Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 21:33

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.

Πλημμύρες στο Πακιστάν . Κόσμος προσπαθεί να διασχίσει τους πλημμυρισμένους δρόμους στη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν, το Καράτσι. Η πόλη επλήγη από σφοδρές βροχοπτώσεις, οι οποίες ήταν αποτέλεσμα του μουσώνα, με τουλάχιστον 13 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους. 
EPA / SHAHZAIB AKBER

Κόσμος προσπαθεί να διασχίσει τους πλημμυρισμένους δρόμους στη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν, το Καράτσι. Η πόλη επλήγη από σφοδρές βροχοπτώσεις, οι οποίες ήταν αποτέλεσμα του μουσώνα, με τουλάχιστον 13 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους. 

Χορευτικό δρώμενο στο φεστιβάλ «Βurning Man»  . Στιγμιότυπο από το χορευτικό δρώμενο που πραγματοποιήθηκε στο 31ο φεστιβάλ τεχνών και μουσικής «Burning Man» στην έρημο της Νεβάδα.  
REUTERS / Jim Bourg

Στιγμιότυπο από το χορευτικό δρώμενο που πραγματοποιήθηκε στο 31ο φεστιβάλ τεχνών και μουσικής «Burning Man» στην έρημο της Νεβάδα.  

Ινδία: Κατάρρευση πολυκατοικίας στο Μουμπάι. Τουλάχιστον δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 30 αγνοούνται μετά από την κατάρρευση κτηρίου στο Μουμπάι της Ινδίας, έπειτα από δύο ημέρες καταρρακτωδών βροχών. Όπως δήλωσε ένας αξιωματούχος της αστυνομίας, οκτώ επιζώντες έχουν ανασυρθεί ζωντανοί μέχρι στιγμής, ενώ οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται. Σύμφωνα με την αστυνομία, εννέα οικογένειες ζούσαν στο πενταώροφο κτήριο που βρίσκεται στη συνοικία Ντόνγκρι, μια περιοχή με στενούς δρόμους και πολλά παλαιά κτήρια.
REUTERS / SHAILESH ANDRADE

Τουλάχιστον δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 30 αγνοούνται μετά από την κατάρρευση κτηρίου στο Μουμπάι της Ινδίας, έπειτα από δύο ημέρες καταρρακτωδών βροχών. Όπως δήλωσε ένας αξιωματούχος της αστυνομίας, οκτώ επιζώντες έχουν ανασυρθεί ζωντανοί μέχρι στιγμής, ενώ οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται. Σύμφωνα με την αστυνομία, εννέα οικογένειες ζούσαν στο πενταώροφο κτήριο που βρίσκεται στη συνοικία Ντόνγκρι, μια περιοχή με στενούς δρόμους και πολλά παλαιά κτήρια.

Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Impact Hub Athens. Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Impact Hub Athens. Το Impact hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή), αποτελεί τμήμα ενός Παγκόσμιου Δικτύου με μέλη σε 120 πόλεις, σκοπός του οποίου είναι να προσφέρει στήριξη (υποδομές, συμβουλευτική, κ.λπ.) σε εγχειρήματα Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ). 
SOOC / Nikos Libertas

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Impact Hub Athens. Το Impact hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή), αποτελεί τμήμα ενός Παγκόσμιου Δικτύου με μέλη σε 120 πόλεις, σκοπός του οποίου είναι να προσφέρει στήριξη (υποδομές, συμβουλευτική, κ.λπ.) σε εγχειρήματα Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ). 

Βερολίνο: Ανοίγει τις πύλες της Διεθνής Έκθεση «IFA». Δημοσιογράφοι παρακολουθούν παρουσίαση της εταιρείας Philips, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην διεθνή έκθεση IFA στο Βερολίνο. Την 1η Σεπτεμβρίου πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση του κλάδου των consumer electronics & home appliances «IFA» στο Βερολίνο. Στο επίκεντρο της IFA αναμένεται και φέτος να βρεθούν όλες οι τελευταίες τεχνολογίες για audio, Hi-Fi, High End, τηλεόραση, κινητά, tablets, smartphones, multimedia, DVD, ψηφιακή τεχνολογία, software, internet, παιχνίδια, edutainment, αλλά και λευκές συσκευές.
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Δημοσιογράφοι παρακολουθούν παρουσίαση της εταιρείας Philips, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην διεθνή έκθεση IFA στο Βερολίνο. Την 1η Σεπτεμβρίου πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση του κλάδου των consumer electronics & home appliances «IFA» στο Βερολίνο. Στο επίκεντρο της IFA αναμένεται και φέτος να βρεθούν όλες οι τελευταίες τεχνολογίες για audio, Hi-Fi, High End, τηλεόραση, κινητά, tablets, smartphones, multimedia, DVD, ψηφιακή τεχνολογία, software, internet, παιχνίδια, edutainment, αλλά και λευκές συσκευές.

Βόλτα στην περιοχή του Ψυρρή. Στιγμιότυπο από την περιοχή του Ψυρρή στην Αθήνα.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την περιοχή του Ψυρρή στην Αθήνα.

Άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο ξενοδοχείο με κάψουλες στο Μεξικό. Ένας άντρας ετοιμάζεται να κοιμηθεί, στο πρώτο ξενοδοχείο με κάψουλες που άνοιξε στο Μεξικό, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μπενίτο Χουαρέζ, στην Πόλη του Μεξικού. Φτιαγμένο με φουτουριστική αισθητική, τα δωμάτια μοιάζουν με κάψουλες διαστημόπλοιου. Κάθε κάψουλα έχει περίπου δύο μέτρα μήκος και ένα μέτρο πλάτος και ύψος. To ξενοδοχείο διαθέτει 40 κάψουλες και έναν ξεχωριστό χώρο με ντουζιέρες και τουαλέτες. Τα ξενοδοχεία-κάψουλες είναι μικροσκοπικά δωμάτια, ιδανικά για φτηνή και σύντομη διαμονή για ταξιδιώτες που επιθυμούν να ξεκουραστούν ανάμεσα στις πτήσεις τους.
REUTERS / EDGARD GARRIDO

Ένας άντρας ετοιμάζεται να κοιμηθεί, στο πρώτο ξενοδοχείο με κάψουλες που άνοιξε στο Μεξικό, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μπενίτο Χουαρέζ, στην Πόλη του Μεξικού. Φτιαγμένο με φουτουριστική αισθητική, τα δωμάτια μοιάζουν με κάψουλες διαστημόπλοιου. Κάθε κάψουλα έχει περίπου δύο μέτρα μήκος και ένα μέτρο πλάτος και ύψος. To ξενοδοχείο διαθέτει 40 κάψουλες και έναν ξεχωριστό χώρο με ντουζιέρες και τουαλέτες. Τα ξενοδοχεία-κάψουλες είναι μικροσκοπικά δωμάτια, ιδανικά για φτηνή και σύντομη διαμονή για ταξιδιώτες που επιθυμούν να ξεκουραστούν ανάμεσα στις πτήσεις τους.

Δασική πυρκαγιά στο Εθνικό Πάρκο της Μπραζίλια. Εθελοντής συμμετέχει στην κατάσβεση πυρκαγιάς, που ξέσπασε σε δάσος στη βόρεια περιοχή του Εθνικού Πάρκου της Μπραζίλια, στη Βραζιλία.
REUTERS / UESLEI MARCELINO

Εθελοντής συμμετέχει στην κατάσβεση πυρκαγιάς, που ξέσπασε σε δάσος στη βόρεια περιοχή του Εθνικού Πάρκου της Μπραζίλια, στη Βραζιλία.

Προσευχές στο όρος Αραφάτ . Περίπου 2 εκατομμύρια πιστοί μουσουλμάνοι ανεβαίνουν στο όρος Αραφάτ στη Μέκκα προκειμένου να συμμετέχουν στην μεταμεσημβρινή και απογευματινή προσευχή. Θα παραμείνουν στο λεγόμενο «όρος των ευχαριστιών» μέχρι τη δύση του ηλίου. Η Μέκκα, η ιερή πόλη των μουσουλμάνων στη Σαουδική Αραβία κατακλύζεται αυτές τις ημέρες από πιστούς για το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα, το Χατζ. Με τη δύση του ήλιου οι προσκυνητές αναχωρούν από το Αραφάτ και προχωρούν προς τη κοιλάδα της Μουντζαλίφα, με τελικό προορισμό την κοιλάδα Μίνα.
REUTERS / SUHAIB SALEM

Περίπου 2 εκατομμύρια πιστοί μουσουλμάνοι ανεβαίνουν στο όρος Αραφάτ στη Μέκκα προκειμένου να συμμετέχουν στην μεταμεσημβρινή και απογευματινή προσευχή. Θα παραμείνουν στο λεγόμενο «όρος των ευχαριστιών» μέχρι τη δύση του ηλίου. Η Μέκκα, η ιερή πόλη των μουσουλμάνων στη Σαουδική Αραβία κατακλύζεται αυτές τις ημέρες από πιστούς για το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα, το Χατζ. Με τη δύση του ήλιου οι προσκυνητές αναχωρούν από το Αραφάτ και προχωρούν προς τη κοιλάδα της Μουντζαλίφα, με τελικό προορισμό την κοιλάδα Μίνα.

Εορτασμοί για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στη Μαλαισία. Στιγμιότυπο από τους εορτασμούς για την 60ή επέτειο της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Μαλαισίας, στην Κουάλα Λουμπούρ.
REUTERS / LAI SENG SIN

Στιγμιότυπο από τους εορτασμούς για την 60ή επέτειο της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Μαλαισίας, στην Κουάλα Λουμπούρ.

Εβδομάδα Μόδας στη Βραζιλία. Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες του βραζιλιάνου σχεδιαστή Άμιρ Σλάμα, κατά τη διάρκεια επίδειξης, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Σάο Πάολο.
EPA / FERNANDO BIZERRA JR.

Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες του βραζιλιάνου σχεδιαστή Άμιρ Σλάμα, κατά τη διάρκεια επίδειξης, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Σάο Πάολο.