Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 15:50

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017.

Μελωδίες του Ειρηνικού στην Κολομβία . Κοπέλα συμμετέχει στο Pacific Music Festival Petronio Alvarez στην πόλη Κάλι, στην Κολομβία. Το πενθήμερο μουσικό φεστιβάλ παρουσιάζει παραδοσιακές μουσικές  από περιοχές της χώρας στην ακτή του Ειρηνικού. 
 
EPA / ERNESTO GUZMAN JR

Κοπέλα συμμετέχει στο Pacific Music Festival Petronio Alvarez στην πόλη Κάλι, στην Κολομβία. Το πενθήμερο μουσικό φεστιβάλ παρουσιάζει παραδοσιακές μουσικές  από περιοχές της χώρας στην ακτή του Ειρηνικού. 

 

Συγκέντρωση κατά της τρομοκρατίας στη Βαρκελώνη . Πλήθος κόσμου διασχίζει τη Ράμπλας, στη Βαρκελώνη, διαδηλώνοντας κατά της τρομοκρατίας μία μέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στην πόλη, 
REUTERS / SERGIO PEREZ

Πλήθος κόσμου διασχίζει τη Ράμπλας, στη Βαρκελώνη, διαδηλώνοντας κατά της τρομοκρατίας μία μέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στην πόλη, 

Φιλιππίνες: Αιματοβαμμένη επιχείρηση κατά των ναρκωτικών . Γυναίκα κρατώντας αγκαλιά το μωρό της πενθεί το χαμό του συζύγου της στην πόλη Καλούκαν, στις Φιλιππίνες. Ο σύζυγός της ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έπεσαν νεκροί κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας κατά της διακίνησης ναρκωτικών. 
REUTERS / ERIK DE CASTRO

Γυναίκα κρατώντας αγκαλιά το μωρό της πενθεί το χαμό του συζύγου της στην πόλη Καλούκαν, στις Φιλιππίνες. Ο σύζυγός της ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έπεσαν νεκροί κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας κατά της διακίνησης ναρκωτικών. 

Ξόρκια για μακροζωία στην Ινδία . Ινδουίστριες παίρνουν μέρος σε τελετουργίες για την μακροζωία  των αρσενικών παιδιών τους στο πλαίσιο του παραδοσιακού φεστιβάλ. Bacch Dua στην πόλη Τζαμού, στην Ινδία. 
EPA / JAIPAL SINGH

Ινδουίστριες παίρνουν μέρος σε τελετουργίες για την μακροζωία  των αρσενικών παιδιών τους στο πλαίσιο του παραδοσιακού φεστιβάλ. Bacch Dua στην πόλη Τζαμού, στην Ινδία. 

Ο Αλφειός από ψηλά. Στιγμιότυπο από τον Αλφειό ποταμό. 
Eurokinissi / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τον Αλφειό ποταμό. 

 Διάλειμμα με φαλάφελ για τη Μέρκελ . Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ παραγγέλνει φαλάφελ έπειτα από ομιλία της στο Βερολίνο. 
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ παραγγέλνει φαλάφελ έπειτα από ομιλία της στο Βερολίνο. 

Καλλιέργεια ελαιοκράμβης στη Νότια Αφρική . Καλλιέργειες ελαιοκράμβης στo Δυτικό Ακρωτήρι, στη Νότια Αφρική. Στο Δυτικό Ακρωτήρι καλλιεργούνται μεγάλες εκτάσεις κανόλας (ποικιλία ελαικράμβης) οι οποίες ανθίζουν αυτή την περίοδο. Από τους σπόρους φτιάχνεται λάδι το οποίο χρησιμοποιείται στη μαγειρική.  
 
EPA / NIC BOTHMA

Καλλιέργειες ελαιοκράμβης στo Δυτικό Ακρωτήρι, στη Νότια Αφρική. Στο Δυτικό Ακρωτήρι καλλιεργούνται μεγάλες εκτάσεις κανόλας (ποικιλία ελαικράμβης) οι οποίες ανθίζουν αυτή την περίοδο. Από τους σπόρους φτιάχνεται λάδι το οποίο χρησιμοποιείται στη μαγειρική.  

 

Φλαμίνγκο με παπούτσια στη Σιγκαπούρη . Ένα μωρό φλαμίνγκο περπατάει φορώντας τα πλεκτά παπουτσάκια που του έφτιαξαν οι υπεύθυνοι του πάρκου άγριας ζωής Jurong Bird Park, στη Σιγκαπούρη, για να προστατευτούν τα πόδια του από το ζεστό έδαφος. 
REUTERS / STAFF

Ένα μωρό φλαμίνγκο περπατάει φορώντας τα πλεκτά παπουτσάκια που του έφτιαξαν οι υπεύθυνοι του πάρκου άγριας ζωής Jurong Bird Park, στη Σιγκαπούρη, για να προστατευτούν τα πόδια του από το ζεστό έδαφος. 

Ηλιοβασίλεμα στη Ζυρίχη. Ο ήλιος δύει πίσω από το βουνό Ίτλιμπεργκ στη Ζυρίχη της Ελβετίας. 
EPA / CHRISTIAN MERZ

Ο ήλιος δύει πίσω από το βουνό Ίτλιμπεργκ στη Ζυρίχη της Ελβετίας. 

Πεζοπορία στην Πίνδο. Στιγμιότυπο από την Πίνδο. 
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από την Πίνδο. 

Ημέρα Βετεράνων στην Αυστραλία . Μέλος του στρατού επισκέπτεται το εθνικό μνημείο προς τιμήν των Αυστραλών Βετεράνων που πολέμησαν στο Βιετνάμ στην Καμπέρα της Αυστραλίας. Στις 18 Αυγούστου του 1971 η Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία αποσύρουν τα στρατεύματά τους από το Βιετνάμ και γι΄αυτό και καθιερώθηκε να γιορτάζεται αυτή την ημέρα ως η Ημέρα Βετεράνων. 
EPA / LUKAS COCH

Μέλος του στρατού επισκέπτεται το εθνικό μνημείο προς τιμήν των Αυστραλών Βετεράνων που πολέμησαν στο Βιετνάμ στην Καμπέρα της Αυστραλίας. Στις 18 Αυγούστου του 1971 η Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία αποσύρουν τα στρατεύματά τους από το Βιετνάμ και γι΄αυτό και καθιερώθηκε να γιορτάζεται αυτή την ημέρα ως η Ημέρα Βετεράνων.