Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 20:30

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Μουσικό φεστιβάλ στην Καλιφόρνια. Χορεύτριες ντυμένες πουλιά συμμετέχουν σε εκδήλωση στα πλαίσια του φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Nocturnal Wonderland στο Σαν Μπερναρντίνο, στην Καλιφόρνια. 
EPA / PAUL BUCK

Χορεύτριες ντυμένες πουλιά συμμετέχουν σε εκδήλωση στα πλαίσια του φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Nocturnal Wonderland στο Σαν Μπερναρντίνο, στην Καλιφόρνια. 

Στιγμιότυπο από τη Λακωνία. Στιγμιότυπο από τα Βελανίδια Λακωνίας. Τα Βελανίδια βρίσκονται κτισμένα στο νοτιότερο άκρο του ορεινού όγκου του Πάρνωνα και πιο συγκεκριμένα στην ανατολική κλίτη του όρους Κρίθινα. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓ

Στιγμιότυπο από τα Βελανίδια Λακωνίας. Τα Βελανίδια βρίσκονται κτισμένα στο νοτιότερο άκρο του ορεινού όγκου του Πάρνωνα και πιο συγκεκριμένα στην ανατολική κλίτη του όρους Κρίθινα. 

Grand Prix Σιγκαπούρης: Νικητής ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Λιούις Χάμιλτον πανηγυρίζει την κατάκτηση του Grand Prix της Σιγκαπούρης, που σε αριθμούς σημαίνει την 60ή νίκη της καριέρας του και 7η φετινή. 
REUTERS / EDGAR SU

Ο Λιούις Χάμιλτον πανηγυρίζει την κατάκτηση του Grand Prix της Σιγκαπούρης, που σε αριθμούς σημαίνει την 60ή νίκη της καριέρας του και 7η φετινή. 

Επεισόδια στο Σεντ Λούις. Στιγμιότυπο από τα επεισόδια που ξέσπασαν στο Σεντ Λούις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας, στον απόηχο δικαστικής απόφασης αθώωσης λευκού αστυνομικού για τη δολοφονία ενός Αφροαμερικανού υπόπτου.
REUTERS / LAWRENCE BRYANT

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια που ξέσπασαν στο Σεντ Λούις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας, στον απόηχο δικαστικής απόφασης αθώωσης λευκού αστυνομικού για τη δολοφονία ενός Αφροαμερικανού υπόπτου.

Μπανγκλαντές: Περιμένοντας ανθρωπιστική βοήθεια . Πρόσφυγες Ροχίνγκια που έχουν εκτοπιστεί από τις εστίες τους στη Μιανμάρ έχουν στηθεί στην ουρά στην περιοχή Cox Bazar, στο Μπανγκλαντές, για να λάβουν επισιτιστική και ανθρωπιστική βοήθεια. 
REUTERS / CATHAL MCNAUGHTON

Πρόσφυγες Ροχίνγκια που έχουν εκτοπιστεί από τις εστίες τους στη Μιανμάρ έχουν στηθεί στην ουρά στην περιοχή Cox Bazar, στο Μπανγκλαντές, για να λάβουν επισιτιστική και ανθρωπιστική βοήθεια. 

Φεστιβάλ με άρωμα θάλασσας στη Νότια Κορέα . Καρπούζια- έργα τέχνης εκτίθενται σε παραλία της πόλης Μπουσάν, στη Νότια Κορέα, στα πλαίσια του Sea Festival. 
EPA / YONHAP

Καρπούζια- έργα τέχνης εκτίθενται σε παραλία της πόλης Μπουσάν, στη Νότια Κορέα, στα πλαίσια του Sea Festival. 

Εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Βιάννου. Στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις για την 74η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βιάννου και της Ιεράπετρας, από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.  Το oλοκαύτωμα (ή Σφαγή) της Βιάννου είναι οι μαζικές εκτελέσεις κατοίκων και καταστροφές άνω των 20 χωριών στις περιοχές της Βιάννου και της Ιεράπετρας στο νησί της Κρήτης από ναζί, κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμιου πολέμου.
Eurokinissi / EUROKINISSI

Στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις για την 74η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βιάννου και της Ιεράπετρας, από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.  Το oλοκαύτωμα (ή Σφαγή) της Βιάννου είναι οι μαζικές εκτελέσεις κατοίκων και καταστροφές άνω των 20 χωριών στις περιοχές της Βιάννου και της Ιεράπετρας στο νησί της Κρήτης από ναζί, κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμιου πολέμου.

Παιδιά πήραν συνέντευξη από τη Μέρκελ. Μια διαφορετική συνέντευξη Τύπου έδωσε την Κυριακή η επικεφαλής της κεντροδεξιάς Χριστιανικής Δημοκρατικής Ένωσης (CDU) Γερμανίας και καγκελάριος της χώρας Άνγκελα Μέρκελ, με παιδιά ηλικίας 6-14 ετών στη θέση των δημοσιογράφων που έθεταν τις ερωτήσεις.
EPA / FELIPE TRUEBA

Μια διαφορετική συνέντευξη Τύπου έδωσε την Κυριακή η επικεφαλής της κεντροδεξιάς Χριστιανικής Δημοκρατικής Ένωσης (CDU) Γερμανίας και καγκελάριος της χώρας Άνγκελα Μέρκελ, με παιδιά ηλικίας 6-14 ετών στη θέση των δημοσιογράφων που έθεταν τις ερωτήσεις.

Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο. Μοντέλα παίρνουν μέρος στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, στη Βρετανία. 
REUTERS / MARY TURNER

Μοντέλα παίρνουν μέρος στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, στη Βρετανία. 

Athens Flying Week στην Τανάγρα. Στιγμιότυπο από τις αεροπορικές επιδείξεις που πραγματοποιήθηκαν στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, στο πλαίσιο του Athens Flying Week.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τις αεροπορικές επιδείξεις που πραγματοποιήθηκαν στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, στο πλαίσιο του Athens Flying Week.