Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 17:59

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.

Στο Περλ Χάρμπορ ο Τραμπ, καθ
REUTERS / JONATHAN ERNST

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καθ 'οδόν προς την πρώτη του επίσκεψη στην Ασία, σταμάτησε στη Χαβάη για σύντομη επίσκεψη στο Περλ Χάρμπορ, όπου συνάντησε τους στρατιωτικούς αξιωματούχους για τις επιχειρήσεις στον Ειρηνικό. Με τη σύζυγό του, Μελάνια, σκόρπισαν πέταλα λουλουδιών στα νερά του USS Arizona Memorial, του εθνικού μνημείου που βρίσκεται στο σημείο όπου βυθίστηκε το θωρηκτό USS Arizona στο Περλ Χάρμπορ. 

Προετοιμασίες για τη διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή. Η Γερμανίδα καλλιτέχνιδα Ute Lennartz-Lembeck ετοιμάζει ένα έργο της με τίτλο "Tipi" λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της διάσκεψης του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί στην Βόννη από τις 6 μέχρι τις 17 Νοεμβρίου.
EPA / PHILIPP GUELLAND

Η Γερμανίδα καλλιτέχνιδα Ute Lennartz-Lembeck ετοιμάζει ένα έργο της με τίτλο "Tipi" λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της διάσκεψης του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί στην Βόννη από τις 6 μέχρι τις 17 Νοεμβρίου.

Παραδοσιακός αγώνας ποδηλασίας στην Πράγα. Στιγμιότυπο από τον παραδοσιακό αγώνα "penny farthing" στην Πράγα.
REUTERS / DAVID W CERNY

Στιγμιότυπο από τον παραδοσιακό αγώνα "penny farthing" στην Πράγα.

Ηλιοβασίλεμα στο Ναύπλιο. Δύση του ηλίου στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Δύση του ηλίου στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017. 

Πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ στην Κίνα. Η Marin Honda από την Ιαπωνία διαγωνίζεται στο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ Audi Cup, στο Πεκίνο.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Η Marin Honda από την Ιαπωνία διαγωνίζεται στο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ Audi Cup, στο Πεκίνο.

Ετήσια αγροτική έκθεση στο Τζαμού. Ένας Ινδός αγρότης από το Ρατζαστάν κάθεται δίπλα στις καμήλες του κατά τη διάρκεια ετήσιας αγροτικής έκθεσης στο Shama Chak Jhiri, κοντά στο Τζαμού, στην Ινδία.
EPA / JAIPAL SINGH

Ένας Ινδός αγρότης από το Ρατζαστάν κάθεται δίπλα στις καμήλες του κατά τη διάρκεια ετήσιας αγροτικής έκθεσης στο Shama Chak Jhiri, κοντά στο Τζαμού, στην Ινδία.

Παρέλαση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου. Μια αστυνομικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου χαϊδεύει τον σκύλο της κατά τη διάρκεια παρέλασης, στο Χέντον.
REUTERS / PETER NICHOLLS

Μια αστυνομικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου χαϊδεύει τον σκύλο της κατά τη διάρκεια παρέλασης, στο Χέντον.

Εβδομάδα Μόδας στην Τιφλίδα. Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στην Τιφλίδα.
EPA / ZURAB KURTSIKIDZE

Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στην Τιφλίδα.

Συγκρούσεις στη Δυτική Όχθη. Χιλιάδες Παλαιστίνιοι διαδήλωσαν στην Δυτική Όχθη, στη Γάζα και την Ανατολική Ιερουσαλήμ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από τη Διακήρυξη Μπάλφουρ, το κείμενο που άνοιξε τον δρόμο για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ. Στη φωτογραφία απεικονίζεται στιγμιότυπο από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν μεταξύ των διαδηλωτών και της Ισραηλινής αστυνομίας.
REUTERS / MOHAMAD TOROKMAN

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι διαδήλωσαν στην Δυτική Όχθη, στη Γάζα και την Ανατολική Ιερουσαλήμ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από τη Διακήρυξη Μπάλφουρ, το κείμενο που άνοιξε τον δρόμο για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ. Στη φωτογραφία απεικονίζεται στιγμιότυπο από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν μεταξύ των διαδηλωτών και της Ισραηλινής αστυνομίας.

Συνεχίζεται η κρίση των Ροχίνγκια . Η Jasmine, ένα μωρό ενός έτους, περιμένει μαζί με τη μητέρα της να εξεταστεί από γιατρούς στον καταυλισμό Kutupalong, κοντά στο Cox
REUTERS / HANNAH MCKAY

Η Jasmine, ένα μωρό ενός έτους, περιμένει μαζί με τη μητέρα της να εξεταστεί από γιατρούς στον καταυλισμό Kutupalong, κοντά στο Cox's Bazar, στο Μπαγκλαντές. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, περισσότεροι από 580.000 Ροχίνγκια έχουν φύγει από τη Μιανμάρ από τις 25 Αυγούστου για να αναζητήσουν καταφύγιο στο Μπανγκλαντές.

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο 11χρονος Αμίρ. Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου είχε σήμερα Σάββατο ο 11χρονος Αμίρ, μία ημέρα μετά από την επίθεση με πέτρες στο σπίτι του στη Δάφνη. Ο κ. Τσίπρας χάρισε συμβολικά στον 11χρονο μία ελληνική σημαία. «Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές και τις αξίες μας», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρωθυπουργός.
INTIME NEWS / ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ ΣΥΜΕΛΑ

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου είχε σήμερα Σάββατο ο 11χρονος Αμίρ, μία ημέρα μετά από την επίθεση με πέτρες στο σπίτι του στη Δάφνη. Ο κ. Τσίπρας χάρισε συμβολικά στον 11χρονο μία ελληνική σημαία. «Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές και τις αξίες μας», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρωθυπουργός.

«Discover Dogs 2017»: Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στους σκύλους. Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ «Discover Dogs 2017» που έχει ως στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των κηδεμόνων και φίλων του σκύλου σε θέματα ποιότητας ζωής, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων, υποχρεώσεων και καθημερινότητας.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ «Discover Dogs 2017» που έχει ως στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των κηδεμόνων και φίλων του σκύλου σε θέματα ποιότητας ζωής, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων, υποχρεώσεων και καθημερινότητας.