Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 15:52

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018.

Έκθεση για το σώμα στη Βουδαπέστη. Στιγμιότυπο από την έκθεση Σώμα (Body) στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Η έκθεση εγκαινιάζεται στις 15 Φεβρουαρίου και στην έκταση των 2200τμ παρουσιάζει πάνω από 200 σώματα, ανθρώπινα όργανα και ιστούς τα οποία έχουν συντηρηθεί με την τεχνική της πλαστινοποίησης, την οποία ανέπτυξε ο Γκύντερ φον Χάγκενς. 
EPA / Zoltan Balogh

Στιγμιότυπο από την έκθεση Σώμα (Body) στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Η έκθεση εγκαινιάζεται στις 15 Φεβρουαρίου και στην έκταση των 2200τμ παρουσιάζει πάνω από 200 σώματα, ανθρώπινα όργανα και ιστούς τα οποία έχουν συντηρηθεί με την τεχνική της πλαστινοποίησης, την οποία ανέπτυξε ο Γκύντερ φον Χάγκενς. 

«Καμένος Καμβάς» στην Βαλένθια . Επισκέπτες της έκθεσης «Χουάν Μιρό: Τάξη και αναταραχή» (Joan Miro, Order and disorder) στο μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Βαλένθια, στην Ισπανία, θαυμάζουν τον πίνακα με τίτλο Καμένος Καμβάς. 
EPA / Kai Foersterling

Επισκέπτες της έκθεσης «Χουάν Μιρό: Τάξη και αναταραχή» (Joan Miro, Order and disorder) στο μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Βαλένθια, στην Ισπανία, θαυμάζουν τον πίνακα με τίτλο Καμένος Καμβάς. 

Δανία: Έφυγε από τη ζωή ο πρίγκιπας Χένρικ. Φρουροί σε περιπολία στο παλάτι Φρέντενσμποργκ, τη βασιλική κατοικία, στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Η χώρα πενθεί σήμερα το θάνατο του πρίγκιπα Χένρικ, τον γαλλικής καταγωγής σύζυγο της βασίλισσας Μαργκρέτε, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης έφυγε από τη ζωή. 
EPA / LISELOTTE SABROE

Φρουροί σε περιπολία στο παλάτι Φρέντενσμποργκ, τη βασιλική κατοικία, στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Η χώρα πενθεί σήμερα το θάνατο του πρίγκιπα Χένρικ, τον γαλλικής καταγωγής σύζυγο της βασίλισσας Μαργκρέτε, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης έφυγε από τη ζωή. 

«Μετανάστευση» στις Φιλιππίνες. Ερωδιοί διακρίνονται σε λίμνη στην περιοχή Noveleta στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η χώρα αποτελεί σταθμό των αποδημητικών πουλιών και φιλοξενεί πάνω από 80 είδη μεταναστευτικών πουλιών. 
EPA / FRANCIS R. MALASIG

Ερωδιοί διακρίνονται σε λίμνη στην περιοχή Noveleta στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η χώρα αποτελεί σταθμό των αποδημητικών πουλιών και φιλοξενεί πάνω από 80 είδη μεταναστευτικών πουλιών. 

The Blonds: Πρόβα πριν την επίδειξη. Μοντέλα κάνουν πρόβα πριν την παρουσίαση της κολεξιόν Φθινόπωρο 2018 του οίκου The Blonds στην Εβδομάδα Μόδας της νέας Υόρκης. 
REUTERS / CAITLIN OCHS

Μοντέλα κάνουν πρόβα πριν την παρουσίαση της κολεξιόν Φθινόπωρο 2018 του οίκου The Blonds στην Εβδομάδα Μόδας της νέας Υόρκης. 

Καρναβάλι στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Καρναβαλιστής ντυμένος μπλε διάβολος «ξερνά» φωτιά στο καρναβάλι της πόλης Πορτ οφ Σπέιν (Port of Spain) στο  Τρινιντάντ και Τομπάγκο. 
EPA / ANDREA DE SILVA

Καρναβαλιστής ντυμένος μπλε διάβολος «ξερνά» φωτιά στο καρναβάλι της πόλης Πορτ οφ Σπέιν (Port of Spain) στο  Τρινιντάντ και Τομπάγκο. 

Εκδηλώσεις μνήμης για τον βομβαρδισμό της Δρέσδης. Πλήθος κόσμου σχηματίζει ανθρώπινη αλυσίδα έξω από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας (Frauenkirche) στην Δρέσδη της Γερμανίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για το βομβαρδισμό της πόλης κατά τη διάρκεια του Β
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Πλήθος κόσμου σχηματίζει ανθρώπινη αλυσίδα έξω από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας (Frauenkirche) στην Δρέσδη της Γερμανίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για το βομβαρδισμό της πόλης κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. 

Ενθουσιώδης θεατής των Ολυμπιακών Αγώνων. Εξοπλισμένος κατάλληλα θεατής με γυαλιά με τους κύκλους των Ολυμπιακών Αγώνων στην Πιονγκτσάνγκ, της Νότιας Κορέας, όπου φιλοξενούνται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. 
REUTERS / EDGAR SU

Εξοπλισμένος κατάλληλα θεατής με γυαλιά με τους κύκλους των Ολυμπιακών Αγώνων στην Πιονγκτσάνγκ, της Νότιας Κορέας, όπου φιλοξενούνται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. 

Ένταση έξω από συμβολαιογραφείο. Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα μελών του κινήματος «Δεν Πληρώνω». Τα μέλη του κινήματος διαμαρτυρήθηκαν έξω από συμβολαιογραφείο ενάντια στους πλειστηριασμούς, ενώ μετά την ένταση που δημιουργήθηκε η αστυνομία προσήγαγε οκτώ άτομα. 
Nick Paleologos / SOOC / George Vitsaras

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα μελών του κινήματος «Δεν Πληρώνω». Τα μέλη του κινήματος διαμαρτυρήθηκαν έξω από συμβολαιογραφείο ενάντια στους πλειστηριασμούς, ενώ μετά την ένταση που δημιουργήθηκε η αστυνομία προσήγαγε οκτώ άτομα. 

Χρωματιστές ενδυματολογικές επιλογές από τη γάτα του Ασάνζ. Η γάτα του ιδρυτή των WikiLeaks Τζουλιάν Ασάνζ αγναντεύει τη θέα έξω από το παράθυρο της πρεσβείας του Ισημερινού στο Λονδίνο φορώντας μια πολύχρωμη γραβάτα. Ο Ασάνζ, ο οποίος ζει στην πρεσβεία του Ισημερινού από το 2012, ζήτησε για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα να αρθεί το ένταλμα σύλληψής του στη χώρα, πράγμα που απερρίφθη και πάλι. 
EPA / NEIL HALL

Η γάτα του ιδρυτή των WikiLeaks Τζουλιάν Ασάνζ αγναντεύει τη θέα έξω από το παράθυρο της πρεσβείας του Ισημερινού στο Λονδίνο φορώντας μια πολύχρωμη γραβάτα. Ο Ασάνζ, ο οποίος ζει στην πρεσβεία του Ισημερινού από το 2012, ζήτησε για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα να αρθεί το ένταλμα σύλληψής του στη χώρα, πράγμα που απερρίφθη και πάλι.