Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 16:45

Διάσωση στην Ταϊβάν. Στιγμιότυπο από την επιχείρηση σωστικών συνεργείων τουριστική πόλη Χουάλιεν της Ταϊβάν η οποία επλήγη τα μεσάνυχτα από σεισμό 6,4 Ρίχτερ. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 225 τραυματίστηκαν και ακόμη 145 αγνοούνται. 
REUTERS / TYRONE SIU

Στιγμιότυπο από την επιχείρηση σωστικών συνεργείων τουριστική πόλη Χουάλιεν της Ταϊβάν η οποία επλήγη τα μεσάνυχτα από σεισμό 6,4 Ρίχτερ. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 225 τραυματίστηκαν και ακόμη 145 αγνοούνται. 

Χειμωνιάτικο Παρίσι. Μία κοπέλα κοντά στον πύργο του Άιφελ προσπαθεί να προστατευθεί από χιονόπτωση η οποία σημειώνεται στο Παρίσι. 
 
REUTERS / GONZALO FUENTES

Μία κοπέλα κοντά στον πύργο του Άιφελ προσπαθεί να προστατευθεί από χιονόπτωση η οποία σημειώνεται στο Παρίσι. 

 

Αφιέρωμα στον Φερνάντο Πεσσόα. Ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα εγκαινιάζει την έκθεση- αφιέρωμα στον Πορτογάλο ποητή και συγγραφέα Φερνάντο Πεσσόα υπό τον τίτλο «Πεσσόα, Ολόκληρη η τέχνη είναι μια μορφή λογοτεχνίας» (Pessoa, All Art Is a Form of Literature) η οποία φιλοξενείται στο μουσείο Ρέινα Σοφία της Μαδρίτης.
EPA / JuanJo Martin

Ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα εγκαινιάζει την έκθεση- αφιέρωμα στον Πορτογάλο ποητή και συγγραφέα Φερνάντο Πεσσόα υπό τον τίτλο «Πεσσόα, Ολόκληρη η τέχνη είναι μια μορφή λογοτεχνίας» (Pessoa, All Art Is a Form of Literature) η οποία φιλοξενείται στο μουσείο Ρέινα Σοφία της Μαδρίτης.

Προπόνηση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς . Η αθλήτρια του σνόουμπορντ Yuka Fojimori αντανακλάται στα γυαλιά μιας εθελόντριας η οποία παρακολουθεί την προπόνηση της αθλήτριας στο Phoenix Snow Park, το οποίο θα φιλοξενήσει τους αγώνες σνόουμπορντ και freestyle σκι των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ, στη Νότια Κορέα. 
 
EPA / FAZRY ISMAIL

Η αθλήτρια του σνόουμπορντ Yuka Fojimori αντανακλάται στα γυαλιά μιας εθελόντριας η οποία παρακολουθεί την προπόνηση της αθλήτριας στο Phoenix Snow Park, το οποίο θα φιλοξενήσει τους αγώνες σνόουμπορντ και freestyle σκι των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ, στη Νότια Κορέα. 

 

Αεροπορική επίδειξη στην Σιγκαπούρη. Στιγμιότυπο από την αεροπορική επίδειξη Singapore Airshow στο εκθεσιακό κέντρο Changi της Σιγκαπούρης. 
EPA / WALLACE WOON

Στιγμιότυπο από την αεροπορική επίδειξη Singapore Airshow στο εκθεσιακό κέντρο Changi της Σιγκαπούρης. 

Συρία: Ψάχνοντας ελπίδα στα χαλάσματα. Πολίτες και εθελοντές αναζητούν στα χαλάσματα κτιρίων αγνοούμενους έπειτα από βομβαρδισμούς που εξαπέλυσαν δυνάμεις προσκείμενες στη συριακή κυβέρνηση στην πόλη Δούμα, της  Ανατολικής Γούτας, στη Συρία. 
EPA / Mohammed Badra

Πολίτες και εθελοντές αναζητούν στα χαλάσματα κτιρίων αγνοούμενους έπειτα από βομβαρδισμούς που εξαπέλυσαν δυνάμεις προσκείμενες στη συριακή κυβέρνηση στην πόλη Δούμα, της  Ανατολικής Γούτας, στη Συρία. 

Υδάτινες αντανακλάσεις. Ένας γλάρος πετάει πάνω από το νερό στην πόλη Σιδώνα του Λιβάνου. 
REUTERS / ALI HASHISHO

Ένας γλάρος πετάει πάνω από το νερό στην πόλη Σιδώνα του Λιβάνου. 

Επίσκεψη Πενς στην Ιαπωνία . Στιγμιότυπο από συνάντηση του αντιπρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μάικ Πενς με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε στην επίσημη κατοικία του δεύτερου στο Τόκιο. 
REUTERS / TORU HANAI

Στιγμιότυπο από συνάντηση του αντιπρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μάικ Πενς με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε στην επίσημη κατοικία του δεύτερου στο Τόκιο. 

Ανθισμένες ροδακινιές στο Βιετνάμ. Μία γεωργός φροντίζει τις ανθισμένες ροδακινιές της σε αγρό στο Ανόι του Βιετνάμ. Τα άνθη πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στο φεστιβάλ Tet για τον εορτασμό του νέου χρόνου.
REUTERS / KHAM

Μία γεωργός φροντίζει τις ανθισμένες ροδακινιές της σε αγρό στο Ανόι του Βιετνάμ. Τα άνθη πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στο φεστιβάλ Tet για τον εορτασμό του νέου χρόνου.

Διαδηλώσεις Αφρικανών στο Ισραήλ. Αφρικανοί μετανάστες διαδηλώνουν μπροστά στην πρεσβεία της Ουγκάντας στην πόλη Χερτζιλία, στο Ισραήλ, κατά της ισραηλινής κυβέρνησης η οποία τους καλεί να εγκαταλείψουν τη χώρα ως τα τέλη Μαρτίου, ειδάλλως θα αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης.
REUTERS / AMIR COHEN

Αφρικανοί μετανάστες διαδηλώνουν μπροστά στην πρεσβεία της Ουγκάντας στην πόλη Χερτζιλία, στο Ισραήλ, κατά της ισραηλινής κυβέρνησης η οποία τους καλεί να εγκαταλείψουν τη χώρα ως τα τέλη Μαρτίου, ειδάλλως θα αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης.