Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 16:03

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017.

Χρώματα «έπνιξαν» το Sziget . Στιγμιότυπο από την 25η διοργάνωση του μουσικού φεστιβάλ Sziget στη Βουδαπέστη. Στο 8ήμερο φεστιβάλ, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά δρώμενα στην Ευρώπη, λαμβάνουν χώρα πέρα από συναυλίες, εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις τσίρκο. 
EPA / Balazs Mohai

Στιγμιότυπο από την 25η διοργάνωση του μουσικού φεστιβάλ Sziget στη Βουδαπέστη. Στο 8ήμερο φεστιβάλ, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά δρώμενα στην Ευρώπη, λαμβάνουν χώρα πέρα από συναυλίες, εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις τσίρκο. 

Καθημερινότητα στην Ταϊλάνδη. Στιγμιότυπο έξω από την αρχαία παγόδα Βατ Αρούν στην Μπανγκόκ. 
EPA / NARONG SANGNAK

Στιγμιότυπο έξω από την αρχαία παγόδα Βατ Αρούν στην Μπανγκόκ. 

Β. Ιρλανδία: Τα χέρια απέναντι από το διχασμό. Το άγαλμα της ειρήνης (Τα χέρια απέναντι από το διχασμό) διακρίνεται στο σκοτάδι στην πόλη Λοντοντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας. 
 
REUTERS / CLODAGH KILCOYNE

Το άγαλμα της ειρήνης (Τα χέρια απέναντι από το διχασμό) διακρίνεται στο σκοτάδι στην πόλη Λοντοντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας. 

 

Κόκκινα νερά σε συντριβάνι της Κόστα Ρίκα. Ένα πουλί πετάει πάνω από το συντριβάνι «Fuente de la Hispanidad» στο Σαν Χοσέ, στην Κόστα Ρίκα, αφότου ακτιβιστές έριξαν στα νερά του κόκκινη μπογιά για να διαμαρτυρηθούν για τη μόλυνση που υποστηρίζεται πως έχει προκαλέσει στο νερό η βιομηχανία μεταποίησης ανανά.
EPA / Jeffrey Arguedas

Ένα πουλί πετάει πάνω από το συντριβάνι «Fuente de la Hispanidad» στο Σαν Χοσέ, στην Κόστα Ρίκα, αφότου ακτιβιστές έριξαν στα νερά του κόκκινη μπογιά για να διαμαρτυρηθούν για τη μόλυνση που υποστηρίζεται πως έχει προκαλέσει στο νερό η βιομηχανία μεταποίησης ανανά.

Άραγμα στο νερό. Μία καφέ αρκούδα απολαμβάνει το μπάνιο της σε καταφύγιο για αρκούδες στο χωριό Berezivka της Ουκρανίας. Στο καταφύγιο, το οποίο δημιούργησε το 2012 η οργάνωση Four Paws (Τέσσερις Πατούσες), ζουν πέντες αρκούδες οι οποίες κακοποιούνταν σε τσίρκο, ζωολογικά πάρκα και εστιατόρια. 
REUTERS / GLEB GARANICH

Μία καφέ αρκούδα απολαμβάνει το μπάνιο της σε καταφύγιο για αρκούδες στο χωριό Berezivka της Ουκρανίας. Στο καταφύγιο, το οποίο δημιούργησε το 2012 η οργάνωση Four Paws (Τέσσερις Πατούσες), ζουν πέντες αρκούδες οι οποίες κακοποιούνταν σε τσίρκο, ζωολογικά πάρκα και εστιατόρια. 

Στις καμένες εκτάσεις της Ανατολικής Αττικής ο Πρωθυπουργός. Απόλυτα ελεγχόμενη χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ανατολική Αττική ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που επιθεώρησε τις καμένες εκτάσεις. 
Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Απόλυτα ελεγχόμενη χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ανατολική Αττική ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που επιθεώρησε τις καμένες εκτάσεις. 

Διαγωνισμός πυροτεχνημάτων στην Ισπανία. Στιγμιότυπο από το διαγωνισμό πυροτεχνημάτων που έλαβε χώρα στα πλαίσια του φεστιβάλ Semana Grande στο Σαν Σεμπάστιαν, στην Ισπανία. 
EPA / Javier Etxezarreta.

Στιγμιότυπο από το διαγωνισμό πυροτεχνημάτων που έλαβε χώρα στα πλαίσια του φεστιβάλ Semana Grande στο Σαν Σεμπάστιαν, στην Ισπανία. 

Σύγχρονοι μεσαιωνικοί ιππείς. Οι ιππείς Luke Binks και Andrew McKinnon ποζάρουν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για την προώθηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κονταρομαχίας που θα λάβει χώρα 23-24 Σεπτεμβρίου.  
REUTERS / STRINGER

Οι ιππείς Luke Binks και Andrew McKinnon ποζάρουν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για την προώθηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κονταρομαχίας που θα λάβει χώρα 23-24 Σεπτεμβρίου.  

Πλανόδιος... Τραμπ. Άνδρας σε πεζοδρόμιο κοντά στον πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη φορώντας μάσκα του προσφέρεται για φωτογραφίες. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έμεινε στον πύργο Τραμπ για πρώτη φορά έπειτα από την ορκωμοσία του. 
EPA / JUSTIN LANE

Άνδρας σε πεζοδρόμιο κοντά στον πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη φορώντας μάσκα του προσφέρεται για φωτογραφίες. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έμεινε στον πύργο Τραμπ για πρώτη φορά έπειτα από την ορκωμοσία του. 

Ο Σουλτς τριπλάρει. Ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) και υποψήφιος για την καγκελαρία Μάρτιν Σουλτς επιδεικνύει τις αθλητικές του ικανότητες κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε ποδοσφαιρικό τουρνουά στην πόλη Πάρχιμ της Γερμανίας.  
EPA / FELIPE TRUEBA

Ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) και υποψήφιος για την καγκελαρία Μάρτιν Σουλτς επιδεικνύει τις αθλητικές του ικανότητες κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε ποδοσφαιρικό τουρνουά στην πόλη Πάρχιμ της Γερμανίας.  

Ένα κερί για τον Έλβις . Η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί, ανάβει με μία δάδα τα κεριά θαυμαστών του βασιλιά της ροκ εν ρολ, οι οποίοι συγκεντώθηκαν στην Graceland, στο Μέμφις, για να τον τιμήσουν την μνήμη του. Σαν σήμερα, στις 16 Αυγούστου, πριν από 40 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μουσικής.
REUTERS / KAREN PULFER FOCHT

Η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί, ανάβει με μία δάδα τα κεριά θαυμαστών του βασιλιά της ροκ εν ρολ, οι οποίοι συγκεντώθηκαν στην Graceland, στο Μέμφις, για να τον τιμήσουν την μνήμη του. Σαν σήμερα, στις 16 Αυγούστου, πριν από 40 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μουσικής.

Περίπατος στο ηλιοβασίλεμα. Στιγμιότυπο από παραλία στην πόλη Μπατούμι, στη Γεωργία.  
EPA / ZURAB KURTSIKIDZE

Στιγμιότυπο από παραλία στην πόλη Μπατούμι, στη Γεωργία.