Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 21:10

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017.

Έκθεση τατουάζ στη Σαγκάη. Πατέρας κρατά το παιδί του αγκαλιά, στην έκθεση τατουάζ Shanghai Tattoo Extreme & Body Art Expo 2017, στη Σαγκάη.
REUTERS / ALY SONG

Πατέρας κρατά το παιδί του αγκαλιά, στην έκθεση τατουάζ Shanghai Tattoo Extreme & Body Art Expo 2017, στη Σαγκάη.

Στον ιστό της αράχνης στο Λονδίνο. Ιστοί αράχνης στο πάρκο Ρίτσμοντ στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Ιστοί αράχνης στο πάρκο Ρίτσμοντ στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Γερμανία: Το ψηλότερο κάστρο φτιαγμένο από άμμο. Ένας άνδρας στην Ντούισμπουργκ της Γερμανίας περνάει μπροστά από το κάστρο ύψους 16,68μ. και φτιαγμένο από άμμο που μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το ψηλότερο στον κόσμο. 
REUTERS / WOLFGANG RATTAY

Ένας άνδρας στην Ντούισμπουργκ της Γερμανίας περνάει μπροστά από το κάστρο ύψους 16,68μ. και φτιαγμένο από άμμο που μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το ψηλότερο στον κόσμο. 

Ομιχλώδες τοπίο στη Βρετανία . Ένας κύκνος κολυμπάει καθώς ομίχλη σκεπάζει το τοπίο στο Ρίτσμοντ Παρκ του Λονδίνου. 
REUTERS / TOBY MELVILLE

Ένας κύκνος κολυμπάει καθώς ομίχλη σκεπάζει το τοπίο στο Ρίτσμοντ Παρκ του Λονδίνου. 

Λιβελούλα στη Νέα Κίο. Μία κόκκινη λιβελούλα στον υδροβιότοπο της Νέας Κίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Μία κόκκινη λιβελούλα στον υδροβιότοπο της Νέας Κίου.

Ροχίνγκια στα σύνορα του Μπαγκλαντές . Γυναίκες και παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας των Ροχίνγκια κρατούνται από τη συνοριακή φρουρά του Μπαγκλαντές αφού διέσχισαν παράνομα τα σύνορα της χώρας.  Σειρά συντονισμένων επιθέσεων ανταρτών Ροχίνγκια εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας της Μιανμάρ την περασμένη Παρασκευή, στη βόρεια Πολιτεία Ραχίν, έχει προκαλέσει νέο κύμα διώξεων εις βάρος της μουσουλμανικής μειονότητας, γεγονός που έχει ωθήσει πολλούς Ροχίνγκια να αναζητήσουν καταφύγιο στο Μπανγκλαντές, όπου ήδη ζουν περισσότεροι από 400.000 ομοεθνείς τους πρόσφυγες.
REUTERS / MOHAMMAD PONIR HOSSAIN

Γυναίκες και παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας των Ροχίνγκια κρατούνται από τη συνοριακή φρουρά του Μπαγκλαντές αφού διέσχισαν παράνομα τα σύνορα της χώρας.  Σειρά συντονισμένων επιθέσεων ανταρτών Ροχίνγκια εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας της Μιανμάρ την περασμένη Παρασκευή, στη βόρεια Πολιτεία Ραχίν, έχει προκαλέσει νέο κύμα διώξεων εις βάρος της μουσουλμανικής μειονότητας, γεγονός που έχει ωθήσει πολλούς Ροχίνγκια να αναζητήσουν καταφύγιο στο Μπανγκλαντές, όπου ήδη ζουν περισσότεροι από 400.000 ομοεθνείς τους πρόσφυγες.

Αστραπές στο Μεξικό . Αστραπές χτυπούν τον ουρανό της Καραϊβικής καθώς μια καταιγίδα περνά τον κόλπο Τάνκα, στα νότια του Μεξικού. 
REUTERS / ANDREW WINNING

Αστραπές χτυπούν τον ουρανό της Καραϊβικής καθώς μια καταιγίδα περνά τον κόλπο Τάνκα, στα νότια του Μεξικού. 

Γιγάντιο μπέργκερ στη Σερβία . Σεφ στην Λέσκοβατς της Σερβίας προετοιμάζουν ένα γιγάντιο παραδοσιακό μπέργκερ, το οποίο ονομάζεται «pljeskavica» στην τοπική κουζινά, σε μια προσπάθεια να σπάσουν το ρεκόρ της περιοχής για το μεγαλύτερο «pljeskavica». 
REUTERS / MARKO DJURICA

Σεφ στην Λέσκοβατς της Σερβίας προετοιμάζουν ένα γιγάντιο παραδοσιακό μπέργκερ, το οποίο ονομάζεται «pljeskavica» στην τοπική κουζινά, σε μια προσπάθεια να σπάσουν το ρεκόρ της περιοχής για το μεγαλύτερο «pljeskavica». 

Τέξας: Ο απολογισμός της καταστροφής συνεχίζεται. Στιγμιότυπο από τους πλημμυρισμένους δρόμους του Τέξας των ΗΠΑ, το οποίο έχει πληγεί από τον τυφώνα Χάρβει. Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό οι νεκροί ανέρχονται στους 44, ενώ δεκάδες χιλιάδες βρίσκονται εκτοπισμένοι.  Οι υλικές ζημιές που έχουν προκληθεί από τον Χάρβεϊ εκτιμώνται σε 30 με 100 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι 100.000 νοικοκυριά έχουν πληγεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
 
REUTERS / ADREES LATIF

Στιγμιότυπο από τους πλημμυρισμένους δρόμους του Τέξας των ΗΠΑ, το οποίο έχει πληγεί από τον τυφώνα Χάρβει. Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό οι νεκροί ανέρχονται στους 44, ενώ δεκάδες χιλιάδες βρίσκονται εκτοπισμένοι.  Οι υλικές ζημιές που έχουν προκληθεί από τον Χάρβεϊ εκτιμώνται σε 30 με 100 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι 100.000 νοικοκυριά έχουν πληγεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

Προσευχή στην Τζακάρτα . Μουσουλμάνες προσεύχονται κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής αργίας για την Εορτή της Θυσίας, Eid Al-Adha (Κουρμπάν Μπαϊράμ) στο Τζαμί Istiqlal στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. 
REUTERS / ANTARA FOTO

Μουσουλμάνες προσεύχονται κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής αργίας για την Εορτή της Θυσίας, Eid Al-Adha (Κουρμπάν Μπαϊράμ) στο Τζαμί Istiqlal στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. 

Στιγμιότυπο από την Τήνο. Στιγμιότυπο από την παραλία Κολυμπήθρα στην Τήνο. 
Konstantinos Tsakalidis / SOOC /

Στιγμιότυπο από την παραλία Κολυμπήθρα στην Τήνο.