Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 18:00

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.

Αφγανιστάν: Έκρηξη σε σιιτικό τέμενος . Αφγανοί αστυνομικοί προσπαθούν να σώσουν ένα παιδί στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ. Ένοπλοι επιτέθηκαν σε σιιτικό τέμενος το οποίο βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, την Καμπούλ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν μια έκρηξη ακολουθούμενη από πυροβολισμούς, σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας της Καμπούλ.
REUTERS / OMAR SOBHANI

Αφγανοί αστυνομικοί προσπαθούν να σώσουν ένα παιδί στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ. Ένοπλοι επιτέθηκαν σε σιιτικό τέμενος το οποίο βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, την Καμπούλ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν μια έκρηξη ακολουθούμενη από πυροβολισμούς, σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας της Καμπούλ.

Διαδηλώσεις στη Βολιβία . Συγκεντρωμένος κόσμος διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση της χώρας σε δρόμο κοντά στη Λα Πας, στη Βολιβία. 
REUTERS / DAVID MERCADO

Συγκεντρωμένος κόσμος διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση της χώρας σε δρόμο κοντά στη Λα Πας, στη Βολιβία. 

UEFA: Παίκτης της χρονιάς ο Ρονάλντο. Οι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της UEFA Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους) και Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης). Το βραβείο κατέκτησε, για δεύτερη σερί σεζόν και τρίτη στα 7 χρόνια ύπαρξης του θεσμού, ο Ρονάλντο. 
REUTERS / ERIC GAILLARD

Οι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της UEFA Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους) και Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης). Το βραβείο κατέκτησε, για δεύτερη σερί σεζόν και τρίτη στα 7 χρόνια ύπαρξης του θεσμού, ο Ρονάλντο. 

Ξηρασία στην Ισπανία .  Εικόνα ερήμωσης στην πηγή Barrios de Luna, κοντά στην πόλη Λεόν, στην Ισπανία. 
REUTERS / ELOY ALONSO

 Εικόνα ερήμωσης στην πηγή Barrios de Luna, κοντά στην πόλη Λεόν, στην Ισπανία. 

Πάπας ύψους 50 τ.μ. στην Κολομβία . Ένας άνδρας δουλεύει το ύψους 50 τετραγωνικών μέτρων ψηφιδωτό με τη φιγούρα του πάπα Φραγκίσκου στο ίδρυμα Σαν Χοσέ, στο Μεντεγίν της Κολομβίας. Ο πάπας πραγματοποεί επίσκεψη στη χώρα μεταξύ 6 και 11 Σεπτεμβρίου και πρόκειται να επισκεφτεί το ίδρυμα.  
EPA / LUIS EDUARDO NORIEGA A.

Ένας άνδρας δουλεύει το ύψους 50 τετραγωνικών μέτρων ψηφιδωτό με τη φιγούρα του πάπα Φραγκίσκου στο ίδρυμα Σαν Χοσέ, στο Μεντεγίν της Κολομβίας. Ο πάπας πραγματοποεί επίσκεψη στη χώρα μεταξύ 6 και 11 Σεπτεμβρίου και πρόκειται να επισκεφτεί το ίδρυμα.  

Μετανάστες Ροχίνγκια στην Ινδία. Μία μητέρα της φυλής των μουσουλμάνων Ροχίνγκια ταϊζει το γιο της στην περιοχή Madanpur Khadar, στην Ινδία. 
EPA / RAJAT GUPTA

Μία μητέρα της φυλής των μουσουλμάνων Ροχίνγκια ταϊζει το γιο της στην περιοχή Madanpur Khadar, στην Ινδία. 

«Η Νύχτα των Τεχνών» στην Φινλανδία. Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ «Η Νύχτα των Τεχνών» που λαμβάνει χώρα στο Ελσίνκι, στην Φινλανδία. Το φεστιβάλ θα κατακλύσει τους δρόμους και τα πάρκα της πόλης με πολιτιστικές εκδηλώσεις. 
EPA / KIMMO BRANDT

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ «Η Νύχτα των Τεχνών» που λαμβάνει χώρα στο Ελσίνκι, στην Φινλανδία. Το φεστιβάλ θα κατακλύσει τους δρόμους και τα πάρκα της πόλης με πολιτιστικές εκδηλώσεις. 

Ομαδικοί γάμοι στην Ινδονησία . Στιγμιότυπο από τους πολύχρωμους ομαδικούς γάμους που έλαβαν χώρα στην Τζακάρτα της Ινδονησιάς. Πάνω από εκατό ζευγάρια παντρεύτηκαν στην ίδια τελετή, τα έξοδα της οποίας πλήρωσε ισλαμικό πολιτικό κόμμα της χώρας. 
REUTERS / DARREN WHITESIDE

Στιγμιότυπο από τους πολύχρωμους ομαδικούς γάμους που έλαβαν χώρα στην Τζακάρτα της Ινδονησιάς. Πάνω από εκατό ζευγάρια παντρεύτηκαν στην ίδια τελετή, τα έξοδα της οποίας πλήρωσε ισλαμικό πολιτικό κόμμα της χώρας. 

Σιέστα πριν την παράσταση. Ένας περφόρμερ στο Πεκίνο κοιμάται με το κοστούμι του λίγο πριν ξενινήσει το νούμερό του στα πλαίσια διαφήμισης για εταιρία επίπλωσης σπιτιών. 
REUTERS / JASON LEE

Ένας περφόρμερ στο Πεκίνο κοιμάται με το κοστούμι του λίγο πριν ξενινήσει το νούμερό του στα πλαίσια διαφήμισης για εταιρία επίπλωσης σπιτιών. 

Στιγμιότυπο από την Ικαρία . Βραδινό στιγμιότυπο από παραλία της Ικαρίας. 
SOOC / George Vitsaras

Βραδινό στιγμιότυπο από παραλία της Ικαρίας.