Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 20:06

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 15 Αυγούστου 2017.

Νεκροί και τραυματίες από πτώση δέντρου στη Μαδέρα . Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 35 τραυματίστηκαν από πτώση δέντρου, κατά τη διάρκεια θρησκευτικής εορτής στο νησί Μαδέρα της Πορτογαλίας. Δρυς ηλικίας 200 ετών έπεσε σε πλήθος πιστών που άναβαν κεριά μπροστά από την εικόνα της Παρθένου του Όρους, κοντά σε πηγή που περιβάλλεται από εκατονταετή δένδρα σε πάρκο που βρίσκεται σε απόισταση 5 χιλιομέτρων από την πόλη Φουντσάλ, πρωτεύουσα της Μαδέρα.
REUTERS / DUARTE SA

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 35 τραυματίστηκαν από πτώση δέντρου, κατά τη διάρκεια θρησκευτικής εορτής στο νησί Μαδέρα της Πορτογαλίας. Δρυς ηλικίας 200 ετών έπεσε σε πλήθος πιστών που άναβαν κεριά μπροστά από την εικόνα της Παρθένου του Όρους, κοντά σε πηγή που περιβάλλεται από εκατονταετή δένδρα σε πάρκο που βρίσκεται σε απόισταση 5 χιλιομέτρων από την πόλη Φουντσάλ, πρωτεύουσα της Μαδέρα.

Φιλοκυβερνητική διαδήλωση στο Καράκας . Υποστηρικτές του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο διαδηλώνουν ενάντια στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, στο Καράκας. Ο Νικολάς Μαδούρο κάλεσε τον λαό της Βενεζουέλας να συμμετάσχει σε στρατιωτικές ασκήσεις, μετά από τις απειλές του Ντόναλντ Τραμπ για στρατιωτική επέμβαση, επιμένοντας ωστόσο ότι εξακολουθεί να θέλει να διαπραγματευτεί μαζί του.
REUTERS / UESLEI MARCELINO

Υποστηρικτές του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο διαδηλώνουν ενάντια στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, στο Καράκας. Ο Νικολάς Μαδούρο κάλεσε τον λαό της Βενεζουέλας να συμμετάσχει σε στρατιωτικές ασκήσεις, μετά από τις απειλές του Ντόναλντ Τραμπ για στρατιωτική επέμβαση, επιμένοντας ωστόσο ότι εξακολουθεί να θέλει να διαπραγματευτεί μαζί του.

Ανθρώπινη πυραμίδα στην Ινδία. Ινδοί σχηματίζουν ανθρώπινη πυραμίδα στη Βομβάη για να φτάσουν και στη συνέχεια να σπάσουν ένα «dahi-handi», δηλαδή ένα δοχείο με γάλα, τυρί, φρούτα κ.α., στο πλαίσιο του θρησκευτικού φεστιβάλ Janmashtami.
REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Ινδοί σχηματίζουν ανθρώπινη πυραμίδα στη Βομβάη για να φτάσουν και στη συνέχεια να σπάσουν ένα «dahi-handi», δηλαδή ένα δοχείο με γάλα, τυρί, φρούτα κ.α., στο πλαίσιο του θρησκευτικού φεστιβάλ Janmashtami.

Καλοκαίρι στη Γαλλική Ριβιέρα . Κόσμος απολαμβάνει μία ηλιόλουστη ημέρα στην «Promenade des Anglais» της Νίκαιας.
EPA / SEBASTIEN NOGIER

Κόσμος απολαμβάνει μία ηλιόλουστη ημέρα στην «Promenade des Anglais» της Νίκαιας.

Σπάνια λευκή άλκη στη Σουηδία . Στη φωτογραφία που χρονολογείται από τις 31 Ιουλίου απεικονίζεται μία σπάνια λευκή  άλκη στην περιοχή Gunnarskog της Σουηδίας.
REUTERS / TT NEWS AGENCY

Στη φωτογραφία που χρονολογείται από τις 31 Ιουλίου απεικονίζεται μία σπάνια λευκή  άλκη στην περιοχή Gunnarskog της Σουηδίας.

Ηλιοβασίλεμα στο Κουβέιτ . Ηλιοβασίλεμα στην πόλη του Κουβέιτ .
EPA / RAED QUTENA

Ηλιοβασίλεμα στην πόλη του Κουβέιτ .

Ορυζώνες στο Νεπάλ . Ένας αγρότης περπατά κατά μήκος ενός ορυζώνα στην περιοχή Sindhuli του Νεπάλ.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Ένας αγρότης περπατά κατά μήκος ενός ορυζώνα στην περιοχή Sindhuli του Νεπάλ.

Μάχη με τις φλόγες στην ανατολική Αττική . Αδύνατον στέκεται μέχρι στιγμής να τεθεί υπό έλεγχο η καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, καθώς η φωτιά, μετά το καταστροφικό πέρασμά της από τον Βαρνάβα και το Καπανδρίτι, υπάρχει κίνδυνος να επεκταθεί προς Πολυδένδρι και Μαλακάσα, ενώ οι δυνατοί άνεμοι προκαλούν συνεχείς αναζωπυρώσεις.
REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Αδύνατον στέκεται μέχρι στιγμής να τεθεί υπό έλεγχο η καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, καθώς η φωτιά, μετά το καταστροφικό πέρασμά της από τον Βαρνάβα και το Καπανδρίτι, υπάρχει κίνδυνος να επεκταθεί προς Πολυδένδρι και Μαλακάσα, ενώ οι δυνατοί άνεμοι προκαλούν συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Εορτασμός της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Τήνο . Άγημα του Ναυτικού μεταφέρει τον επιτάφιο της Παναγίας, έξω από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου, κατά τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / STR

Άγημα του Ναυτικού μεταφέρει τον επιτάφιο της Παναγίας, έξω από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου, κατά τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Άδεια η πόλη της Θεσσαλονίκης . Στιγμιότυπο από την πόλη της Θεσσαλονίκης ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
INTIME NEWS / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Στιγμιότυπο από την πόλη της Θεσσαλονίκης ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.