Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 21:20

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 20 Αυγούστου 2017.

Η Ισπανία τίμησε τα θύματα των επιθέσεων στη Σαγράδα Φαμίλια. Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Ισπανίας και το βασιλικό ζεύγος, ο Φίλιππος και η σύζυγός του Λετίσια, παρέστησαν σε λειτουργία στην επιβλητική Σαγράδα Φαμίλια για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Βαρκελώνη και την Καμπρίλς.
REUTERS / SERGIO PEREZ

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Ισπανίας και το βασιλικό ζεύγος, ο Φίλιππος και η σύζυγός του Λετίσια, παρέστησαν σε λειτουργία στην επιβλητική Σαγράδα Φαμίλια για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Βαρκελώνη και την Καμπρίλς.

Παίζοντας στα ερείπια . Ένα αγόρι παίζει με το ποδήλατό του σ’ έναν καταστραμμένο δρόμο στην πόλη Ντεράα της Συρίας.
REUTERS / ALAA AL-FAQIR

Ένα αγόρι παίζει με το ποδήλατό του σ’ έναν καταστραμμένο δρόμο στην πόλη Ντεράα της Συρίας.

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του USS Indianapolis. Για πάρα πολύ καιρό παρέμενε άγνωστο το ακριβές σημείο που το καταδρομικό USS Indianapolis, το οποίο τορπiλίστηκε από ιαπωνικό υποβρύχιο δύο εβδομάδες πριν από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, είχε βυθιστεί. Τελικά, 72 χρόνια αργότερα, το ναυάγιό του εντοπίστηκε. Το κουφάρι του πλοίου του αμερικανικού ναυτικού εντοπίστηκε στην θάλασσα των Φιλιππίνων, σε βάθος 5,5 χιλιομέτρων, ανακοίνωσε ο Πολ Άλεν, συνιδρυτής της Microsoft και επικεφαλής της ομάδας που διεξήγαγε τις έρευνες.
EPA / Photo courtesy of Paul G. Allen / HANDOUT

Για πάρα πολύ καιρό παρέμενε άγνωστο το ακριβές σημείο που το καταδρομικό USS Indianapolis, το οποίο τορπiλίστηκε από ιαπωνικό υποβρύχιο δύο εβδομάδες πριν από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, είχε βυθιστεί. Τελικά, 72 χρόνια αργότερα, το ναυάγιό του εντοπίστηκε. Το κουφάρι του πλοίου του αμερικανικού ναυτικού εντοπίστηκε στην θάλασσα των Φιλιππίνων, σε βάθος 5,5 χιλιομέτρων, ανακοίνωσε ο Πολ Άλεν, συνιδρυτής της Microsoft και επικεφαλής της ομάδας που διεξήγαγε τις έρευνες.

WRC: Ο Τανάκ νικητής στο Ράλι Γερμανίας. Ο Εσθονός, Οτ Τανάκ, ήταν ο μεγάλος νικητής στο ράλι της Γερμανίας (WRC). Ο χρόνος του οδηγού της Ford ήταν 2:57:31.700, ενώ ακολούθησαν, ο Νορβηγός Αντρέας Μίκελσεν που τερμάτισε σε +00:16.400 (Citroen) και ο Γάλλος Σεμπαστιάν Οζιέ (Ford), με χρόνο +00:30.400.
EPA / REPORTER IMAGES

Ο Εσθονός, Οτ Τανάκ, ήταν ο μεγάλος νικητής στο ράλι της Γερμανίας (WRC). Ο χρόνος του οδηγού της Ford ήταν 2:57:31.700, ενώ ακολούθησαν, ο Νορβηγός Αντρέας Μίκελσεν που τερμάτισε σε +00:16.400 (Citroen) και ο Γάλλος Σεμπαστιάν Οζιέ (Ford), με χρόνο +00:30.400.

Θρησκευτική εορτή στη Μάλτα . Ένας διαγωνιζόμενος πέφτει από το «gostra», έναν στύλο καλυμμένο με χοιρινό λίπος κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τη θρησκευτική γιορτή του Αγίου Ιουλιανού στη Μάλτα. Στο παραδοσιακό «gostra», ένα παιχνίδι που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, νέοι άνδρες, γυναίκες και παιδιά πρέπει να φτάσουν στην κορυφή ενός ολισθηρού στύλου και να προσπαθήσουν να ξεριζώσουν μία από τις σημαίες προκειμένου να κερδίσουν έπαθλα.
REUTERS / DARRIN ZAMMIT LUPI

Ένας διαγωνιζόμενος πέφτει από το «gostra», έναν στύλο καλυμμένο με χοιρινό λίπος κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τη θρησκευτική γιορτή του Αγίου Ιουλιανού στη Μάλτα. Στο παραδοσιακό «gostra», ένα παιχνίδι που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, νέοι άνδρες, γυναίκες και παιδιά πρέπει να φτάσουν στην κορυφή ενός ολισθηρού στύλου και να προσπαθήσουν να ξεριζώσουν μία από τις σημαίες προκειμένου να κερδίσουν έπαθλα.

Κίνα: Εντυπωσιακό τρικ με BMX. Ένας άνδρας εκτελεί ένα εντυπωσιακό τρικ με ποδήλατο BMX στην πόλη Γουχάν της επαρχίας Χουμπέι.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένας άνδρας εκτελεί ένα εντυπωσιακό τρικ με ποδήλατο BMX στην πόλη Γουχάν της επαρχίας Χουμπέι.

Πλημμύρες στην Ινδία. Πλημμυρισμένα σπίτια στην περιοχή Morigaon της Ινδίας.
REUTERS / ANUWAR HAZARIKA

Πλημμυρισμένα σπίτια στην περιοχή Morigaon της Ινδίας.

Μπάρμπεκιου για... ρεκόρ. Περισσότεροι από 350 άνθρωποι συμμετέχουν στο ψήσιμο κρέατος σε μπάρμπεκιου, προσπαθώντας να σπάσουν το ρεκόρ Guinness στο Ciudad Juarez στο Μεξικο.
REUTERS / JOSE LUIS GONZALEZ

Περισσότεροι από 350 άνθρωποι συμμετέχουν στο ψήσιμο κρέατος σε μπάρμπεκιου, προσπαθώντας να σπάσουν το ρεκόρ Guinness στο Ciudad Juarez στο Μεξικο.

Καθημερινή ζωή στην Κίνα. Στιγμιότυπο από την παραλία της πόλης Zhuhai στην Κίνα.
EPA / STR

Στιγμιότυπο από την παραλία της πόλης Zhuhai στην Κίνα.

Απογευματινό κολύμπι στον Ωρωπό . Απογευματινό κολύμπι στην παραλία του Ωρωπού.
SOOC / Aris Oikonomou

Απογευματινό κολύμπι στην παραλία του Ωρωπού.

Περίπατος στον ζωολογικό κήπο Θεσσαλονίκης. Περίπατος στον ζωολογικό κήπο Θεσσαλονίκης.
INTIME NEWS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Περίπατος στον ζωολογικό κήπο Θεσσαλονίκης.