Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 21:51

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 12 Αυγούστου 2017.

Πλημμύρες στο Νεπάλ. Στιγμιότυπο από δυνατή νεροποντή που έπληξε το χωριό Topa στο Νεπάλ. 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν από τις πλημμύρες των δύο τελευταίων ημερών στην περιοχή. 
EPA / NARENDRA SHRESTHA

Στιγμιότυπο από δυνατή νεροποντή που έπληξε το χωριό Topa στο Νεπάλ. 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν από τις πλημμύρες των δύο τελευταίων ημερών στην περιοχή. 

Βροχή μετεωριτών στην Ισπανία. Η «καθιερωμένη» καλοκαιρινή βροχή των μετεωριτών του φαινομένου των Περσίδων πάνω από τον ουρανό της τεχνητής λίμνης Salime Reservoir στην Ισπανία. 
 
REUTERS / PAUL HANNA

Η «καθιερωμένη» καλοκαιρινή βροχή των μετεωριτών του φαινομένου των Περσίδων πάνω από τον ουρανό της τεχνητής λίμνης Salime Reservoir στην Ισπανία. 

 

Βιρτζίνια: Όχημα έπεσε πάνω σε διαδηλωτές. Οι πρώτες βοήθειες δινονται σε γυναίκα η οποία τραυματίστηκε όταν όχημα έπεσε πάνω σε ομάδα διαδηλωτών, μελών αντιρατσιστικών οργανώσεων, στο Σάρλοτσβιλ, στην πολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ.
REUTERS / JOSHUA ROBERTS

Οι πρώτες βοήθειες δινονται σε γυναίκα η οποία τραυματίστηκε όταν όχημα έπεσε πάνω σε ομάδα διαδηλωτών, μελών αντιρατσιστικών οργανώσεων, στο Σάρλοτσβιλ, στην πολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Κεραυνός στον ουρανό της Πολωνίας. Κεραυνός «σχίζει» τον ουρανό της πόλης Πόζναν στην Πολωνία. Η χώρα πλήττεται από σφοδρές καταιγίδες τις τελευταίες ημέρες που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.
EPA / LUKASZ OGRODOWCZYK

Κεραυνός «σχίζει» τον ουρανό της πόλης Πόζναν στην Πολωνία. Η χώρα πλήττεται από σφοδρές καταιγίδες τις τελευταίες ημέρες που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

Ψάρεμα εν μέσω καύσωνα. Ψαράς προσπαθεί να πιάσει ένα ψάρι σε καταρράκτη στην πόλη Μινσκ όπου η θερμοκρασία σήμερα έφτασε τους 35 βαθμούς Κελσίου. 
EPA / TATYANA ZENKOVICH

Ψαράς προσπαθεί να πιάσει ένα ψάρι σε καταρράκτη στην πόλη Μινσκ όπου η θερμοκρασία σήμερα έφτασε τους 35 βαθμούς Κελσίου. 

Ινδία: Πρόβα για την Ημέρα Ανεξαρτησίας. Αστυνομικοί συμμετέχουν στην πρόβα για τον εορτασμο της Ημέρας Ανεξαρτησίας της Ινδίας στην Καλκούτα. 
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Αστυνομικοί συμμετέχουν στην πρόβα για τον εορτασμο της Ημέρας Ανεξαρτησίας της Ινδίας στην Καλκούτα. 

Χορός των χιλίων χεριών στην Ινδονησία . Περίπου 10.000 χορευτές από την επαρχία Άτσεχ, στην Ινδονησία, έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή Blang Kejeren για να κάνουν πρόβα τον παραδοσιακό χορό Saman. Ο χορός, γνωστός και ως «ο χορός των χιλίων χεριών», έχει καταχωρηθεί στη λίστα της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. 
EPA / HOTLI SIMANJUNTAK

Περίπου 10.000 χορευτές από την επαρχία Άτσεχ, στην Ινδονησία, έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή Blang Kejeren για να κάνουν πρόβα τον παραδοσιακό χορό Saman. Ο χορός, γνωστός και ως «ο χορός των χιλίων χεριών», έχει καταχωρηθεί στη λίστα της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. 

Παγκόσμια Ημέρα του Ελέφαντα. Ελέφαντες στην περιοχή Μπάγκο της Μιανμάρ παίρνουν μέρος στους εορτασμούς για την Παγκόσμια Ημέρα του Ελέφαντα, η οποία έχει καθιερωθεί να εορτάζεται στις 12η Αυγούστου με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει τα συμπαθή θηλαστικά.
EPA / LYNN BO BO

Ελέφαντες στην περιοχή Μπάγκο της Μιανμάρ παίρνουν μέρος στους εορτασμούς για την Παγκόσμια Ημέρα του Ελέφαντα, η οποία έχει καθιερωθεί να εορτάζεται στις 12η Αυγούστου με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει τα συμπαθή θηλαστικά.

Μουσικό φεστιβάλ Sziget στην Ουγγαρία . Στιγμιότυπο από την 25η διοργάνωση του μουσικού φεστιβάλ Sziget στη Βουδαπέστη. 
REUTERS / BERNADETT SZABO

Στιγμιότυπο από την 25η διοργάνωση του μουσικού φεστιβάλ Sziget στη Βουδαπέστη. 

Αγγλία: Ξεκίνησε το Premier League. Στιγμιότυπο από το Φάλμερ Στάτιουμ, στην Αγγλία, προτού ξεκινήσει ο αγώνας του Μπράιτον κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. 
Action Images via Reuters / PAUL CHILDS

Στιγμιότυπο από το Φάλμερ Στάτιουμ, στην Αγγλία, προτού ξεκινήσει ο αγώνας του Μπράιτον κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. 

Επεισόδια στην Κένυα. Γυναίκα ξεσπά σε κλάματα ενώ κρύβεται πίσω από τείχος αστυνομικών κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στο Ναϊρόμπι.  Εννέα νεαροί σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στη διάρκεια της νύχτας, στα βίαια μετεκλογικά επεισόδια που σημειώθηκαν στην υποβαθμισμένη συνοικία της πόλης Ματάρε. 
REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Γυναίκα ξεσπά σε κλάματα ενώ κρύβεται πίσω από τείχος αστυνομικών κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στο Ναϊρόμπι.  Εννέα νεαροί σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στη διάρκεια της νύχτας, στα βίαια μετεκλογικά επεισόδια που σημειώθηκαν στην υποβαθμισμένη συνοικία της πόλης Ματάρε.