Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 16:04

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017.

Σωπαίνει για 4 χρόνια το Big Ben . Κόσμος έχει μαζευτεί στο Big Ben για να ακούσει τους τελευταίους χτύπους του, καθώς θα σιγήσει για να πραγματοποιηθούν εργασίες ανακαίνισης, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν τέσσερα χρόνια.
REUTERS / PETER NICHOLLS

Κόσμος έχει μαζευτεί στο Big Ben για να ακούσει τους τελευταίους χτύπους του, καθώς θα σιγήσει για να πραγματοποιηθούν εργασίες ανακαίνισης, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν τέσσερα χρόνια.

Μαγεία στην Ήπειρο. Στιγμιότυπο από τον έναστρο ουρανό της Ηπείρου. 
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στιγμιότυπο από τον έναστρο ουρανό της Ηπείρου. 

Κίνα: Γυμνάσια για μικρούς στρατιώτες . Νεοσύλλεκτοι μαθητές παίρνουν μέρος σε άσκηση στην πόλη Χανγκτσόου, στην Κίνα. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Νεοσύλλεκτοι μαθητές παίρνουν μέρος σε άσκηση στην πόλη Χανγκτσόου, στην Κίνα. 

ΗΠΑ: Περιμένοντας την έκλειψη ηλίου . Μία κοπέλα έχει στήσει το τηλεσκόπιό της στο γήπεδο ποδοσφαίρου του σχολείου στην πόλη Madras, στο Όρεγκον. Σήμερα αναμένεται στις ΗΠΑ η ολική έκλειψη του ηλίου, κατά την οποία επί δύο λεπτά η σκιά της σελήνης θα καλύψει τον ήλιο ολοκληρωτικά εκτός από την περιμετρική στεφάνη.  
REUTERS / JASON REDMOND

Μία κοπέλα έχει στήσει το τηλεσκόπιό της στο γήπεδο ποδοσφαίρου του σχολείου στην πόλη Madras, στο Όρεγκον. Σήμερα αναμένεται στις ΗΠΑ η ολική έκλειψη του ηλίου, κατά την οποία επί δύο λεπτά η σκιά της σελήνης θα καλύψει τον ήλιο ολοκληρωτικά εκτός από την περιμετρική στεφάνη.  

Σε γιορτινή διάθεση η Βουδαπέστη. Εορτασμοί για την γιορτή του Αγίου Στεφάνου στη Βουδαπέστη, στην Ουγγαρία. 
REUTERS / LASZLO BALOGH

Εορτασμοί για την γιορτή του Αγίου Στεφάνου στη Βουδαπέστη, στην Ουγγαρία. 

Συγκεντρώσεις στο Τσάρλεστον. Ακτιβιστές κρατιούνται χέρι χέρι κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του κινήματος "Black Lives Matter" στο Τσάρλεστον, στη Δυτική Βιρτζίνια. Οι διαδηλωτές ζητούν την απομάκρυνση του αγάλματος του στρατιωτικού ηγέτη Τόμας Στόουνγουολ Τζάκσον από το κτήριο του Κοινοβουλίου. 
REUTERS / MARCUS CONSTANTINO

Ακτιβιστές κρατιούνται χέρι χέρι κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του κινήματος "Black Lives Matter" στο Τσάρλεστον, στη Δυτική Βιρτζίνια. Οι διαδηλωτές ζητούν την απομάκρυνση του αγάλματος του στρατιωτικού ηγέτη Τόμας Στόουνγουολ Τζάκσον από το κτήριο του Κοινοβουλίου. 

Συγκίνηση για τα θύματα στη Βαρκελώνη. Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στον πεζόδρομο της Λα Ράμπλα για να τιμήσει τα θύματα της επίθεσης στη Βαρκελώνη. 
REUTERS / SUSANA VERA

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στον πεζόδρομο της Λα Ράμπλα για να τιμήσει τα θύματα της επίθεσης στη Βαρκελώνη. 

Κινούμενα αγάλματα στη Γεωργία . Τα κινούμενα αγάλματα του Αλί και της Νίνο στην παραθαλάσσια πόλη Μπατούμι, στη Γεωργία. Κάθε βράδυ, το ένα άγαλμα πλησιάζει το άλλο, φιλιoύνται και συνεχίζουν τον αντίθετο δρόμο τους για δέκα λεπτά. 
EPA / ZURAB KURTSIKIDZE

Τα κινούμενα αγάλματα του Αλί και της Νίνο στην παραθαλάσσια πόλη Μπατούμι, στη Γεωργία. Κάθε βράδυ, το ένα άγαλμα πλησιάζει το άλλο, φιλιoύνται και συνεχίζουν τον αντίθετο δρόμο τους για δέκα λεπτά. 

Αγώνισμα σε στύλο στη Μάλτα. Διαφωνιζόμενος πέφτει από τον ολισθηρό στύλο κατά την συμμετοχή του στο φεστιβάλ gostra στη Μάλτα. Το αγώνισμα gostra αποτελεί ένα παλιό παραδοσιακό παιχνίδι κατά το οποίοι οι παίκτες πρέπει να σκαρφαλώσουν σε ένα στύλο ο οποίος έχει καλυφθεί με λίπος και χωρίς να πέσουν να αρπάξουν μία από τις σημαίες που βρίσκονται πάνω του. 
REUTERS / DARRIN ZAMMIT LUPI

Διαφωνιζόμενος πέφτει από τον ολισθηρό στύλο κατά την συμμετοχή του στο φεστιβάλ gostra στη Μάλτα. Το αγώνισμα gostra αποτελεί ένα παλιό παραδοσιακό παιχνίδι κατά το οποίοι οι παίκτες πρέπει να σκαρφαλώσουν σε ένα στύλο ο οποίος έχει καλυφθεί με λίπος και χωρίς να πέσουν να αρπάξουν μία από τις σημαίες που βρίσκονται πάνω του. 

Σύγκρουση αμερικανικού αντιτορπιλικού με δεξαμενόπλοιο . Δέκα ναυτικοί αγνοούνται και πέντε τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση αντιτορπιλικού του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού με εμπορικό πλοίο ανατολικά της Σιγκαπούρης.  
REUTERS / AHMAD MASOOD

Δέκα ναυτικοί αγνοούνται και πέντε τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση αντιτορπιλικού του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού με εμπορικό πλοίο ανατολικά της Σιγκαπούρης.