Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 19:02

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017.

Κανονικότητα στη Συρία . Μικροί μαθητές παίζουν στην αυλή του σχολείου τους στην πόλη Ντούμα, στη Συρία. 
REUTERS / BASSAM KHABIEH

Μικροί μαθητές παίζουν στην αυλή του σχολείου τους στην πόλη Ντούμα, στη Συρία. 

Το Super Cup κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης . Οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Super Cup Ισπανίας κρατώντας τη φανέλα με το νούμερο 7 του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος ήταν τιμωρημένος. Η ομαδά του Ζιντάν νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την Μπαρτσελόνα (2-0) και πανηγύρισε το πρώτο εγχώριο τρόπαιο της νέας περιόδου. 
EPA / Chema Moya

Οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Super Cup Ισπανίας κρατώντας τη φανέλα με το νούμερο 7 του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος ήταν τιμωρημένος. Η ομαδά του Ζιντάν νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την Μπαρτσελόνα (2-0) και πανηγύρισε το πρώτο εγχώριο τρόπαιο της νέας περιόδου. 

Στις βιτρίνες του Κιέβου. Δύο άνδρες έχουν καθίσει έξω από εμπορικό κέντρο στο Κίεβο και ασχολούνται με τα κινητά τους. 
REUTERS / GLEB GARANICH

Δύο άνδρες έχουν καθίσει έξω από εμπορικό κέντρο στο Κίεβο και ασχολούνται με τα κινητά τους. 

Τάνγκο στους δρόμους του Τορόντο. Ζευγάρια συμμετέχουν σε εκδήλωση στο Τορόντο και χορεύουν τάνγκο έξω από το Βασιλικό Μουσείο του Οντάριο. 
 
REUTERS / CHRIS HELGREN

Ζευγάρια συμμετέχουν σε εκδήλωση στο Τορόντο και χορεύουν τάνγκο έξω από το Βασιλικό Μουσείο του Οντάριο. 

 

Εξημερώνοντας περιστέρια στο Αφγανιστάν. Ένα άνδρας χειρίζεται με το ραβδί του ένα σμήνος εξημερωμένων περιστεριών στην ταράτσα του σπιτιού του στην περιοχή Νανγκαράρ, στο Αφγανιστάν. 
REUTERS / PARWIZ

Ένα άνδρας χειρίζεται με το ραβδί του ένα σμήνος εξημερωμένων περιστεριών στην ταράτσα του σπιτιού του στην περιοχή Νανγκαράρ, στο Αφγανιστάν. 

Γιορτάζοντας την Ανεξαρτησία στην Ινδονησία . Αεροσκάφη Sukhoi των ιπτάμενων δυνάμεων της Ινδονησίας πετούν πάνω από την πλατεία Ανεξαρτησίας (Dataran Merdeka) στην Τζακάρτα κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας. 
 
 
REUTERS / DARREN WHITESIDE

Αεροσκάφη Sukhoi των ιπτάμενων δυνάμεων της Ινδονησίας πετούν πάνω από την πλατεία Ανεξαρτησίας (Dataran Merdeka) στην Τζακάρτα κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας. 

 

 

Μικρός Ροχίνγκια στην Ινδία . Αγόρι από την κοινότητα των Ροχίνγκια στέκεται έξω από μια παράγκα σε κατασκήνωση στο Δελχί, στην Ινδία. 
REUTERS / CATHAL MCNAUGHTON

Αγόρι από την κοινότητα των Ροχίνγκια στέκεται έξω από μια παράγκα σε κατασκήνωση στο Δελχί, στην Ινδία. 

Ιπποδρομίες στη Σιένα. Στιγμιότυπο από τον ιππικό αγώνα Palio di Siena στη Σιένα της Ιταλίας. Το Πάλιο (Palio di Siena) είναι μια παραδοσιακή μεσαιωνική ιπποδρομία που γίνεται γύρω από την Piazza del Campo δυο φορές κάθε χρόνο, στις 2 Ιουλίου και 16 Αυγούστου.
REUTERS / STEFANO RELLANDINI

Στιγμιότυπο από τον ιππικό αγώνα Palio di Siena στη Σιένα της Ιταλίας. Το Πάλιο (Palio di Siena) είναι μια παραδοσιακή μεσαιωνική ιπποδρομία που γίνεται γύρω από την Piazza del Campo δυο φορές κάθε χρόνο, στις 2 Ιουλίου και 16 Αυγούστου.

Παραδοσιακοί χοροί στην Ουγγαρία . Μέλη της ρωσικής αποστολής στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοασιακών Χορών Nyirseg της πολης Νιρεγιχάσα, στην Ουγγαρια, παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους. 
EPA / Attila Balazs

Μέλη της ρωσικής αποστολής στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοασιακών Χορών Nyirseg της πολης Νιρεγιχάσα, στην Ουγγαρια, παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους. 

Η Δρακολίμνη του Σμόλικα . Η αλπική λίμνη ή δρακόλιμνη του Σμολικα βρίσκεται σε υψόμετρο 2.150 μ., δυτικά της κορυφής του Σμόλικα (2.637 μ.), του δεύτερου σε ύψος βουνού της Ελλάδας μετά τον Όλυμπο. Ο Σμόλικας εκτείνεται λίγα χιλιόμετρα βόρεια της Τύμφης, με όριο το φαράγγι του Αώου και βρίσκεται στα σύνορα των νομών Ηπείρου και Γρεβενών. Στη δρακόλιμνη του Σμόλικα απαντώνται επίσης αλπικοί Τρίτωνες.
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η αλπική λίμνη ή δρακόλιμνη του Σμολικα βρίσκεται σε υψόμετρο 2.150 μ., δυτικά της κορυφής του Σμόλικα (2.637 μ.), του δεύτερου σε ύψος βουνού της Ελλάδας μετά τον Όλυμπο. Ο Σμόλικας εκτείνεται λίγα χιλιόμετρα βόρεια της Τύμφης, με όριο το φαράγγι του Αώου και βρίσκεται στα σύνορα των νομών Ηπείρου και Γρεβενών. Στη δρακόλιμνη του Σμόλικα απαντώνται επίσης αλπικοί Τρίτωνες.

Κύματα στην Πελοπόννησο. Στιγμιότυπο από την παραλία του Καλού Νερού στην Πελοπόννησο.
Eurokinissi / EUROKINISSI

Στιγμιότυπο από την παραλία του Καλού Νερού στην Πελοπόννησο.