Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 21:34

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 19 Αυγούστου 2017.

Βαρκελώνη: Λουλούδια και κεριά στη μνήμη των θυμάτων . Κόσμος συγκεντρώνεται γύρω από ένα αυτοσχέδιο μνημείο για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη. O πυρήνας που ευθύνεται για τις επιθέσεις στην Καταλονία έχει εξαρθρωθεί πλήρως, δήλωσε το Σάββατο ο υπουργός Εσωτερικών της Ισπανίας Χουάν Ιγνάθιο Θόιδο, πάντως οι αρχές θα ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας σε περιοχές όπου συγκεντρώνονται μεγάλα πλήθη και σε τουριστικά σημεία, ενώ σύμφωνα με τον υπουργό  οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα οι δράστες να διατηρούσαν επαφές με άλλες, γειτονικές χώρες.
REUTERS / STRINGER

Κόσμος συγκεντρώνεται γύρω από ένα αυτοσχέδιο μνημείο για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη. O πυρήνας που ευθύνεται για τις επιθέσεις στην Καταλονία έχει εξαρθρωθεί πλήρως, δήλωσε το Σάββατο ο υπουργός Εσωτερικών της Ισπανίας Χουάν Ιγνάθιο Θόιδο, πάντως οι αρχές θα ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας σε περιοχές όπου συγκεντρώνονται μεγάλα πλήθη και σε τουριστικά σημεία, ενώ σύμφωνα με τον υπουργό  οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα οι δράστες να διατηρούσαν επαφές με άλλες, γειτονικές χώρες.

Αυστρία: Νεκροί και τραυματίες από καταιγίδα σε υπαίθρια μπιραρία. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 44 τραυματίστηκαν όταν μια ισχυρή καταιγίδα, που έπληξε την περιφέρεια της Άνω Αυστρίας, διέλυσε μια υπαίθρια μπιραρία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Kronen, υπολογίζεται ότι 700-1.000 άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στη σκηνή που είχε στηθεί στο πλαίσιο ενός τοπικού φεστιβάλ, όταν ξέσπασε η καταιγίδα, τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο.
EPA / DANIEL SCHARINGER / PRESSEFOTO SCHARINGER

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 44 τραυματίστηκαν όταν μια ισχυρή καταιγίδα, που έπληξε την περιφέρεια της Άνω Αυστρίας, διέλυσε μια υπαίθρια μπιραρία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Kronen, υπολογίζεται ότι 700-1.000 άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στη σκηνή που είχε στηθεί στο πλαίσιο ενός τοπικού φεστιβάλ, όταν ξέσπασε η καταιγίδα, τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο.

Στιγμιότυπο από το Λονδίνο. Στιγμιότυπο από τη Γέφυρα του Λονδίνου.
REUTERS / LUKE MACGREGOR

Στιγμιότυπο από τη Γέφυρα του Λονδίνου.

Καθημερινή ζωή στην πόλη Σριναγκάρ. Ένας βαρκάρης κωπηλατεί κοντά σ’ έναν πλωτό κήπο με λωτούς στη λίμνη Νταλ της Σριναγκάρ.
EPA / FAROOQ KHAN

Ένας βαρκάρης κωπηλατεί κοντά σ’ έναν πλωτό κήπο με λωτούς στη λίμνη Νταλ της Σριναγκάρ.

Ψάρεμα στην Κροατία . Κόσμος ψαρεύει στην Αδριατική θάλασσα κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος στη Brela της Κροατίας.
REUTERS / ANTONIO BRONIC

Κόσμος ψαρεύει στην Αδριατική θάλασσα κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος στη Brela της Κροατίας.

Ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στην Κίνα . Κόσμος πραγματοποιεί ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, στο πλαίσιο εκδήλωσης στην επαρχία Liaoning της Κίνας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Κόσμος πραγματοποιεί ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, στο πλαίσιο εκδήλωσης στην επαρχία Liaoning της Κίνας.

Γαμήλια τελετή με φόντο καταρράκτες . Το ζευγάρι από τη Βουλγαρία Veselin και Spasiyana Paunovski τηρούν το παραδοσιακό έθιμο του κοψίματος του ψωμιού κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής τους, η οποία πραγματοποιείται μπροστά από έναν καταρράκτη στον ποταμό Τάρα, στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.
REUTERS / DADO RUVIC

Το ζευγάρι από τη Βουλγαρία Veselin και Spasiyana Paunovski τηρούν το παραδοσιακό έθιμο του κοψίματος του ψωμιού κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής τους, η οποία πραγματοποιείται μπροστά από έναν καταρράκτη στον ποταμό Τάρα, στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

Ινδονησία: Εορτασμοί για την ημέρα Ανεξαρτησίας . Μία μαθήτρια συμμετέχει σε παρέλαση για την 72η επέτειο της ημέρας της Ανεξαρτησίας στην πόλη Μπάντα Άτσεχ, φορώντας παραδοσιακή φορεσιά. Η Ινδονησία απέκτησε την ανεξαρτησία της από την Ολλανδία το 1945.
EPA / HOTLI SIMANJUNTAK

Μία μαθήτρια συμμετέχει σε παρέλαση για την 72η επέτειο της ημέρας της Ανεξαρτησίας στην πόλη Μπάντα Άτσεχ, φορώντας παραδοσιακή φορεσιά. Η Ινδονησία απέκτησε την ανεξαρτησία της από την Ολλανδία το 1945.

Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από την Πάργα. Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από την Πάργα.
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από την Πάργα.

Βουτιά στο απέραντο γαλάζιο . Βουτιά στο απέραντο γαλάζιο.
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Βουτιά στο απέραντο γαλάζιο.