Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 21:29

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017.

Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Apivita. Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις εγκαταστάσεις της Apivita. «Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως το πέρασμα σε μια άλλη εποχή για τη χώρα, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, την παραγωγή, δεν θα έρθει χωρίς να αξιοποιήσουμε τον νου, τις γνώσεις, τις εμπειρίες και κυρίως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας, της ελληνικής γης», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο πρωθυπουργός. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις εγκαταστάσεις της Apivita. «Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως το πέρασμα σε μια άλλη εποχή για τη χώρα, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, την παραγωγή, δεν θα έρθει χωρίς να αξιοποιήσουμε τον νου, τις γνώσεις, τις εμπειρίες και κυρίως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας, της ελληνικής γης», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο πρωθυπουργός. 

Πλημμύρες στην Ινδία . Ντόπιοι και άνδρες των σωστικών συνεργείων βοηθούν μία οικογένεια από τα περίχωρα της πόλης Αγκαρτάλα να σωθεί από τις πλημμύρες που πλήττουν την περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, 1.200 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Νότια Ασία λόγω των πλημμυρών και των κατολισθήσεων που προκάλεσαν οι μουσώνες.
EPA / STR

Ντόπιοι και άνδρες των σωστικών συνεργείων βοηθούν μία οικογένεια από τα περίχωρα της πόλης Αγκαρτάλα να σωθεί από τις πλημμύρες που πλήττουν την περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, 1.200 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Νότια Ασία λόγω των πλημμυρών και των κατολισθήσεων που προκάλεσαν οι μουσώνες.

Στρατιωτικές ασκήσεις στη Ν. Κορέα. Ασκήσεις πραγματοποίησαν μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και του στρατού ξηράς της Νότιας Κορέας, μία ημέρα μετά την έκτη πυρηνική δοκιμή στην οποία προχώρησε χθες Κυριακή η Βόρεια Κορέα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ν. Κορέας, η άσκηση προσομοίωσε την εκτόξευση πυραύλων αέρος-επιφάνειας και βαλλιστικών πυραύλων.
REUTERS / HANDOUT

Ασκήσεις πραγματοποίησαν μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και του στρατού ξηράς της Νότιας Κορέας, μία ημέρα μετά την έκτη πυρηνική δοκιμή στην οποία προχώρησε χθες Κυριακή η Βόρεια Κορέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ν. Κορέας, η άσκηση προσομοίωσε την εκτόξευση πυραύλων αέρος-επιφάνειας και βαλλιστικών πυραύλων.

Στο Μπανγκλαντές καταφεύγουν μουσουλμάνοι Ροχίνγκια . Ροχίνγκια πρόσφυγες συγκεντρώνονται για να προμηθευτούν ανθρωπιστική βοήθεια κοντά στο Cox
REUTERS / MOHAMMAD PONIR HOSSAIN

Ροχίνγκια πρόσφυγες συγκεντρώνονται για να προμηθευτούν ανθρωπιστική βοήθεια κοντά στο Cox's Bazar του Μπανγκλαντές. Τουλάχιστον 3.000 μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας των Ροχίνγκια έχουν περάσει τον τελευταίο καιρό από τη Μιανμάρ στο Μπανγκλαντές για να γλιτώσουν από τη νέα κλιμάκωση της βίας στην Πολιτεία Ραχίν, ανακοίνωσε ο ΟΗΕ.

Φιλιππίνες: Επιχείρηση του στρατού για την εκκαθάριση της πόλης Μαράουι από τους τζιχαντιστές. Καταστραμμένα κτήρια και σπίτια στην πόλη Μαράουι των Φιλιππίνων. Στην τελική φάση έχει μπει η επιχείρηση του στρατού των Φιλιππίνων για την εκκαθάριση της πόλης Μαράουι από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Παρακλάδι της οργάνωσης έχει σκοτώσει περισσότερους από 800 ανθρώπους από τα τέλη Μαΐου.
REUTERS / ROMEO RANOCO

Καταστραμμένα κτήρια και σπίτια στην πόλη Μαράουι των Φιλιππίνων. Στην τελική φάση έχει μπει η επιχείρηση του στρατού των Φιλιππίνων για την εκκαθάριση της πόλης Μαράουι από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Παρακλάδι της οργάνωσης έχει σκοτώσει περισσότερους από 800 ανθρώπους από τα τέλη Μαΐου.

Γαλλία: Ηλιόλουστο πρωινό στη Νίκαια . Κόσμος απολαμβάνει ένα ηλιόλουστο πρωινό στην παραλία της Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ στη Νίκαια της Γαλλίας.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Κόσμος απολαμβάνει ένα ηλιόλουστο πρωινό στην παραλία της Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ στη Νίκαια της Γαλλίας.

Στιγμές χαλάρωσης σε τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου . Παιδιά κάνουν τσουλήθρα σ’ έναν αμμόλοφο στην παραλία Μάρσα Ματρούχ, στην Αίγυπτο. Η παραλιακή πόλη της Μάρσα Ματρούχ αποτελεί έναν δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό για τους Αιγύπτιους και τους Ευρωπαίους τουρίστες.
EPA / KHALED ELFIQI

Παιδιά κάνουν τσουλήθρα σ’ έναν αμμόλοφο στην παραλία Μάρσα Ματρούχ, στην Αίγυπτο. Η παραλιακή πόλη της Μάρσα Ματρούχ αποτελεί έναν δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό για τους Αιγύπτιους και τους Ευρωπαίους τουρίστες.

Καθημερινή ζωή στο Μπανγκλαντές . Ένας άνδρας μεταφέρει εμφιαλωμένο νερό περνώντας μέσα από έναν ορυζώνα στο Teknaf του Μπαγκλαντές.
REUTERS / MOHAMMAD PONIR HOSSAIN

Ένας άνδρας μεταφέρει εμφιαλωμένο νερό περνώντας μέσα από έναν ορυζώνα στο Teknaf του Μπαγκλαντές.

Γουακαμόλε για ρεκόρ . Εθελοντές από μία σχολή μαγειρικής ανακατεύουν πολτοποιημένα αβοκάντο σε μία προσπάθεια να θέσουν το ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη ποσότητα σάλτσας γουακαμόλε στην πολιτεία Χαλίσκο του μεξικό.
REUTERS / STRINGER

Εθελοντές από μία σχολή μαγειρικής ανακατεύουν πολτοποιημένα αβοκάντο σε μία προσπάθεια να θέσουν το ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη ποσότητα σάλτσας γουακαμόλε στην πολιτεία Χαλίσκο του μεξικό.

Κέρδισε τις εντυπώσεις στο debate η Μέρκελ. Το μεταναστευτικό, οι σχέσεις με την Τουρκία, η κοινωνική δικαιοσύνη και η ασφάλεια κυριάρχησαν στην τηλεμαχία Μέρκελ - Σουλτς, την μοναδική μέχρι τις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου. Η Καγκελάριος πάντως, φαίνεται να κέρδισε τις εντυπώσεις. Σε δημοσκόπηση για λογαριασμό του ARD, το 49% ερωτηθέντων δήλωσε πως η Μέρκελ ήταν περισσότερο αξιόπιστη σε αντίθεση με το 29% των προτιμήσεων που συγκέντρωσε ο Μάρτιν Σουλτς.
REUTERS / HANDOUT

Το μεταναστευτικό, οι σχέσεις με την Τουρκία, η κοινωνική δικαιοσύνη και η ασφάλεια κυριάρχησαν στην τηλεμαχία Μέρκελ - Σουλτς, την μοναδική μέχρι τις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου. Η Καγκελάριος πάντως, φαίνεται να κέρδισε τις εντυπώσεις. Σε δημοσκόπηση για λογαριασμό του ARD, το 49% ερωτηθέντων δήλωσε πως η Μέρκελ ήταν περισσότερο αξιόπιστη σε αντίθεση με το 29% των προτιμήσεων που συγκέντρωσε ο Μάρτιν Σουλτς.