Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 18:54

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017.

Καθημερινή ζωή στις Φιλιππίνες. Κόσμος διασχίζει ένα πλυμμυρισμένο φράγμα με τη βοήθεια αυτοσχέδιων καροτσιών στην πόλη Λας Πίνας, στις Φιλιππίνες
EPA / FRANCIS R. MALASIG

Κόσμος διασχίζει ένα πλυμμυρισμένο φράγμα με τη βοήθεια αυτοσχέδιων καροτσιών στην πόλη Λας Πίνας, στις Φιλιππίνες

Εγκαταλειμμένη βιβλιοθήκη στην Ουκρανία . Μέλος των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας επιθεωρεί μία εγκαταλειμμένη βιβλιοθήκη στην πόλη Maryinka της Ουκρανίας.
REUTERS / OLEKSANDR KLYMENKO

Μέλος των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας επιθεωρεί μία εγκαταλειμμένη βιβλιοθήκη στην πόλη Maryinka της Ουκρανίας.

46ο Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο . Στιγμιότυπο από το 46ο Φεστιβάλ βιβλίου που πραγματοποιείται στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου και έχει ως κύριο αφιέρωμα «Βιβλίο - Θέατρο - Κινηματογράφος». Το Φεστιβάλ, που θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, την ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από το 46ο Φεστιβάλ βιβλίου που πραγματοποιείται στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου και έχει ως κύριο αφιέρωμα «Βιβλίο - Θέατρο - Κινηματογράφος». Το Φεστιβάλ, που θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, την ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν.

Ναυτικά γυμνάσια πραγματοποιεί η Ν. Κορέα . Γυμνάσια με τη χρήση πραγματικών πυρών άρχισε το Πολεμικό Ναυτικό της Νότιας Κορέας την Τρίτη, 48 ώρες μετά την ανακοίνωση της Βόρειας Κορέας ότι προχώρησε στη δοκιμή βόμβας υδρογόνου.
EPA / SOUTH KOREAN DEFENSE MINISTRY HANDOUT

Γυμνάσια με τη χρήση πραγματικών πυρών άρχισε το Πολεμικό Ναυτικό της Νότιας Κορέας την Τρίτη, 48 ώρες μετά την ανακοίνωση της Βόρειας Κορέας ότι προχώρησε στη δοκιμή βόμβας υδρογόνου.

Σούρουπο στον Πόρο . Σούρουπο στον Πόρο.
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σούρουπο στον Πόρο.

Πρωινή ομίχλη στην Ουγγαρία . Πρωινή ομίχλη σκεπάζει το χωριό Cered στην Ουγγαρία.
EPA / Peter Komka

Πρωινή ομίχλη σκεπάζει το χωριό Cered στην Ουγγαρία.

Θρησκευτικό φεστιβάλ στην πόλη Αχμενταμπάντ της Ινδίας. Πιστοί βυθίζουν ένα είδωλο της ινδουιστικής θεότητας Γκανέσα, που συμβολίζει την ευημερία, στον ποταμό Σαμπαρμάτι κατά την τελευταία ημέρα θρησκευτικού φεστιβάλ στην πόλη Αχμενταμπάντ της Ινδίας.
REUTERS / AMIT DAVE

Πιστοί βυθίζουν ένα είδωλο της ινδουιστικής θεότητας Γκανέσα, που συμβολίζει την ευημερία, στον ποταμό Σαμπαρμάτι κατά την τελευταία ημέρα θρησκευτικού φεστιβάλ στην πόλη Αχμενταμπάντ της Ινδίας.

Είσοδος αντεξουσιαστών στο ΥΜΑΘ. Στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης μπήκαν στις 12:00 το μεσημέρι περίπου 10 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σύμφωνα με τον ιστότοπο voria.gr πρόκειται για μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας και της ομάδας Ρουβίκωνα, τα οποία μπήκαν τρέχοντας στον προαύλιο χώρο του υπουργείου και έφτασαν μέχρι τα σκαλοπάτια της εισόδου του κτηρίου όπου ανάρτησαν πανό.
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης μπήκαν στις 12:00 το μεσημέρι περίπου 10 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σύμφωνα με τον ιστότοπο voria.gr πρόκειται για μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας και της ομάδας Ρουβίκωνα, τα οποία μπήκαν τρέχοντας στον προαύλιο χώρο του υπουργείου και έφτασαν μέχρι τα σκαλοπάτια της εισόδου του κτηρίου όπου ανάρτησαν πανό.

Στιγμιότυπο από το ακρωτήριο Μαλέας . Το Ακρωτήριο Μαλέας ή Κάβο Μαλιάς ή Καβομαλιάς βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Πελοποννήσου, στον Νομό Λακωνίας, όπου και απολήγει η χερσόνησος της Επιδαύρου Λιμηράς. Είναι το νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας, μετά το ακρωτήριο Ταίναρο. Στην αρχαιότητα ο Κάβο Μαλιάς αποτελούσε σημαντικό ναυτικό πέρασμα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Το Ακρωτήριο Μαλέας ή Κάβο Μαλιάς ή Καβομαλιάς βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Πελοποννήσου, στον Νομό Λακωνίας, όπου και απολήγει η χερσόνησος της Επιδαύρου Λιμηράς. Είναι το νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας, μετά το ακρωτήριο Ταίναρο. Στην αρχαιότητα ο Κάβο Μαλιάς αποτελούσε σημαντικό ναυτικό πέρασμα.

Στιγμές χαλάρωσης στο Χονγκ Κονγκ . Στιγμές χαλάρωσης στο Sai Wan του Χονγκ Κονγκ.
EPA / JEROME FAVRE

Στιγμές χαλάρωσης στο Sai Wan του Χονγκ Κονγκ.