Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 21:01

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017.

Ιταλία: Εκκένωση πλατείας από πρόσφυγες. Αστυνομικές δυνάμεις της Ιταλίας πραγματοποιούν επιχείρηση για να απομακρύνουν πρόσφυγες από πλατεία στην οποία έχουν κάνει κατάληψη, με κανόνια νερού και άντρες των ΜΑΤ. Περίπου 100 πρόσφυγες, οι περισσότεροι από την Ερυθραία, είχαν κατασκηνώσει στην πλατεία, που βρίσκεται ένα τετράγωνο μακριά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ρώμης. Κατέφυγαν εκεί, μετά την εκκένωση διπλανού κτιρίου, στο οποίο πραγματοποιούσαν κατάληψη επί πέντε χρόνια.
REUTERS / STRINGER

Αστυνομικές δυνάμεις της Ιταλίας πραγματοποιούν επιχείρηση για να απομακρύνουν πρόσφυγες από πλατεία στην οποία έχουν κάνει κατάληψη, με κανόνια νερού και άντρες των ΜΑΤ. Περίπου 100 πρόσφυγες, οι περισσότεροι από την Ερυθραία, είχαν κατασκηνώσει στην πλατεία, που βρίσκεται ένα τετράγωνο μακριά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ρώμης. Κατέφυγαν εκεί, μετά την εκκένωση διπλανού κτιρίου, στο οποίο πραγματοποιούσαν κατάληψη επί πέντε χρόνια.

Καλοκαιρινό τοπίο . Τροχόσπιτο σε παραλία της Πελοποννήσου.
Eurokinissi / EUROKINISSI

Τροχόσπιτο σε παραλία της Πελοποννήσου.

Ζύγισμα στο ζωολογικό πάρκο. Μαϊμουδάκια στο ζωολογικό κήπο ZSL του Λονδίνου ανεβαίνουν στη ζυγαριά για να μετρηθεί το βάρος τους. 
EPA / ANDY RAIN

Μαϊμουδάκια στο ζωολογικό κήπο ZSL του Λονδίνου ανεβαίνουν στη ζυγαριά για να μετρηθεί το βάρος τους. 

Χορός με αμαξίδιο στη Βραζιλία . Στιγμιότυπο από το χορό του Elias, γνωστού με το ψευδώνυμο LA, ο οποίος πάσχει από πολιομυελίτιδα. Ο Elias χορεύει με το αναπηρικό αμαξίδιό του σε ένα φανάρι στην λεωφόρο Paulista στο Σάο Πάολο, στη Βραζιλία. 
REUTERS / NACHO DOCE

Στιγμιότυπο από το χορό του Elias, γνωστού με το ψευδώνυμο LA, ο οποίος πάσχει από πολιομυελίτιδα. Ο Elias χορεύει με το αναπηρικό αμαξίδιό του σε ένα φανάρι στην λεωφόρο Paulista στο Σάο Πάολο, στη Βραζιλία. 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στο Παρίσι. Στιγμιότυπο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης  Ανδρών – Γυναικών που διεξάγεται στο Παρίσι.
 
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Στιγμιότυπο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης  Ανδρών – Γυναικών που διεξάγεται στο Παρίσι.

 

Σαουδική Αραβία: Προετοιμασίες για το Χατζ . Μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της Σαουδικής Αραβίας παίρνουν μέρος σε στρατιωτική άσκηση ετοιμότητας για το Χατζ, το ετήσιο Ισλαμικό προσκύνημα στη Μέκκα. 
REUTERS / HANDOUT

Μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της Σαουδικής Αραβίας παίρνουν μέρος σε στρατιωτική άσκηση ετοιμότητας για το Χατζ, το ετήσιο Ισλαμικό προσκύνημα στη Μέκκα. 

Κατολίσθηση στην Ελβετία . Στιγμιότυπο από πλημμύρες που προκάλεσαν κατολισθήσεις στο χωριό Bondo στην Ελβετία. 
EPA / GIANCARLO CATTANEO

Στιγμιότυπο από πλημμύρες που προκάλεσαν κατολισθήσεις στο χωριό Bondo στην Ελβετία. 

Ξημέρωμα στην κεντρική αγορά της Αθήνας . Ξημέρωμα στην κεντρική αγορά της Αθήνας.
SOOC / Menelaos Myrillas

Ξημέρωμα στην κεντρική αγορά της Αθήνας.

Διαμαρτυρία στην Υεμένη. Γυναίκες διαδηλώνουν διαμαρτυρόμενες για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην πόλη Σαναά, στην Υεμένη. Σύμφωνα με τις αναφορές, 54 άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετές δεκάδες τραυματίστηκαν από αεροπορικό βομβαρδισμό που έπληξε την πρωτεύουσα της χώρας, Σαναά. Η Σαναά και η βόρεια Υεμένη ελέγχονται από τους σιίτες ισλαμιστές αντάρτες Χούδι, οι οποίοι μάχονται κατά της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης που υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία και τους συμμάχους της στον εμφύλιο που μαίνεται στη χώρα.
 
EPA / YAHYA ARHAB

Γυναίκες διαδηλώνουν διαμαρτυρόμενες για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην πόλη Σαναά, στην Υεμένη. Σύμφωνα με τις αναφορές, 54 άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετές δεκάδες τραυματίστηκαν από αεροπορικό βομβαρδισμό που έπληξε την πρωτεύουσα της χώρας, Σαναά. Η Σαναά και η βόρεια Υεμένη ελέγχονται από τους σιίτες ισλαμιστές αντάρτες Χούδι, οι οποίοι μάχονται κατά της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης που υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία και τους συμμάχους της στον εμφύλιο που μαίνεται στη χώρα.

 

Προσευχή στην Μπανγκόκ. Ένας βουδιστής μοναχός προσεύχεται στο Μαρμάρινο ναό (Benchamabophit) στην Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη.
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Ένας βουδιστής μοναχός προσεύχεται στο Μαρμάρινο ναό (Benchamabophit) στην Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη.

Διεθνής διαγωνισμός ταγκό στην Αργεντινή . Στιγμιότυπο από τον διεθνή διαγωνισμό ταγκό που έλαβε χώρα στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότεροι από 2000 χορευτές από όλο τον κόσμο. 
REUTERS / MARCOS BRINDICCI

Στιγμιότυπο από τον διεθνή διαγωνισμό ταγκό που έλαβε χώρα στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότεροι από 2000 χορευτές από όλο τον κόσμο. 

Ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ . Υποψήφιοι κοιτάζουν τις βάσεις εισαγωγής στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας στην Αθήνα. Τις βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έτους 2017, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Υποψήφιοι κοιτάζουν τις βάσεις εισαγωγής στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας στην Αθήνα. Τις βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έτους 2017, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων.