πουλήσει μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποίο γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου. 
REUTERS / Francis Mascarenhas

Ανήλικος μικροπωλητής στο Μουμπάι της Ινδίας απομακρύνεται από ένα ζευγάρι αφού προσπάθησε να του πουλήσει μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποίο γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου. 

Μεξικό: Κερατόμορφες εμφανίσεις στο καρναβάλι . Συμμετέχοντες στο καρναβάλι της πόλης San Martin Tilcajete, στο Μεξικό, ντυμένοι διάβολοι γιορτάζουν την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων. Η γραφική πόλη για τρεις μέρες γεμίζει με χρώμα, μουσική και... διαβόλους που σκοπό έχουν να τρομάξουν και να διασκεδάσουν τους περαστικούς.
EPA / Mario Arturo Martinez

Συμμετέχοντες στο καρναβάλι της πόλης San Martin Tilcajete, στο Μεξικό, ντυμένοι διάβολοι γιορτάζουν την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων. Η γραφική πόλη για τρεις μέρες γεμίζει με χρώμα, μουσική και... διαβόλους που σκοπό έχουν να τρομάξουν και να διασκεδάσουν τους περαστικούς.

Λιβύη: Τροχαίο ατύχημα με νεκρούς πρόσφυγες. Τραυματίας από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε με φορτηγό που μετέφερε πρόσφυγες στη Λιβύη μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Τουλάχιστον 19 σκοτώθηκαν και περίπου 100 τραυματίστηκαν από το τροχαίο που συνέβη κοντά στην Μπάνι Ουάλιντ, περιοχή που αποτελεί σημείο διέλευσης των μεταναστών που έρχονται από τη Σαχάρα και θέλουν να φτάσουν στις ακτές της Λιβύης, από όπου αναχωρούν για να φτάσουν στην Ευρώπη.
 
REUTERS / HANI AMARA

Τραυματίας από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε με φορτηγό που μετέφερε πρόσφυγες στη Λιβύη μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Τουλάχιστον 19 σκοτώθηκαν και περίπου 100 τραυματίστηκαν από το τροχαίο που συνέβη κοντά στην Μπάνι Ουάλιντ, περιοχή που αποτελεί σημείο διέλευσης των μεταναστών που έρχονται από τη Σαχάρα και θέλουν να φτάσουν στις ακτές της Λιβύης, από όπου αναχωρούν για να φτάσουν στην Ευρώπη.

 

Ελβετία: Ορειβασία στον πάγο. Μέλος της ομάδας Arnicare σκαρφαλώνει σε παγωμένο καταρράκτη στο Καντόνι του Βω, στην Ελβετία. 
 
EPA / ANTHONY ANEX

Μέλος της ομάδας Arnicare σκαρφαλώνει σε παγωμένο καταρράκτη στο Καντόνι του Βω, στην Ελβετία. 

 

Μια ανάσα πριν την κινέζικη Πρωτοχρονιά . Χορεύτριες παρουσιάζουν τον χορό Χούλα Χουπ σε γκαλά για τον εορτασμό του κινέζικου νέου έτους στη Γιανγκόν της Μιανμάρ. Το κινέζικο νέο έτος ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου. 
EPA / LYNN BO BO

Χορεύτριες παρουσιάζουν τον χορό Χούλα Χουπ σε γκαλά για τον εορτασμό του κινέζικου νέου έτους στη Γιανγκόν της Μιανμάρ. Το κινέζικο νέο έτος ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου. 

Τετάρτη των Τεφρών στο Ελ Σαλβαδόρ. Στιγμιότυπο από τη λειτουργία για την Τετάρτη των Τεφρών στην περιοχή Panchimalco, στο Ελ Σαλβαδόρ. Χιλιάδες καθολικοί μαζεύονται στις εκκλησίες τη συγκεκριμένη ημέρα για να συμμετάσχουν στη λειτουργία η οποία σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου στοχασμού, νηστείας και προσευχής. 
EPA / RODRIGO SURA

Στιγμιότυπο από τη λειτουργία για την Τετάρτη των Τεφρών στην περιοχή Panchimalco, στο Ελ Σαλβαδόρ. Χιλιάδες καθολικοί μαζεύονται στις εκκλησίες τη συγκεκριμένη ημέρα για να συμμετάσχουν στη λειτουργία η οποία σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου στοχασμού, νηστείας και προσευχής. 

Μουσική χαλάρωση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η φιγούρα ενός μέλους της ορχήστρας που παίζει μουσική στο Ολυμπιακό Πάρκο Gangneung, στη Νότια Κορέα, αντανακλάται στο μουσικό όργανο. 
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Η φιγούρα ενός μέλους της ορχήστρας που παίζει μουσική στο Ολυμπιακό Πάρκο Gangneung, στη Νότια Κορέα, αντανακλάται στο μουσικό όργανο. 

Ορκωμοσία στο Νεπάλ. Στιγμιότυπο από την τελετή ορκωμοσίας του νέου Πρωθυπουργού του Νεπάλ, ΚΠ Σάρμα Όλι, στο Κατμαντού. 
EPA / NARENDRA SHRESTHA

Στιγμιότυπο από την τελετή ορκωμοσίας του νέου Πρωθυπουργού του Νεπάλ, ΚΠ Σάρμα Όλι, στο Κατμαντού.