Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 21:09

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017.

Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη. Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. 
REUTERS / ANDREW KELLY

Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. 

Επεισόδια στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Στιγμιότυπο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και μελών της ΛΑΕ, τα οποία ξεκίνησαν πορεία με στόχο να φθάσουν μέχρι την Πνύκα.
Eurokinissi / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και μελών της ΛΑΕ, τα οποία ξεκίνησαν πορεία με στόχο να φθάσουν μέχρι την Πνύκα.

Σε αγώνα τζούντο ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν παρακολουθεί έναν αγώνα τζούντο που διεξάγεται στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά τζούντο στο πόλη Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας.  
REUTERS / SERGEI KARPUKHIN

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν παρακολουθεί έναν αγώνα τζούντο που διεξάγεται στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά τζούντο στο πόλη Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας.  

Εμανουέλ Μακρόν - Μπριζίτ Τρονιέ. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του Μπριζίτ Τρονιέ κατά την τελετή υποδοχής τους στο Προεδρικό Μέγαρο. Την ανάγκη να υπάρξει συλλογική δέσμευση για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σε κοινές του δηλώσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τόνισε όμως ότι και η Ευρώπη πρέπει ταυτόχρονα να δείξει αλληλεγγύη στην Ελλάδα. 
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του Μπριζίτ Τρονιέ κατά την τελετή υποδοχής τους στο Προεδρικό Μέγαρο. Την ανάγκη να υπάρξει συλλογική δέσμευση για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σε κοινές του δηλώσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τόνισε όμως ότι και η Ευρώπη πρέπει ταυτόχρονα να δείξει αλληλεγγύη στην Ελλάδα. 

Νεογέννητη σουρικάτα σε ζωολογικό κήπο της Ρωσίας . Μία νεογέννητη σουρικάτα, που μετρά μόλις μία εβδομάδα ζωής, απεικονίζεται στον ζωολογικό κήπο Royev Ruchey στην πόλη Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Μία νεογέννητη σουρικάτα, που μετρά μόλις μία εβδομάδα ζωής, απεικονίζεται στον ζωολογικό κήπο Royev Ruchey στην πόλη Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.

Φονικό πέρασμα του κυκλώνα Ίρμα από τον Άγιο Μαρτίνο. Οκτώ νεκρούς και 21 τραυματίες άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ίρμα, στο πέρασμά του από τον Άγιο Μαρτίνο στην Καραϊβική, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό Γάλλων διασωστών. Ο πρωθυπουργός της Μπαρμπούντα δήλωσε πως στο γαλλο-ολλανδικό αυτό νησί της Καραϊβικής επικρατεί «πλήρης καταστροφή» μετά το πέρασμα του Ίρμα και πως τα δύο μικρά νησιά που αποτελούν το κράτος αυτό, η Αντίγκουα και η Μπαρμπούντα, θα ζητήσουν βοήθεια από τη διεθνή κοινότητα για το έργο της ανοικοδόμησης.
REUTERS / HANDOUT

Οκτώ νεκρούς και 21 τραυματίες άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ίρμα, στο πέρασμά του από τον Άγιο Μαρτίνο στην Καραϊβική, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό Γάλλων διασωστών. Ο πρωθυπουργός της Μπαρμπούντα δήλωσε πως στο γαλλο-ολλανδικό αυτό νησί της Καραϊβικής επικρατεί «πλήρης καταστροφή» μετά το πέρασμα του Ίρμα και πως τα δύο μικρά νησιά που αποτελούν το κράτος αυτό, η Αντίγκουα και η Μπαρμπούντα, θα ζητήσουν βοήθεια από τη διεθνή κοινότητα για το έργο της ανοικοδόμησης.

Αναταραχή στην Ισπανία για το σχεδιαζόμενο δημοψήφισμα των Καταλανών . Βουλευτής απομακρύνει μία ισπανική σημαία από τις έδρες βουλευτών που εγκατέλειψαν την αίθουσα του τοπικού κοινοβουλίου στη Βαρκελώνη. Σε μία πραγματική διελκυστίνδα εξελίξεων, ανάμεσα στην κεντρική κυβέρνηση της Μαδρίτης και την τοπική κυβέρνηση της Καταλονίας, βρίσκεται η Ισπανία, έπειτα από τη χθεσινή ψήφιση από την πλειοψηφία των αποσχιστικών κομμάτων στο καταλανικό Κοινοβούλιο του νόμου για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος υπέρ της ανεξαρτησίας της βορειοανατολικής αυτόνομης περιοχής την 1η Οκτωβρίου.
REUTERS / ALBERT GEA

Βουλευτής απομακρύνει μία ισπανική σημαία από τις έδρες βουλευτών που εγκατέλειψαν την αίθουσα του τοπικού κοινοβουλίου στη Βαρκελώνη. Σε μία πραγματική διελκυστίνδα εξελίξεων, ανάμεσα στην κεντρική κυβέρνηση της Μαδρίτης και την τοπική κυβέρνηση της Καταλονίας, βρίσκεται η Ισπανία, έπειτα από τη χθεσινή ψήφιση από την πλειοψηφία των αποσχιστικών κομμάτων στο καταλανικό Κοινοβούλιο του νόμου για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος υπέρ της ανεξαρτησίας της βορειοανατολικής αυτόνομης περιοχής την 1η Οκτωβρίου.

«Νέα Παραλία/Νέα Πασαρέλα 3» . Στιγμιότυπο από την εκδήλωση «Νέα Παραλία/Νέα Πασαρέλα 3» με ρούχα κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά και εμπνευσμένα από ταινίες του Χόλυγουντ στη Θεσσαλονίκη.
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση «Νέα Παραλία/Νέα Πασαρέλα 3» με ρούχα κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά και εμπνευσμένα από ταινίες του Χόλυγουντ στη Θεσσαλονίκη.

Ισπανία: Σχοινοβάτης στον ποταμό Segura. Ο Ισπανός σχοινοβάτης Vicente Quiros, μέλος του Cirque du Soleil κατά την εκτέλεση του προγράμματός του πάνω από τον ποταμό Segura στην πόλη Μούρθια της Ισπανίας.
EPA / MARCIAL GUILLEN

Ο Ισπανός σχοινοβάτης Vicente Quiros, μέλος του Cirque du Soleil κατά την εκτέλεση του προγράμματός του πάνω από τον ποταμό Segura στην πόλη Μούρθια της Ισπανίας.

Γαμπρός κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής . Γαμπρός κοιμάται κατά τη διάρκεια τελετής ομαδικών γάμων στην επαρχία Gapyeong της Ν. Κορέας.
REUTERS / KIM HONG-JI

Γαμπρός κοιμάται κατά τη διάρκεια τελετής ομαδικών γάμων στην επαρχία Gapyeong της Ν. Κορέας.

Σαρώνει τα νησιά της βόρειας Καραϊβικής ο κυκλώνας Ίρμα . Ένας άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον αέρα και την βροχή στο Luquillo του Πουέρτο Ρίκο, καθώς ο κυκλώνας Ίρμα «χτυπά» τα νησιά της βόρειας Καραϊβικής. Έξι νεκρούς και τεράστιες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ίρμα στο γαλλο-ολλανδικό νησί του Αγίου Μαρτίνου.
REUTERS / ALVIN BAEZ

Ένας άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον αέρα και την βροχή στο Luquillo του Πουέρτο Ρίκο, καθώς ο κυκλώνας Ίρμα «χτυπά» τα νησιά της βόρειας Καραϊβικής. Έξι νεκρούς και τεράστιες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ίρμα στο γαλλο-ολλανδικό νησί του Αγίου Μαρτίνου.

Δύση ηλίου στο Σούνιο. Δήσυ του ηλίου από το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δήσυ του ηλίου από το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.