Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 18:50

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017.

Εβδομάδα μόδας στη Μελβούρνη . Στιγμιότυπο από την εβδομάδα μόδας που διεξάγεται στη Μελβούρνη.
EPA / TRACEY NEARMY

Στιγμιότυπο από την εβδομάδα μόδας που διεξάγεται στη Μελβούρνη.

Ινδία: Ο ποταμός Σαμπαρμάτι μετά τη γιορτή . Ένας άνδρας μαζεύει αντικείμενα που έχουν ριχτεί ως προσφορές από τους πιστούς στον ποταμό Σαμπαρμάτι, μία μέρα τον εορτασμό της ινδουιστικής θεότητας της ευημερίας στην πόλη Αχμενταμπάντ της Ινδίας.
REUTERS / AMIT DAVE

Ένας άνδρας μαζεύει αντικείμενα που έχουν ριχτεί ως προσφορές από τους πιστούς στον ποταμό Σαμπαρμάτι, μία μέρα τον εορτασμό της ινδουιστικής θεότητας της ευημερίας στην πόλη Αχμενταμπάντ της Ινδίας.

Μανχάταν: Διαμαρτυρίες μετά την απόφαση Τραμπ για κατάργηση του προγράμματος DACA . Κόσμος πραγματοποιεί πορεία διαμαρτυρίας κατά μήκος της Γάφυρας του Μπρούκλιν για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην σχεδιαζόμενη κατάργηση του προγράμματος DACA από την κυβέρνηση Τραμπ. Το πρόγραμμα DACA είχε εισαχθεί το 2012 από τον τότε πρόεδρο Ομπάμα και προστάτευε από την απέλαση περίπου 800.000 νέους που έφτασαν στις ΗΠΑ όταν ήταν ακόμη ανήλικοι.
REUTERS / STEPHEN YANG

Κόσμος πραγματοποιεί πορεία διαμαρτυρίας κατά μήκος της Γάφυρας του Μπρούκλιν για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην σχεδιαζόμενη κατάργηση του προγράμματος DACA από την κυβέρνηση Τραμπ. Το πρόγραμμα DACA είχε εισαχθεί το 2012 από τον τότε πρόεδρο Ομπάμα και προστάτευε από την απέλαση περίπου 800.000 νέους που έφτασαν στις ΗΠΑ όταν ήταν ακόμη ανήλικοι.

Στιγμιότυπο από τον Ναό του Ολυμπίου Διός . Σούρουπο στον Ναό του Ολυμπίου Διός.
INTIME NEWS / ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Σούρουπο στον Ναό του Ολυμπίου Διός.

Εξάρθρωση «τζιχαντιστικού πυρήνα» στην Ισπανία. Την εξάρθρωση ενός «τρομοκρατικού τζιχαντιστικού πυρήνα» ο οποίος προετοίμαζε «μεγάλης έκτασης επιθέσεις» ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας. Όπως ανακοινώθηκε, οι αρχές της χώρας προχώρησαν στη σύλληψη σε συνεργασία με το Μαρόκο, ενός Ισπανού και πέντε Μαροκινών.
EPA / F.G. Guerrero

Την εξάρθρωση ενός «τρομοκρατικού τζιχαντιστικού πυρήνα» ο οποίος προετοίμαζε «μεγάλης έκτασης επιθέσεις» ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας. Όπως ανακοινώθηκε, οι αρχές της χώρας προχώρησαν στη σύλληψη σε συνεργασία με το Μαρόκο, ενός Ισπανού και πέντε Μαροκινών.

Κεραυνός στον νυχτερινό ουρανό των Τρικάλων . Η πανσέληνος με συνοδεία κεραυνών πάνω από την πόλη των Τρικάλων το βράδυ της Τρίτης.
EUROKINISSI / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Η πανσέληνος με συνοδεία κεραυνών πάνω από την πόλη των Τρικάλων το βράδυ της Τρίτης.

Περνώντας τα σύνορα Μιανμάρ - Μπανγκλαντές . Ένα προσφυγόπουλο Ροχίνγκια στέκεται δίπλα στην μητέρα του που ξεκουράζεται μετά τη διέλευση των συνόρων Μπανγκλαντές - Μιανμάρ, στο Τεκνάφ.
REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Ένα προσφυγόπουλο Ροχίνγκια στέκεται δίπλα στην μητέρα του που ξεκουράζεται μετά τη διέλευση των συνόρων Μπανγκλαντές - Μιανμάρ, στο Τεκνάφ.

Θαλάσσιο λιοντάρι σε ζωολογικό κήπο της Πολωνίας . Ένα νεογέννητο θαλάσσιο λιοντάρι της Καλιφόρνιας απεικονίζεται στον ζωολογικό κήπο του Οπόλε, στην Πολωνία. Το νεαρό ζώο γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου.
EPA / Krzysztof Swiderski

Ένα νεογέννητο θαλάσσιο λιοντάρι της Καλιφόρνιας απεικονίζεται στον ζωολογικό κήπο του Οπόλε, στην Πολωνία. Το νεαρό ζώο γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου.

Φθινοπωρινή μετανάστευση . Φοινικόπτερα στην παραλιακή Ναυπλίου - Νέας Κίου. Ξεκίνησε η φθινοπωρινή μετανάστευση των πτηνών και οι μετακινήσεις είναι καθημερινές. Πολλά από αυτά λόγω κούρασης παραμένουν σε υγροτόπους της Πελοποννήσου για να ξεκουραστούν από τα μακρινά ταξίδια της μετανάστευσης. Στο Ναύπλιο βρίσκουν καταφύγιο στον υδροβιότοπο της παραλιακής Ναυπλίου Νέας Κίου. Φυσικά οι απώλειες είναι δεδομένες κυρίως στα νεότερα μέλη. Φοινικόπτερα (φλαμίνγκο), ερωδιοί, πελαργοί, διάφορα είδη γερακιών αλλά και μικρότερα πτηνά θα παρατηρήσει ο επισκέπτης στον υδροβιότοπο της Νέας Κίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Φοινικόπτερα στην παραλιακή Ναυπλίου - Νέας Κίου. Ξεκίνησε η φθινοπωρινή μετανάστευση των πτηνών και οι μετακινήσεις είναι καθημερινές. Πολλά από αυτά λόγω κούρασης παραμένουν σε υγροτόπους της Πελοποννήσου για να ξεκουραστούν από τα μακρινά ταξίδια της μετανάστευσης. Στο Ναύπλιο βρίσκουν καταφύγιο στον υδροβιότοπο της παραλιακής Ναυπλίου Νέας Κίου. Φυσικά οι απώλειες είναι δεδομένες κυρίως στα νεότερα μέλη. Φοινικόπτερα (φλαμίνγκο), ερωδιοί, πελαργοί, διάφορα είδη γερακιών αλλά και μικρότερα πτηνά θα παρατηρήσει ο επισκέπτης στον υδροβιότοπο της Νέας Κίου.

Στρατιωτικές ασκήσεις στο Πακιστάν. Στρατιώτες πραγματοποιούν ασκήσεις στο Καράτσι του Πακιστάν.
EPA / REHAN KHAN

Στρατιώτες πραγματοποιούν ασκήσεις στο Καράτσι του Πακιστάν.