Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 20:57

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017.

«Πολύχρωμη» κακοκαιρία στην Ινδία. Κόσμος προσπαθεί να προστατευθεί με τις ομπρέλες του από τη βροχόπτωση που έπληξε την πόλη Μπανγκαλόρ, στην Ινδία. 
EPA / JAGADEESH NV

Κόσμος προσπαθεί να προστατευθεί με τις ομπρέλες του από τη βροχόπτωση που έπληξε την πόλη Μπανγκαλόρ, στην Ινδία. 

Πολιτιστικά δρώμενα στην Νότια Αφρική. Στιγμιότυπο από την έκθεση Joburg Art Fair στο Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα στην πόλη. 
EPA / KIM LUDBROOK

Στιγμιότυπο από την έκθεση Joburg Art Fair στο Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα στην πόλη. 

Διασχίζοντας τα σύνορα στο Μπανγκλαντές . Πρόσφυγες Ροχίνγκια σκαρφαλώνουν ένα λόφο αφότου πέρασαν τα σύνορα Μπανγκλαντές - Μιανμάρ, στην περιοχή Cox
REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Πρόσφυγες Ροχίνγκια σκαρφαλώνουν ένα λόφο αφότου πέρασαν τα σύνορα Μπανγκλαντές - Μιανμάρ, στην περιοχή Cox's Bazar στο Μπανγκλαντές. 

Σεισμική δόνηση 8,1 Ρίχτερ στο Μεξικό. Σε τουλάχιστον 15 ανέρχονται οι νεκροί από τον σεισμό των 8,1 Ρίχτερ που έπληξε τη νύχτα το Μεξικό, σύμφωνα με απολογισμό της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας. Το επίκεντρό του εντοπίστηκε 87 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Πιχιχιάπαν στην πολιτεία Τσιάπας και το εστιακό του βάθος στα 70 χιλιόμετρα.
REUTERS / EDGARD GARRIDO

Σε τουλάχιστον 15 ανέρχονται οι νεκροί από τον σεισμό των 8,1 Ρίχτερ που έπληξε τη νύχτα το Μεξικό, σύμφωνα με απολογισμό της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας. Το επίκεντρό του εντοπίστηκε 87 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Πιχιχιάπαν στην πολιτεία Τσιάπας και το εστιακό του βάθος στα 70 χιλιόμετρα.

Γερμανία: Σε προεκλογικούς ρυθμούς η Άγκελα Μέρκελ  . Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ -επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) για της επερχόμενες εκλογές στη Γερμανία- αγοράζει λαχανικά, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας στο Barth της Γερμανίας.
REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ -επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) για της επερχόμενες εκλογές στη Γερμανία- αγοράζει λαχανικά, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας στο Barth της Γερμανίας.

Θεσσαλονίκη: Πορεία διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ . Πορεία διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενόψει των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ. Στην πορεία συμμετείχαν εργαζόμενοι από τα νοσοκομεία Ιπποκράτειο, ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά, Άγιος Δημήτριος, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα στον κλάδο της υγείας.
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Πορεία διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενόψει των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ. Στην πορεία συμμετείχαν εργαζόμενοι από τα νοσοκομεία Ιπποκράτειο, ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά, Άγιος Δημήτριος, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα στον κλάδο της υγείας.

Καθημερινή ζωή στην Καλιφόρνια . Στιγμιότυπο από το Βένις του Λος Άντζελες.
EPA / MIKE NELSON

Στιγμιότυπο από το Βένις του Λος Άντζελες.

Νεογέννητος γορίλας σε ζωολογικό κήπο της Αυστραλίας . Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, απεικονίζεται ένας νεογέννητος γορίλας την ώρα που ξεκουράζεται στην αγκαλιά της μητέρας του στον ζωολογικό κήπο Taronga του Σίδνεϊ.
REUTERS / HANDOUT

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, απεικονίζεται ένας νεογέννητος γορίλας την ώρα που ξεκουράζεται στην αγκαλιά της μητέρας του στον ζωολογικό κήπο Taronga του Σίδνεϊ.

Φεστιβάλ φαναριών στο Ελ Σαλβαδόρ. Μία γυναίκα κάθεται στην είσοδο του σπιτιού της κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φαναριών, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών της παραμονής της γέννησης της Παναγίας στην Apaneca.
REUTERS / JOSE CABEZAS

Μία γυναίκα κάθεται στην είσοδο του σπιτιού της κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φαναριών, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών της παραμονής της γέννησης της Παναγίας στην Apaneca.

Δομινικανή Δημοκρατία: Καταστροφές άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ίρμα . Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα του κυκλώνα Ίρμα από σειρά νησιών της Καραϊβικής, οκτώ από τους οποίους στο γαλλοολλανδικό νησάκι Άγιος Μαρτίνος, με τις τοπικές αρχές ωστόσο να εκφράζουν φόβους ότι ο απολογισμός των θυμάτων πιθανώς θα αυξηθεί. Οι αρχές στη Δομινικανή Δημοκρατία διέταξαν την εκκένωση πόλεων κατά μήκος των βόρειων ακτών του Ατλαντικού.
REUTERS / IVAN ALVARADO

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα του κυκλώνα Ίρμα από σειρά νησιών της Καραϊβικής, οκτώ από τους οποίους στο γαλλοολλανδικό νησάκι Άγιος Μαρτίνος, με τις τοπικές αρχές ωστόσο να εκφράζουν φόβους ότι ο απολογισμός των θυμάτων πιθανώς θα αυξηθεί. Οι αρχές στη Δομινικανή Δημοκρατία διέταξαν την εκκένωση πόλεων κατά μήκος των βόρειων ακτών του Ατλαντικού.

Εβδομάδα μόδας στη Ν. Υόρκη . Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες του οίκου Laurence & Chico για την άνοιξη του 2018 στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στη Ν. Υόρκη.
EPA / ALBA VIGARAY

Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες του οίκου Laurence & Chico για την άνοιξη του 2018 στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στη Ν. Υόρκη.