Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 21:43

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.

Ατύχημα με θύμα ελεφαντίνα στην Ινδία. Ένας άνδρας προσφέρει μία μπανάνα στην τραυματισμένη από σύγκρουση με τρένο ελεφαντίνα κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Habaipur στην περιοχή Hojai, στην Ινδία. 
REUTERS / ANUWAR HAZARIKA

Ένας άνδρας προσφέρει μία μπανάνα στην τραυματισμένη από σύγκρουση με τρένο ελεφαντίνα κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Habaipur στην περιοχή Hojai, στην Ινδία. 

Χορεύοντας στον πάγο της Πιοντσάννγκ . Στιγμιότυπο από το αγώνισμα καλλιτεχνικού πατινάζ στο πλαίσιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Νότιας Κορέας στο στάδιο Gangneung Ice Arena. 
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Στιγμιότυπο από το αγώνισμα καλλιτεχνικού πατινάζ στο πλαίσιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Νότιας Κορέας στο στάδιο Gangneung Ice Arena. 

Ρομαντικές στιγμές υπό βροχή στη Νέα Υόρκη . Ένα ζευγάρι φιλιέται υπό τις στάλες της βροχής στην πλατεία Times Square στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. 
REUTERS / AMR ALFIKY

Ένα ζευγάρι φιλιέται υπό τις στάλες της βροχής στην πλατεία Times Square στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. 

Μασκαράς στο Μεταξουργείο . Στιγμιότυπο από το 9ο Καρναβάλι Μεταξουργείου, στην Αθήνα. 
Theodore Manolopoulos / SOOC

Στιγμιότυπο από το 9ο Καρναβάλι Μεταξουργείου, στην Αθήνα. 

Φωτισμένα γλυπτά πάγου στην Κίνα. Κόσμος επισκέπτεται τα φωτισμένα με έντονα χρώματα γλυπτά από πάγο στο φεστιβάλ πάγου και φωτός Longqingxia στην περιοχή Yanqing, στην Κίνα. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στου Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. 
EPA / WU HONG

Κόσμος επισκέπτεται τα φωτισμένα με έντονα χρώματα γλυπτά από πάγο στο φεστιβάλ πάγου και φωτός Longqingxia στην περιοχή Yanqing, στην Κίνα. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στου Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. 

«Κλασικό» σκηνικό χιονόπτωσης στον Καναδά. Στιγμιότυπο από δρόμο στο Τορόντο του Καναδά. 
REUTERS / HYUNGWON KANG

Στιγμιότυπο από δρόμο στο Τορόντο του Καναδά. 

Αναπαράσταση της μάχης του Στάλινγκραντ στη Ρωσία . Μέλη στρατιωτικών/ιστορικών οργανάσεων στην πόλη Κροστάνδη( Kronstadt) της Ρωσίας, λίγο έξω από την Αγία Πετρούπολη, αναπαριστούν την καθοριστική για την εξέλιξη του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου μάχη του Στάλινγκραντ. Φέτος η Ρωσία γιόρτασε τα 75 χρόνια από τη νίκη στη μάχη του Στάλινγκραντ, μια νίκη σύμβολο εθνικής περηφάνιας και πατριωτισμού για τους Ρώσους. 
EPA / ANATOLY MALTSEV

Μέλη στρατιωτικών/ιστορικών οργανάσεων στην πόλη Κροστάνδη( Kronstadt) της Ρωσίας, λίγο έξω από την Αγία Πετρούπολη, αναπαριστούν την καθοριστική για την εξέλιξη του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου μάχη του Στάλινγκραντ. Φέτος η Ρωσία γιόρτασε τα 75 χρόνια από τη νίκη στη μάχη του Στάλινγκραντ, μια νίκη σύμβολο εθνικής περηφάνιας και πατριωτισμού για τους Ρώσους. 

Γαμήλιο τελετουργικό στην Ινδία. Νύφες δείχνουν τα βαμμένα με χένα χέρια τους δημιουργώντας ένα πλαίσιο στο πρόσωπο μιας άλλης νύφης η οποία ποζάρει για την προσωπική της φωτογράφηση κατά τη διάρκεια τελετής ομαδικών γάμων στην πόλη Αχμενταμπάντ, στην Ινδία. Στη συγκεκριμένη τελετή, σύμφωνα με τους διοργανωτές, πήραν μέρος 70 ζευγάρια μουσουλμάνων. 
 
REUTERS / AMIT DAVE

Νύφες δείχνουν τα βαμμένα με χένα χέρια τους δημιουργώντας ένα πλαίσιο στο πρόσωπο μιας άλλης νύφης η οποία ποζάρει για την προσωπική της φωτογράφηση κατά τη διάρκεια τελετής ομαδικών γάμων στην πόλη Αχμενταμπάντ, στην Ινδία. Στη συγκεκριμένη τελετή, σύμφωνα με τους διοργανωτές, πήραν μέρος 70 ζευγάρια μουσουλμάνων. 

 

Έκθεση Game of Thrones στην Βαρκελώνη. Φαν της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones ντυμένοι ανάλογα επισκέπτονται την έκθεση  «Game of Thrones: Περιήση» στην Βαρκελώνη. 
 
EPA / Quique Garcia

Φαν της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones ντυμένοι ανάλογα επισκέπτονται την έκθεση  «Game of Thrones: Περιήση» στην Βαρκελώνη.