Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 16:23

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017.

Πυρκαγιά στον Βαρνάβα Αττικής . Στον Βαρνάβα έχει φθάσει, με σύμμαχο τον δυνατό άνεμο, η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στον Κάλαμο, συνεχίζοντας το καταστροφικό πέρασμά της στην περιοχή. Οι φλόγες απειλούν και το παραλιακό μέτωπο (προς Σέσι Γραμματικού) γι
EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Στον Βαρνάβα έχει φθάσει, με σύμμαχο τον δυνατό άνεμο, η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στον Κάλαμο, συνεχίζοντας το καταστροφικό πέρασμά της στην περιοχή. Οι φλόγες απειλούν και το παραλιακό μέτωπο (προς Σέσι Γραμματικού) γι' αυτό διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην είσοδο Καπανδριτίου και στον κεντρικό δρόμο του Βαρνάβα στο ρεύμα προς παραλία.

Μπουρκίνα Φάσο: Επίθεση σε τουρκικό εστιατόριο. Τουλάχιστον 17 άτομα σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν σε ένοπλη επίθεση εναντίον ενός τουρκικού εστιατορίου στην πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο, Ουαγκαντουγκού. Οι δυνάμεις ασφαλείας της Μπουρκίνα Φάσο σκότωσαν τρεις τζιχαντιστές, που θεωρούνται δράστες της επίθεσης.
REUTERS / REUTERS TV

Τουλάχιστον 17 άτομα σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν σε ένοπλη επίθεση εναντίον ενός τουρκικού εστιατορίου στην πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο, Ουαγκαντουγκού. Οι δυνάμεις ασφαλείας της Μπουρκίνα Φάσο σκότωσαν τρεις τζιχαντιστές, που θεωρούνται δράστες της επίθεσης.

Σάρλοτσβιλ: Λουλούδια στη μνήμη της Χέδερ Χέγερ . Λουλούδια και μία φωτογραφία της Χέδερ Χέγερ, της διαδηλώτριας που σκοτώθηκε στις συμπλοκές του Σάρλοτσβιλ, βρίσκονται σ’ ένα πρόχειρο μνημείο στην πόλη της Βιρτζίνια. Η Χέγερ σκοτώθηκε το Σάββατο στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια όταν ένα όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος διαδηλωτών αντιρατσιστικών οργανώσεων που έκαναν αντιδιαδήλωση για να καταγγείλουν τις οργανώσεις ακροδεξιών, νεοναζιστών και μελών τη Κου Κλουξ Κλαν που είχαν συγκεντρωθεί και διαδήλωναν στην μικρή πόλη.
REUTERS / JUSTIN IDE

Λουλούδια και μία φωτογραφία της Χέδερ Χέγερ, της διαδηλώτριας που σκοτώθηκε στις συμπλοκές του Σάρλοτσβιλ, βρίσκονται σ’ ένα πρόχειρο μνημείο στην πόλη της Βιρτζίνια. Η Χέγερ σκοτώθηκε το Σάββατο στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια όταν ένα όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος διαδηλωτών αντιρατσιστικών οργανώσεων που έκαναν αντιδιαδήλωση για να καταγγείλουν τις οργανώσεις ακροδεξιών, νεοναζιστών και μελών τη Κου Κλουξ Κλαν που είχαν συγκεντρωθεί και διαδήλωναν στην μικρή πόλη.

Πλημμύρες στο Νεπάλ. Τουλάχιστον 165 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και χιλιάδες εγκατέλειψαν τις εστίες τους τις τρεις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των πλημμυρών και των κατολισθήσεων που οφείλονται στους μουσώνες στην Ινδία, στο Νεπάλ και στο Μπανγκλαντές, ανακοίνωσαν οι αρχές. Στο Νεπάλ, 21.000 άνθρωποι αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και τουλάχιστον 48.000 σπίτια έχουν κατακλυσθεί από τα νερά των πλημμυρών, σύμφωνα με την αστυνομία.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Τουλάχιστον 165 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και χιλιάδες εγκατέλειψαν τις εστίες τους τις τρεις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των πλημμυρών και των κατολισθήσεων που οφείλονται στους μουσώνες στην Ινδία, στο Νεπάλ και στο Μπανγκλαντές, ανακοίνωσαν οι αρχές. Στο Νεπάλ, 21.000 άνθρωποι αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και τουλάχιστον 48.000 σπίτια έχουν κατακλυσθεί από τα νερά των πλημμυρών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πακιστάν: Επέτειος της Εθνικής Ανεξαρτησίας . Ένα πουλί πετάει πάνω από έναν δόκιμο του ναυτικού του Πακιστάν, κατά τη διάρκεια τελετής για το εορτασμό της 70η επετείου της ημέρας ανεξαρτησίας του Πακιστάν, στο Καράτσι.
REUTERS / AKHTAR SOOMRO

Ένα πουλί πετάει πάνω από έναν δόκιμο του ναυτικού του Πακιστάν, κατά τη διάρκεια τελετής για το εορτασμό της 70η επετείου της ημέρας ανεξαρτησίας του Πακιστάν, στο Καράτσι.

Κυπαρίσσια στην Τοσκάνη . Κυπαρίσσια στην περιοχή Val D
REUTERS / STEFANO RELLANDINI

Κυπαρίσσια στην περιοχή Val D' Orcia της Τοσκάνης.

Γιγαντιαίο πάντα σε ζωολογικό πάρκο του Τόκιο . Στη φωτογραφία, που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, απεικονίζεται ένα νεαρό γιγαντιαίο πάντα σε ζωολογικό πάρκο του Τόκιο.
REUTERS / HANDOUT

Στη φωτογραφία, που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, απεικονίζεται ένα νεαρό γιγαντιαίο πάντα σε ζωολογικό πάρκο του Τόκιο.

«Πεφταστέρια» στον ουγγρικό ουρανό. Νυχτερινό στιγμιότυπο από την περιοχή Somoskoujfalu της Ουγγαρίας.
EPA / PETER KOMKA

Νυχτερινό στιγμιότυπο από την περιοχή Somoskoujfalu της Ουγγαρίας.

Καθημερινή ζωή στην Κίνα. Στιγμιότυπο από το Πεκίνο.
REUTERS / THOMAS PETER

Στιγμιότυπο από το Πεκίνο.

Ψάρεμα στον ποταμό Γιανισέι . Στην αεροφωτογραφία απεικονίζεται ένας ψαράς να ψαρεύει με τη βάρκα του στον ποταμό Γιανισέι, έξω από το Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Στην αεροφωτογραφία απεικονίζεται ένας ψαράς να ψαρεύει με τη βάρκα του στον ποταμό Γιανισέι, έξω από το Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.