Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 21:47

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017.

Ο... Σούπερμαν Τζάστιν Τρουντό. Ως Κλαρκ Κέντ εμφανίστηκε με αφορμή το Halloween ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό. Δίχως να διστάσει να «τσαλακώσει» την εικόνα του, ο κ. Τρουντό εξέπλησε τους δημοσιογράφους και το κοινό, φορώντας τη στολή του Σούπερμαν μέσα από το κοστούμι του.
 
REUTERS / CHRIS WATTIE

Ως Κλαρκ Κέντ εμφανίστηκε με αφορμή το Halloween ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό. Δίχως να διστάσει να «τσαλακώσει» την εικόνα του, ο κ. Τρουντό εξέπλησε τους δημοσιογράφους και το κοινό, φορώντας τη στολή του Σούπερμαν μέσα από το κοστούμι του.

 

Πρόσφυγες Ροχίνγκια προσπαθούν να διασχίσουν τα σύνορα με το Μπανγκλαντές. Φωτογράφοι βοηθούν μία γυναίκα Ροχίνγκια να βγεί από τον ποταμό Ναφ, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της να περάσει τα σύνορα της Μιανμάρ με το Μπανγκλαντές, στο Palong Khali, κοντά στο Cox
REUTERS / HANNAH MCKAY

Φωτογράφοι βοηθούν μία γυναίκα Ροχίνγκια να βγεί από τον ποταμό Ναφ, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της να περάσει τα σύνορα της Μιανμάρ με το Μπανγκλαντές, στο Palong Khali, κοντά στο Cox's Bazar, στο Μπανγκλαντές.

Στιγμιότυπο από το Λονδίνο . Φθινοπωρινό σκηνικό στη βρετανική πρωτεύουσα.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Φθινοπωρινό σκηνικό στη βρετανική πρωτεύουσα.

Διαμαρτυρία προσφύγων στην πλατεία Συντάγματος. Απεργία πείνας ξεκίνησαν πρόσφυγες από διάφορα camps και χώρους στέγασης στην Ελλάδα με αίτημα την επανένωση με τις οικογένειάς τους. Οι πρόσφυγες έχουν κατασκηνώσει στο Σύνταγμα και διαμηνύουν ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.
SOOC / Nick Paleologos

Απεργία πείνας ξεκίνησαν πρόσφυγες από διάφορα camps και χώρους στέγασης στην Ελλάδα με αίτημα την επανένωση με τις οικογένειάς τους. Οι πρόσφυγες έχουν κατασκηνώσει στο Σύνταγμα και διαμηνύουν ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

Πλημμύρες στην Ινδία . Μία γυναίκα μεταφέρει τον σκύλο της διασχίζοντας πλημμυρισμένο δρόμο στην πόλη Τσενάι η οποία επλήγη από έντονες βροχοπτώσεις.
REUTERS / P. RAVIKUMAR

Μία γυναίκα μεταφέρει τον σκύλο της διασχίζοντας πλημμυρισμένο δρόμο στην πόλη Τσενάι η οποία επλήγη από έντονες βροχοπτώσεις.

Αεροπορική επιδρομή στην Υεμένη . Είκοσι εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 17 τραυματίστηκαν σε αεροπορική επιδρομή που πραγματοποιήθηκε το πρωί στον τομέα Σαχάρ στη βόρεια Υεμένη, δήλωσε αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας των σιιτών ανταρτών Χούδι. Η επιδρομή είχε στόχο λαϊκή αγορά στη Σαχάρ, έναν από τους υποτομείς της επαρχίας Σαάντα, προπυργίου των ανταρτών Χούδι, σύμφωνα με τις δύο πηγές.
REUTERS / NAIF RAHMA

Είκοσι εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 17 τραυματίστηκαν σε αεροπορική επιδρομή που πραγματοποιήθηκε το πρωί στον τομέα Σαχάρ στη βόρεια Υεμένη, δήλωσε αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας των σιιτών ανταρτών Χούδι. Η επιδρομή είχε στόχο λαϊκή αγορά στη Σαχάρ, έναν από τους υποτομείς της επαρχίας Σαάντα, προπυργίου των ανταρτών Χούδι, σύμφωνα με τις δύο πηγές.

NBA: Εξαιρετική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο παρά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (αριστερά) πάλευε μόνος του και το Μιλγουόκι δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα από την Οκλαχόμα με 91-110. Ο Έλληνας διεθνής άσος τελείωσε το ματς με 28 πόντους (7/11δίποντα, 2/3 τρίποντα, 8/9 βολές), μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, είχε 1 κόψιμο και έκανε 4 λάθη.
USA TODAY Sports / Benny Sieu

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (αριστερά) πάλευε μόνος του και το Μιλγουόκι δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα από την Οκλαχόμα με 91-110. Ο Έλληνας διεθνής άσος τελείωσε το ματς με 28 πόντους (7/11δίποντα, 2/3 τρίποντα, 8/9 βολές), μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, είχε 1 κόψιμο και έκανε 4 λάθη.

Βραδιά Χάλοουιν στην Καλιφόρνια . Ένα τηλεκατευθυνόμενο που φέρει ένα ομοίωμα μάγισσας με σκούπα πετά πάνω από γειτονιά της νότιας Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια του Χάλοουιν.
REUTERS / MIKE BLAKE

Ένα τηλεκατευθυνόμενο που φέρει ένα ομοίωμα μάγισσας με σκούπα πετά πάνω από γειτονιά της νότιας Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια του Χάλοουιν.

Σταχτοτσικνιάς στο Ναύπλιο. Σταχτοτσικνιάς πετά στον υδροβιότοπο Ναυπλίου, στη Νέα Κίο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Σταχτοτσικνιάς πετά στον υδροβιότοπο Ναυπλίου, στη Νέα Κίο.

Φθινοπωρινό σκηνικό στη Ν. Κορέα. Φθινοπωρινό σκηνικό στο όρος Jeoksang της Ν. Κορέας.
EPA / YONHAP

Φθινοπωρινό σκηνικό στο όρος Jeoksang της Ν. Κορέας.

Γιγαντιαίο πάντα στον ζωολογικό κήπο της Ινδονησίας . Ένα αρσενικό γιγαντιαίο πάντα, που ακούει στο όνομα Cai Tao, τρώει στον ζωολογικό κήπο Safari στην Μπογκόρ της Ινδονησίας. Ο Cai Tao μαζί μ’ ένα ακόμη πάντα έφτασαν τον Σεπτέμβριο στην Ινδονησία από την Κίνα.
EPA / ADI WEDA

Ένα αρσενικό γιγαντιαίο πάντα, που ακούει στο όνομα Cai Tao, τρώει στον ζωολογικό κήπο Safari στην Μπογκόρ της Ινδονησίας. Ο Cai Tao μαζί μ’ ένα ακόμη πάντα έφτασαν τον Σεπτέμβριο στην Ινδονησία από την Κίνα.

Φιλιππίνες: Εορτασμός των Αγίων Πάντων . Μία γυναίκα ανάβει κεριά σε τάφο προσφιλούς της προσώπου στην πόλη Κεζόν των Φιλιππίνων. Οι καθολικοί Φιλιππινέζοι, ακολουθώντας τις παραδόσεις, συρρέουν στα κοιμητήρια για να τιμήσουν τους νεκρούς συγγενείς και φίλους ανήμερα των Αγίων Πάντων.
EPA / ROLEX DELA PENA

Μία γυναίκα ανάβει κεριά σε τάφο προσφιλούς της προσώπου στην πόλη Κεζόν των Φιλιππίνων. Οι καθολικοί Φιλιππινέζοι, ακολουθώντας τις παραδόσεις, συρρέουν στα κοιμητήρια για να τιμήσουν τους νεκρούς συγγενείς και φίλους ανήμερα των Αγίων Πάντων.