Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 16:40

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.

Τερέζα Μέι: Το Ηνωμένο Βασίλειο θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του έναντι της Ε.Ε. . Το Ηνωμένο Βασίλειο θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του προς την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ό,τι αφορά το Brexit, ανέφερε η πρωθυπουργός του, Τερέζα Μέι, προς τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες, σημειώνοντας ότι οι «27» δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τον τρέχοντα προϋπολογισμό της Ε.Ε.
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του προς την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ό,τι αφορά το Brexit, ανέφερε η πρωθυπουργός του, Τερέζα Μέι, προς τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες, σημειώνοντας ότι οι «27» δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τον τρέχοντα προϋπολογισμό της Ε.Ε.

Πρόσφυγες Ροχίνγκια στο Μπανγκλαντές. Πρόσφυγες Ροχίνγκια στον προσφυγικό καταυλισμό Kutupalong. Η Μιανμάρ απέτυχε να προστατεύσει τους μουσουλμάνους Ροχίνγκια όπως είχε καθήκον να πράξει βάσει του διεθνούς δικαίου, δήλωσαν την Τετάρτη δύο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ΟΗΕ, οι οποίοι ζήτησαν να διεξαχθούν έρευνες για να εξεταστεί εάν έχουν διαπραχθεί εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου ή γενοκτονία.
REUTERS / ZOHRA BENSEMRA

Πρόσφυγες Ροχίνγκια στον προσφυγικό καταυλισμό Kutupalong. Η Μιανμάρ απέτυχε να προστατεύσει τους μουσουλμάνους Ροχίνγκια όπως είχε καθήκον να πράξει βάσει του διεθνούς δικαίου, δήλωσαν την Τετάρτη δύο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ΟΗΕ, οι οποίοι ζήτησαν να διεξαχθούν έρευνες για να εξεταστεί εάν έχουν διαπραχθεί εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου ή γενοκτονία.

Διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας στη Βραζιλία. Ένα αγόρι συμμετέχει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην αστυνομική βία στην παραγκούπολη Rocinha του Ρίο ντε Τζανέιρο.
REUTERS / BRUNO KELLY

Ένα αγόρι συμμετέχει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην αστυνομική βία στην παραγκούπολη Rocinha του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τζόκινγκ στην Ουάσιγκτον . Ένας άνδρας κάνει τζόκινγκ περνώντας μέσα από ένα σιντριβάνι στην Ουάσιγκτον.
REUTERS / KEVIN LAMARQUE

Ένας άνδρας κάνει τζόκινγκ περνώντας μέσα από ένα σιντριβάνι στην Ουάσιγκτον.

Νέφος στο Ν. Δελχί. Ένας άνδρας κάνει ποδήλατο φορώντας ιατρική μάσκα προκειμένου να προστατευθεί από την ατμοσφαιρική ρύπανση, μία ημέρα μετά την έναρξη του φεστιβάλ Diwali στο Νέο Δελχί. Οι κάτοικοι του Ν. Δελχί έρχονται αντιμέτωποι με το νέφος παρά τη δικαστική απόφαση που απαγορεύει την πώληση κροτίδων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
EPA / HARISH TYAGI

Ένας άνδρας κάνει ποδήλατο φορώντας ιατρική μάσκα προκειμένου να προστατευθεί από την ατμοσφαιρική ρύπανση, μία ημέρα μετά την έναρξη του φεστιβάλ Diwali στο Νέο Δελχί. Οι κάτοικοι του Ν. Δελχί έρχονται αντιμέτωποι με το νέφος παρά τη δικαστική απόφαση που απαγορεύει την πώληση κροτίδων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Χονγκ Κονγκ: Πωλείται η πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο . Υπάλληλος του οίκου δημοπρασιών Christie
EPA / ALEX HOFFORD

Υπάλληλος του οίκου δημοπρασιών Christie's παρουσιάζει στο Χονγκ Κονγκ την πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο, όπως πιστοποιήθηκε από το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες το 2010. Η τσάντα που σχεδιάστηκε από τον Robert Mouawad, είναι στολισμένη με 4.517 διαμάντια 381,92 καρατιών και είναι πλέον διαθέσιμη προς πώληση.

Συνεχίζεται η εβδομάδα μόδας του Τόκιο . Στιγμιότυπο από την εβδομάδα μόδας του Τόκιο.
EPA / FRANCK ROBICHON

Στιγμιότυπο από την εβδομάδα μόδας του Τόκιο.

Φθινοπωρινό σκηνικό στο Λονδίνο . Μία γυναίκα απολαμβάνει τον φθινοπωρινό της περίπατο στο πάρκο St. James του Λονδίνου.
REUTERS / PETER NICHOLLS

Μία γυναίκα απολαμβάνει τον φθινοπωρινό της περίπατο στο πάρκο St. James του Λονδίνου.

Γαλαζοκότσιφας στο Ναύπλιο. Γαλαζοκότσιφας ψάχνει για τροφή στα τείχη της Ακροναυπλίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Γαλαζοκότσιφας ψάχνει για τροφή στα τείχη της Ακροναυπλίας.