Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 16:37

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Πορτοκαλί συναγερμός στην νοτιοανατολική Κίνα για τον τυφώνα Ταλίμ . Κόσμος παρακολουθεί τα κύματα στην πόλη Γουένλινγκ της Κίνας. «Πορτοκαλί συναγερμός» έχει σημάνει σε πολλές περιοχές στα νοτιοανατολικά της χώρας, καθώς το μάτι του τυφώνα Ταλίμ στις 05:00 σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) βρίσκονταν πάνω από τον βορειοδυτικό Ειρηνικό ωκεανό, σε απόσταση 760 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της επαρχίας Τσετσιάνγκ.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Κόσμος παρακολουθεί τα κύματα στην πόλη Γουένλινγκ της Κίνας. «Πορτοκαλί συναγερμός» έχει σημάνει σε πολλές περιοχές στα νοτιοανατολικά της χώρας, καθώς το μάτι του τυφώνα Ταλίμ στις 05:00 σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) βρίσκονταν πάνω από τον βορειοδυτικό Ειρηνικό ωκεανό, σε απόσταση 760 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της επαρχίας Τσετσιάνγκ.

Επεισόδια σε πορεία διαμαρτυρίας στο Κέιπ Τάουν. Στιγμιότυπο από επεισόδια που σημειώθηκαν σε πορεία διαμαρτυρίας στο Κέιπ Τάουν.
REUTERS / MIKE HUTCHINGS

Στιγμιότυπο από επεισόδια που σημειώθηκαν σε πορεία διαμαρτυρίας στο Κέιπ Τάουν.

Πιγκουίνοι στον ζωολογικό κήπο της Μελβούρνης. Δύο μικροί πιγκουίνοι στον ζωολογικό κήπο της Μελβούρνης.
EPA / JOE CASTRO

Δύο μικροί πιγκουίνοι στον ζωολογικό κήπο της Μελβούρνης.

Ασκήσεις με πραγματικά πυρά πραγματοποίησαν οι ένοπλες δυνάμεις της Ν. Κορέας. Ασκήσεις με πραγματικά πυρά πραγματοποίησαν οι ένοπλες δυνάμεις της Νότιας Κορέας, μετά από τη νέα εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα. Όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, το Μεικτό Στρατιωτικό Επιτελείο της Νότιας Κορέας (JCS) ανακοίνωσε την πραγματοποίηση των στρατιωτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά στην Ανατολική Θάλασσα, με την κινητοποίηση και βαλλιστικών πυραύλων Hyunmoo-2A.
REUTERS / STRINGER

Ασκήσεις με πραγματικά πυρά πραγματοποίησαν οι ένοπλες δυνάμεις της Νότιας Κορέας, μετά από τη νέα εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα. Όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, το Μεικτό Στρατιωτικό Επιτελείο της Νότιας Κορέας (JCS) ανακοίνωσε την πραγματοποίηση των στρατιωτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά στην Ανατολική Θάλασσα, με την κινητοποίηση και βαλλιστικών πυραύλων Hyunmoo-2A.

Διεθνές Φεστιβάλ Καλλιτεχνικού Πατινάζ στις ΗΠΑ. Στιγμιότυπο από το Διεθνές Φεστιβάλ Καλλιτεχνικού Πατινάζ στις ΗΠΑ. Στην φωτογραφία ο Nathan Chen.
USA Today Sports / Jeffrey Swinger

Στιγμιότυπο από το Διεθνές Φεστιβάλ Καλλιτεχνικού Πατινάζ στις ΗΠΑ. Στην φωτογραφία ο Nathan Chen.

Έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου. Μια τραυματισμένη γυνάικα κάθεται έξω από τον σταθμό του μετρό Parsons Green, στο δυτικό Λονδίνο, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε συρμό της γραμμής «District Line». Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν έναν κατεστραμμένο κουβά, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε τσάντα σούπερ μάρκετ. Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε στο twitter ότι γνωρίζει το περιστατικό και πρόσθεσε ότι αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στο σημείο, ενώ κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις στην περιοχή.
REUTERS / KEVIN COOMBS

Μια τραυματισμένη γυνάικα κάθεται έξω από τον σταθμό του μετρό Parsons Green, στο δυτικό Λονδίνο, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε συρμό της γραμμής «District Line». Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν έναν κατεστραμμένο κουβά, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε τσάντα σούπερ μάρκετ. Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε στο twitter ότι γνωρίζει το περιστατικό και πρόσθεσε ότι αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στο σημείο, ενώ κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις στην περιοχή.

Εβδομάδα μόδας στη Μαδρίτη. Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στη Μαδρίτη.
EPA / ZIPI

Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στη Μαδρίτη.

Μουσικοχορευτική παράσταση στο Σαν Σαλβαδόρ. Μέλος της ομάδας Chio-Tian Folk Drums & Arts Troupe από την Ταϊβάν συμμετέχει σε παράσταση, στο Εθνικό Θέατρο του Σαν Σαλβαδόρ.
REUTERS / JOSE CABEZAS

Μέλος της ομάδας Chio-Tian Folk Drums & Arts Troupe από την Ταϊβάν συμμετέχει σε παράσταση, στο Εθνικό Θέατρο του Σαν Σαλβαδόρ.

Το Πολεμικό Μουσείο του Πεκίνου. Ένα μικρό αγόρι επισκέπτεται το Πολεμικό Μουσείο του Πεκίνου, στην Κίνα.  
EPA / ROMAN PILIPEY

Ένα μικρό αγόρι επισκέπτεται το Πολεμικό Μουσείο του Πεκίνου, στην Κίνα.  

Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από το Ναύπλιο. Αστερίας στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Αστερίας στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.