Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 16:51

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018.

Ομίχλη στη Θεσσαλονίκη. Ομίχλη στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ομίχλη στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ξεκινούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. Στιγμιότυπο από προπόνηση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι ξεκινούν σήμερα στην Πιονγκτσάνγκ, της Νότιας Κορέας. 
REUTERS / JOHN SIBLEY

Στιγμιότυπο από προπόνηση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι ξεκινούν σήμερα στην Πιονγκτσάνγκ, της Νότιας Κορέας. 

Συνεχίζονται οι βομδαρδισμοί στη Συρία . Ένας άνδρας κρατάει στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί έπειτα από βομβαρδισμό στην υπό πολιορκία πόλη της Ντούμα, στην Ανατολική Γούτα της Συρίας. 
REUTERS / BASSAM KHABIEH

Ένας άνδρας κρατάει στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί έπειτα από βομβαρδισμό στην υπό πολιορκία πόλη της Ντούμα, στην Ανατολική Γούτα της Συρίας. 

Πλημμύρες στην Βολιβία. Ένας σκύλος βουτηγμένος στη λάσπη μόλις έχει διασωθεί στην πόλη Tiquipaya της Βολοβίας, η οποία επλήγη από έντονες βροχοπτώσεις που με τη σειρά τους προκάλεσαν πλημμύρες στην πόλη. 
 
 
REUTERS / STRINGER

Ένας σκύλος βουτηγμένος στη λάσπη μόλις έχει διασωθεί στην πόλη Tiquipaya της Βολοβίας, η οποία επλήγη από έντονες βροχοπτώσεις που με τη σειρά τους προκάλεσαν πλημμύρες στην πόλη. 

 

 

Εργασίες υπό ειδυλλιακό ουρανό . Η φιγούρα μιας γυναίκας διαφράφεται να κουβαλάει ένα σκεύος καθώς περπατάει κατά το ηλιοβασίλεμα στις όχθες της λίμνης Νταλ (Dal) στη Σριναγκάρ της Ινδίας. Η Σριναγκάρ είναι η θερινή πρωτεύουσα του Κασμίρ. 
EPA / FAROOQ KHAN

Η φιγούρα μιας γυναίκας διαφράφεται να κουβαλάει ένα σκεύος καθώς περπατάει κατά το ηλιοβασίλεμα στις όχθες της λίμνης Νταλ (Dal) στη Σριναγκάρ της Ινδίας. Η Σριναγκάρ είναι η θερινή πρωτεύουσα του Κασμίρ. 

Νυχτερίδα με αυτιά ποντικιού. Νυχτερίδα με αυτιά σαν ποντικιού, του είδους Myotis, εικονίζεται σε φωτογραφία τραβηγμένη στη Βρετάνη της Γαλλίας. Η φωτογραφία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
REUTERS / HANDOUT

Νυχτερίδα με αυτιά σαν ποντικιού, του είδους Myotis, εικονίζεται σε φωτογραφία τραβηγμένη στη Βρετάνη της Γαλλίας. Η φωτογραφία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Θέαμα στον αέρα . Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της εταιρίας Aerosuperbatics Wingwalkers κατά τη διάρκεια της 22 Διεθνούς Γιορτής Αερόστατων στην περιοχή Pampanga, στις Φιλιππίνες. 
REUTERS / ERIK DE CASTRO

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της εταιρίας Aerosuperbatics Wingwalkers κατά τη διάρκεια της 22 Διεθνούς Γιορτής Αερόστατων στην περιοχή Pampanga, στις Φιλιππίνες. 

O Batman στην αναμονή . Ένας καρναβαλιστής περιμένει να ξεκινήσει το καρναβάλι «Weiberfastnacht» στην Κολωνία της Γερμανίας. Το «Weiberfastnacht» σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς εκδηλώσεων στους δρόμους της πόλης με αποκορύφωμα το καρναβάλι «Rosenmontag». 
REUTERS / THILO SCHMUELGEN

Ένας καρναβαλιστής περιμένει να ξεκινήσει το καρναβάλι «Weiberfastnacht» στην Κολωνία της Γερμανίας. Το «Weiberfastnacht» σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς εκδηλώσεων στους δρόμους της πόλης με αποκορύφωμα το καρναβάλι «Rosenmontag». 

Αποκριάτικα δρώμενα στο κέντρο της Αθήνας. Στιγμιότυπο από την πομπή των «κουδουνάτων», στο κέντρο της Αθήνας.
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στιγμιότυπο από την πομπή των «κουδουνάτων», στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόβες για τον καθιερωμένο χορό της Βιέννης. Στιγμιότυπο από την τελική πρόβα για τον ετήσιο παραδοσιακό χορό Opera Ball στην Βιέννη της Αυστρίας. 
REUTERS / HEINZ-PETER BADER

Στιγμιότυπο από την τελική πρόβα για τον ετήσιο παραδοσιακό χορό Opera Ball στην Βιέννη της Αυστρίας.