Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 16:38

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018.

Επίδειξη της Καρολίνα Χερέρα στη Νέα Υόρκη. Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 της σχεδιάστριας Καρολίνα Χερέρα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. 
REUTERS / CAITLIN OCHS

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 της σχεδιάστριας Καρολίνα Χερέρα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. 

Θρησκευτικές τελετουργίες στο Νεπάλ. Καπνός τυλίγει έναν ινδουιστή ασκητή (sadhu) καθώς πραγματοποιεί τελετουργίες για το θρησκευτικό φεστιβάλ Shivaratri στον ναό Pashupatinath, στο Κατμαντού του Νεπάλ. 
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Καπνός τυλίγει έναν ινδουιστή ασκητή (sadhu) καθώς πραγματοποιεί τελετουργίες για το θρησκευτικό φεστιβάλ Shivaratri στον ναό Pashupatinath, στο Κατμαντού του Νεπάλ. 

Περίπατος στο Μπέλφαστ . Ένας άνδρας πηγαίνει το σκύλο του βόλτα στο πάρκο που διαθέτουν τα κτήρια του Κοινοβουλίου στο Στόρμοντ του Μπέλφαστ (Βόρεια Ιρλανδία). 
REUTERS / CLODAGH KILCOYNE

Ένας άνδρας πηγαίνει το σκύλο του βόλτα στο πάρκο που διαθέτουν τα κτήρια του Κοινοβουλίου στο Στόρμοντ του Μπέλφαστ (Βόρεια Ιρλανδία). 

Συνεχίζει το καρναβάλι στη Βραζιλία. Καρναβαλιστής από το Σαλγκουέιρο συμμετέχει στο δεύτερο βράδυ της παρέλασης για το καρναβάλι του Sambadrome στο Ρίο ντε Τζανέιρο. 
REUTERS / RICARDO MORAES

Καρναβαλιστής από το Σαλγκουέιρο συμμετέχει στο δεύτερο βράδυ της παρέλασης για το καρναβάλι του Sambadrome στο Ρίο ντε Τζανέιρο. 

Περιμένοντας το κινέζικο νέο έτος στην Ινδία. Κινέζοι χορευτές παίρνουν μέρος στους εορτασmούς για την κινέζικη πρωτοχρονιά στην Καλκούτα της Ινδίας. 
EPA / PIYAL ADHIKARY

Κινέζοι χορευτές παίρνουν μέρος στους εορτασmούς για την κινέζικη πρωτοχρονιά στην Καλκούτα της Ινδίας. 

«Πετώντας» στις πίστες της Πιονγιάνγκ. Ο Johannes Hoepfl της Γερμανίας επί τω έργω στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγιάνγκ, στη Νότια Κορέα. 
EPA / FAZRY ISMAIL

Ο Johannes Hoepfl της Γερμανίας επί τω έργω στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγιάνγκ, στη Νότια Κορέα. 

Ηλιοβασίλεμα στα Τρίκαλα. Ακτίνες φωτός βγαίνουν μέσα από τα σύννεφα, πάνω από την πόλη των Τρικάλων, καθώς ο ήλιος δύει πίσω από την οροσειρά του Κόζιακα.
Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Ακτίνες φωτός βγαίνουν μέσα από τα σύννεφα, πάνω από την πόλη των Τρικάλων, καθώς ο ήλιος δύει πίσω από την οροσειρά του Κόζιακα.

Αγώνας τηγανίτας στο Λονδίνο. Ο δημοσιογράφος Άλαν Στιούαρτ προθερμαίνεται για τον καθιερωμένο φιλανθρωπικό αγώνα τηγανίτας του Κοινοβουλίου που θα ακολουθήσει στο Γουεστμίνστερ, Λονδίνο. Το έθιμο υπαγορεύει κάθε συμμετέχων στον αγώνα να φέρει μία τηγανίτα σε ένα τηγάνι. Έπειτα όλοι οι δρομείς πρέπει να πετάξουν τις τηγανίτες καθώς τρέχουν και να τις ξαναπιάσουν στο τηγάνι τους. 
EPA / NEIL HALL

Ο δημοσιογράφος Άλαν Στιούαρτ προθερμαίνεται για τον καθιερωμένο φιλανθρωπικό αγώνα τηγανίτας του Κοινοβουλίου που θα ακολουθήσει στο Γουεστμίνστερ, Λονδίνο. Το έθιμο υπαγορεύει κάθε συμμετέχων στον αγώνα να φέρει μία τηγανίτα σε ένα τηγάνι. Έπειτα όλοι οι δρομείς πρέπει να πετάξουν τις τηγανίτες καθώς τρέχουν και να τις ξαναπιάσουν στο τηγάνι τους. 

Γερμανία: Αφιέρωμα στον Ρούμπενς . Επισκέπτες της έκθεσης αφιερωμένης στον Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς στο μουσείο Σταίντελ της Φραγκφούρτης θαυμάζουν έναν πίνακά του. 
EPA / ARMANDO BABANI

Επισκέπτες της έκθεσης αφιερωμένης στον Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς στο μουσείο Σταίντελ της Φραγκφούρτης θαυμάζουν έναν πίνακά του. 

Εμπόλεμη καθημερινότητα στη Συρία . Στρατιώτης των συριακών δυνάμεων διακρίνεται με το όπλο του στην πόλη Ταντέφ στο Χαλέπι. 
REUTERS / KHALIL ASHAWI

Στρατιώτης των συριακών δυνάμεων διακρίνεται με το όπλο του στην πόλη Ταντέφ στο Χαλέπι.