Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 21:16

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 13 Αυγούστου 2017.

Πυρκαγιά- Φωτιά- Κάλαμος. Πυροσβέστης επιχειρεί κατάσβεση της πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί στον Κάλαμο. Στην περιοχή έχουν ήδη εκκενωθεί δύο κατασκηνώσεις, ενώ όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης μιλώντας στον Alpha, κάηκαν και ορισμένα σπίτια. Η πυρκαγιά έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις, καθώς φυσάει ισχυρός άνεμος, ενώ καίγονται παλιά πεύκα σε περιοχή με διάσπαρτα σπίτια.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πυροσβέστης επιχειρεί κατάσβεση της πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί στον Κάλαμο. Στην περιοχή έχουν ήδη εκκενωθεί δύο κατασκηνώσεις, ενώ όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης μιλώντας στον Alpha, κάηκαν και ορισμένα σπίτια. Η πυρκαγιά έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις, καθώς φυσάει ισχυρός άνεμος, ενώ καίγονται παλιά πεύκα σε περιοχή με διάσπαρτα σπίτια.

Διαδηλώσεις στο Περού . Στιγμιότυπο από τις διαδηλώσεις κατά της έμφυλης βίας στη Λίμα του Περού. 
EPA / ERNESTO ARIAS

Στιγμιότυπο από τις διαδηλώσεις κατά της έμφυλης βίας στη Λίμα του Περού. 

«Κοκκίνισε» ο ουρανός της Γενεύης . Πυροτεχνήματα στον ουρανό της Γενεύης, στην Ελβετία, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Fetes de Geneve σηματοδοτούν το αποκορύφωμα των ετήσιων καλοκαιρινών εκδηλώσεων. 
EPA / MAGALI GIRARDIN

Πυροτεχνήματα στον ουρανό της Γενεύης, στην Ελβετία, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Fetes de Geneve σηματοδοτούν το αποκορύφωμα των ετήσιων καλοκαιρινών εκδηλώσεων. 

Ανατολή στο Νέο Μεξικό. Ο ήλιος ανατέλλει πίσω από ένα μεταλλικό άγαλμα ενός καουμπόι καβάλα σε άλογο κοντά στην περιοχή Ρέιτον, στο Νέο Μεξικό. 
EPA / LARRY W. SMITH

Ο ήλιος ανατέλλει πίσω από ένα μεταλλικό άγαλμα ενός καουμπόι καβάλα σε άλογο κοντά στην περιοχή Ρέιτον, στο Νέο Μεξικό. 

Συγκίνηση στη Βιρτζίνια . Δύο γυναίκες αγκαλιάζονται στον τόπο όπου μερικές ώρες πριν έλαβαν χώρα τα βίαια επεισόδια που προκλήθηκαν εξαιτίας της διοργάνωσης μιας συγκέντρωσης λευκών εθνικιστών, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία γυναίκα και να τραυματιστούν περισσότεροι από 30 άλλοι άνθρωποι.
 
EPA / TASOS KATOPODIS

Δύο γυναίκες αγκαλιάζονται στον τόπο όπου μερικές ώρες πριν έλαβαν χώρα τα βίαια επεισόδια που προκλήθηκαν εξαιτίας της διοργάνωσης μιας συγκέντρωσης λευκών εθνικιστών, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία γυναίκα και να τραυματιστούν περισσότεροι από 30 άλλοι άνθρωποι.

 

Ψάρεμα στην Ινδία . Ινδός ψαρεύει με το δίχτυ του στην πληγείσα από πλημμύρες περιοχή Morigaon της περιφέρειας Assam στην Ινδία. Δέκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο στην περιφέρεια λόγω του καιρού. 
EPA / STR

Ινδός ψαρεύει με το δίχτυ του στην πληγείσα από πλημμύρες περιοχή Morigaon της περιφέρειας Assam στην Ινδία. Δέκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο στην περιφέρεια λόγω του καιρού. 

Συνεχίζεται ο αναβρασμός στην Κένυα. Υποστηρικτές του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Κένυας Ράιλα Οντίνγκα χαιρετούν την πομπή του στο Ναΐρόμπι. Ο Οντίνγκα καταδίκασε τις δολοφονίες διαδηλωτών από δυνάμεις της αστυνομίας, κατά την καταστολή των ταραχών οι οποίες ξέσπασαν μετά τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών και παρότρυνε τους υποστηρικτές του να μην πάνε για δουλειά τη Δευτέρα, συνεχίζοντας να αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα.
REUTERS / THOMAS MUKOYA

Υποστηρικτές του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Κένυας Ράιλα Οντίνγκα χαιρετούν την πομπή του στο Ναΐρόμπι. Ο Οντίνγκα καταδίκασε τις δολοφονίες διαδηλωτών από δυνάμεις της αστυνομίας, κατά την καταστολή των ταραχών οι οποίες ξέσπασαν μετά τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών και παρότρυνε τους υποστηρικτές του να μην πάνε για δουλειά τη Δευτέρα, συνεχίζοντας να αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα.

Στιγμιότυπο από δρόμο του Καράκας. Στιγμιότυπο από διαδήλωση κατά του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, στο Καράκας. Στον τοίχο αναγράφεται  η φράση «Νεομάρ ζεις. Όχι άλλοι θανάτοι». 
REUTERS / ANDRES MARTINEZ CASARES

Στιγμιότυπο από διαδήλωση κατά του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, στο Καράκας. Στον τοίχο αναγράφεται  η φράση «Νεομάρ ζεις. Όχι άλλοι θανάτοι». 

Διαβάζοντας στα σκοτεινά. Μαθητής μελετάει τα μαθήματά του υπό το φως ενός κεριού στην πόλη Αλ Φασίρ, στο Σουδάν. 
REUTERS / MOHAMED NURELDIN ABDALLAH

Μαθητής μελετάει τα μαθήματά του υπό το φως ενός κεριού στην πόλη Αλ Φασίρ, στο Σουδάν. 

Πεφταστέρια στη Βρετανία. Ειδυλλιακός ουρανός με βροχή μετεωριτών στο Μπράιτον της Βρετανίας. 
REUTERS / HANNAH MCKAY

Ειδυλλιακός ουρανός με βροχή μετεωριτών στο Μπράιτον της Βρετανίας. 

Στιγμιότυπο από παραλία της Κέρκυρας. Κύματα στην παραλία Αλμυρού στην Κέρκυρα. 
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κύματα στην παραλία Αλμυρού στην Κέρκυρα. 

Δεν τερμάτισε στην τελευταία του κούρσα ο Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών, Γιουσέιν Μπολτ,δεν έκλεισε όπως θα περίμενε την τεράστια καριέρα του, καθώς στην τελευταία του κούρσα όχι μόνο δεν πανηγύρισε κάποιο μετάλλιο, αλλά δεν κατάφερε ούτε καν να τερματίσει εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού που υπέστη.
EPA / ANDY RAIN

Ο Τζαμαϊκανός κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών, Γιουσέιν Μπολτ,δεν έκλεισε όπως θα περίμενε την τεράστια καριέρα του, καθώς στην τελευταία του κούρσα όχι μόνο δεν πανηγύρισε κάποιο μετάλλιο, αλλά δεν κατάφερε ούτε καν να τερματίσει εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού που υπέστη.