Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 20:40

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017.

Πυρκαγιά στη Νέα Νότια Ουαλία. Ένας πυροσβέστης επιχειρεί σε πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε δάσος της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία.
EPA / DARREN PATEMAN

Ένας πυροσβέστης επιχειρεί σε πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε δάσος της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία.

Ώρα για μπάνιο.
REUTERS / KEREK WONGSA

'Ενας μικρός ουρακοτάγκος κάνει μπάνιο λίγο μετά την άφιξή του στο κέντρο άγριας ζωής του Ρατσαμπούρι, στην Ταϊλάνδη.

Πορεία διαμαρτυρίας στο Παρίσι. Ένας γυμνός άντρας συμμετέχει σε διαμαρτυρία κατά της εργασιακής μεταρρύθμισης στο Παρίσι. 
REUTERS / Instagram/DAVID A CORDOVA

Ένας γυμνός άντρας συμμετέχει σε διαμαρτυρία κατά της εργασιακής μεταρρύθμισης στο Παρίσι. 

Διασχίζοντας τα σύνορα στο Μπανγκλαντές . Πρόσφυγες Ροχίνγκια φτάνουν στην περιοχή Teknaf του Μπανγκλαντές. Στη Μιανμάρ ο στρατός της κατά πλειοψηφία βουδιστικής χώρας κατηγορείται για πράξεις εθνοκάθαρσης έναντι της μουσουλμανικής μειονότητας των Ροχίνγκια, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 300.000 Ροχίνγκια να έχουν αναγκαστεί μέχρι στιγμής να διαφύγουν στο Μπανγκλαντές. Η βία μάλιστα στη Μιανμάρ προκάλεσε την αντίδραση του ΟΗΕ με την κατεπείγουσα σύγκληση Συμβούλιου Ασφαλείας την Τετάρτη. 
EPA / ABIR ABDULLAH

Πρόσφυγες Ροχίνγκια φτάνουν στην περιοχή Teknaf του Μπανγκλαντές. Στη Μιανμάρ ο στρατός της κατά πλειοψηφία βουδιστικής χώρας κατηγορείται για πράξεις εθνοκάθαρσης έναντι της μουσουλμανικής μειονότητας των Ροχίνγκια, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 300.000 Ροχίνγκια να έχουν αναγκαστεί μέχρι στιγμής να διαφύγουν στο Μπανγκλαντές. Η βία μάλιστα στη Μιανμάρ προκάλεσε την αντίδραση του ΟΗΕ με την κατεπείγουσα σύγκληση Συμβούλιου Ασφαλείας την Τετάρτη. 

Μαύρες ακτές σε Πειραϊκή και Φρεαττύδα. Κομμάτια πετρελαιοκηλίδας από τη βύθιση του αγκυροβολημένου μικρού δεξαμενόπλοιου «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» νοτιοδυτικά της Αταλάντης στον Σαρωνικό παρουσιάστηκαν κοντά στις ακτές της Φρεαττύδας όπου η δυσοσμία είναι έντονη. Την ίδια ώρα με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προσπάθειες των σκαφών αντιρρύπανσης που δημιουργήθηκαν στα Σελήνια και την Κυνόσουρα.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κομμάτια πετρελαιοκηλίδας από τη βύθιση του αγκυροβολημένου μικρού δεξαμενόπλοιου «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» νοτιοδυτικά της Αταλάντης στον Σαρωνικό παρουσιάστηκαν κοντά στις ακτές της Φρεαττύδας όπου η δυσοσμία είναι έντονη. Την ίδια ώρα με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προσπάθειες των σκαφών αντιρρύπανσης που δημιουργήθηκαν στα Σελήνια και την Κυνόσουρα.

Ανατολή ηλίου στην Αυστρία. Ο ήλιος ανατέλλει πάνω από το χωριό Absam, στην Αυστρία.
REUTERS / DOMINIC EBENBICHLER

Ο ήλιος ανατέλλει πάνω από το χωριό Absam, στην Αυστρία.

Εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη. Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της κολεξιόν της εταιρείας «The Blonds», στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. 
REUTERS / BRENDAN MCDERMID

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της κολεξιόν της εταιρείας «The Blonds», στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. 

Έκθεση τέχνης για την Λατινική Αμερική. Μια γυναίκα κοιτά τον πίνακα  «Gaucho Gil Buenos Aires» του Αργεντίνου καλλιτέχνη Marcos Lopez στα εγκαίνια της έκθεσης «Pacific Standard Time: LA/LA», στην Καλιφόρνια.
EPA / EUGENE GARCIA

Μια γυναίκα κοιτά τον πίνακα  «Gaucho Gil Buenos Aires» του Αργεντίνου καλλιτέχνη Marcos Lopez στα εγκαίνια της έκθεσης «Pacific Standard Time: LA/LA», στην Καλιφόρνια.

Λεοπάρδαλη του χιονιού στο Λος Άντζελες. Μια λεοπάρδαλη του χιονιού στον ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες.
EPA / MIKE NELSON

Μια λεοπάρδαλη του χιονιού στον ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες.

Εισβολή μεταλλωρύχων στο υπ. Περιβάλλοντος. Ένταση έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος, όπου νωρίτερα εισέβαλαν αιφνιδιαστικά εργαζόμενοι των μεταλλείων χρυσού της Χαλκιδικής που διαμαρτύρονται για την αναστολή της επένδυσης της Eldorado Gold. Η αστυνομία προχώρησε σε περιορισμένη χρήση χημικών όταν μεταλλωρύχοι ζήτησαν να μπουν στο υπουργείο και τους απαγορεύτηκε η είσοδος.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ένταση έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος, όπου νωρίτερα εισέβαλαν αιφνιδιαστικά εργαζόμενοι των μεταλλείων χρυσού της Χαλκιδικής που διαμαρτύρονται για την αναστολή της επένδυσης της Eldorado Gold. Η αστυνομία προχώρησε σε περιορισμένη χρήση χημικών όταν μεταλλωρύχοι ζήτησαν να μπουν στο υπουργείο και τους απαγορεύτηκε η είσοδος.